basilis69 Δημοσιεύτηκε August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 16, 2005 hi παιδια εχο καποιες ερωτησεις για wirless network λοιπον υπαρχει μια κερεα ομνι κεντρικη η οποια φτανει τα 10χμ το σπιτι μοθ ειναι στα 2-3 λοιπον τορα εδω ειναι το προβλημα τι χρειαζομαι για να συνδεσω το pc μου ?? εχο μια ομνι αποστολης-(κ δεχετε κι ολας) κ ενα d-link wirless point το μονο που ξερω ειναι οτι ανεβενω στην ταρατσα τα στηνω δλδ τα συνδεω μεταξη τους με καλωδια απο κερεα στο d-link κ μετα περνο καλωδιο δικτυου για την καρτα δικτυου μου μετα τι κανω??? εννοω με τα ιπ κτλ??? Παράθεση greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis69 Δημ. August 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 θα δωσω λιγες λεπτομεριες ακομα μηπως καποιος μπορει να βοηθησει η καιρεα που εκπεμπει ειναι συνδεδεμενη με ενα hub απο το οποιο περνει γραμμη για ιντερνετ το προβλημα μου ειναι οι ρυθμησεις οι οποιες πρεπει να κανο μιας κ ιπ κτλ δεν υπαρχουν Παράθεση greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Κάποια πράγματα δεν μας τα λες καλά. Οι όμνι δεν φτάνουν στα 10 χλμ (εκτός εάν εκπέμπουν ψίνοντας τα περιστέρια), κάτι που μπορεί να φέρει την ΕΕΤΤ στο σπίτι σου να σου χτυπά το κουδούνι. (και καλά θα σου κάνει γιατί το ραδιοφάσμα το μοιραζόμαστε όλοι μαζί και δεν πρέπει να τρώει κανέας μόνος του). Εσύ για να συνδεθείς, δεν θέλεις και εσύ όμνι, αλλά θέλεις μια κατευθηντική κεραία. Κοινώς θέλεις είτε πιάτο με feeder, είτε μια κανονική grid. Όσο πιο μεγάλη θα είναι η κεραία σου, τόσο ποιό καλά θα παίζεις. Βέβαια θα πρέπει να κοιτάξεις να μπορεί να χαμηλώνει η συσκευή σου ισχύ, ώστε να μην και και εσύ τα περιστέρια... Ποιο dlink έχεις ? (wireless router ή access point τα λένε) Το τι ΙΡς θα βάλεις, θα στις πει φυσικά ο κάτοχος του ΑΡ που θα συνδεθείς (αυτός με την Ομνι) :) Το φόρουμ του myphone πάντως δεν είναι ο κατάλληλος τόπος για να μάθεις τι ΙΡς θα βάλεις για να συνδεθείς κάπου που δεν λες καν που είναι, και δεν ξέρει κανεις λεπτομέρειες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis69 Δημ. August 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 φιλε καλαματα μενω η ομνι που εχω ειναι 8db δεν γινετε να την χρεισημοποιησω για να δεχωμαι σημα? Παράθεση greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Δεν είναι καλή ιδέα. Είναι μικρή οπότε δεν θα ενισχύεις αρκετά το σήμα που λαμβάνεις, και επειδή είναι πολυκατευθηντική, θα μαζεύει πολύ θόρυβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts