Jump to content

Apple Macintosh / MacOS

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απο που το παίρνεις? :cry: λέγε γρήγορα.

Edit: Ασε έμαθα απο που το πήρες ένα φέρανε μόνο.

Τελικά ο κόσμος ειναι πολύ μικρός. :p

Και οι πρώτες φώτος.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/501543

http://briefcase.pathfinder.gr/download/501542

Σήμερα το μεσημέρι θα το ενεργοποιήσω για πρώτη φορά. Του έβαλα επι τόπου και 1 giga μνήμη έχτρα και έφτασα το 1.5 giga.

Θέλω να ευχαριστήσω αλλα και να συγχαρώ τους υπαλλήλους στο FNAC για την άψογη εξυπηρέτηση αλλα και βοήθεια σε τομείς που ήταν ακόμη και εκτός των υποχρεώσεών τους. Πράγματι, πρώτη φορά είδα (πλύν της ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ σε 'αλλο τομέα, home cinema) που ένοιωσα σεβασμό του πωλητή προς τον πελάτη. :)

Και οι πρώτες φώτος.

Σήμερα το μεσημέρι θα το ενεργοποιήσω για πρώτη φορά. Του έβαλα επι τόπου και 1 giga μνήμη έχτρα και έφτασα το 1.5 giga.

Θέλω να ευχαριστήσω αλλα και να συγχαρώ τους υπαλλήλους στο FNAC για την άψογη εξυπηρέτηση αλλα και βοήθεια σε τομείς που ήταν ακόμη και εκτός των υποχρεώσεών τους. Πράγματι, πρώτη φορά είδα (πλύν της ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ σε 'αλλο τομέα, home cinema) που ένοιωσα σεβασμό του πωλητή προς τον πελάτη. :)

Μεγειά και καλοδούλευτος φίλε μου, με άφησες χωρίς imac πάλι :cry:αλλά χαλάλι σου.

Φωτό να μας δείξεις όταν τον συνδέσεις,....20" imac:love:

Welcome back.

eprepe na er8oun ta FNAC gia na parei o kosmos MAC..... ts ts ts

ma ti ginete re paidia oloi poro8ikate!

perimenete ena xrono re na bgoune ta INTELcore na exete ta teletaia modela

So this is how liberty dies, with thunderous applause

eprepe na er8oun ta FNAC gia na parei o kosmos MAC..... ts ts ts

ma ti ginete re paidia oloi poro8ikate!

perimenete ena xrono re na bgoune ta INTELcore na exete ta teletaia modela

Και γιατί να μην περιμένω δύο χρόνια να έχω τα τελευταία των τελευταίων μοντέλα? :confused: :lol: αν το πάμε έτσι ΜΙΒ τότε κανείς να μήν πάρει κανένα κομπιούτερ γιατί πάντα κάτι θα αλλάζει.

Ασε που την πρώτη γενιά μόνο τα πειραματόζωα θα την αγγίξουν...:X και το imac αυτή την στιγμή και για αρκετό καιρό είναι ένα πολύ καλό μηχάνημα στην κατηγορία του.

Ασε που κανείς δεν περίμενε ΕΝΑ ακόμα απλό μεταπωλητή για να πάρει μακ απλά το εμπορικό που είναι πόλος έλξης του κόσμου,βοηθάει στο να δεί και να γνωρίσει κάποιος τα μακ απο κοντά(κάτι που έπρεπε να κάνει η rainbow :rolleyes: )δλδ να ανοίξει ένα κατάστημα για apple εκεί μέσα.

ahill2 simfonw apolyta me tin logiki pote min perimeneis 1 2 xronia gia na pareis to kalytero (ase pou egw eipa 1 xrono)

alla edw den exoume na perimenoume ton kainourio athlon64 sta 4000+ me 1MB mnimi i to epomeno modelo sta 4500+ , alla exoume gia istoriki allagi HARDWARE tis APPLE! den einai ligo!

allo na perimeneis gia to kainourio PB me 1,7 G4 kai liiigo megaliteri analisi o8onis , kai allo na perimeneis gia mia apo tis istorikoteres strofes tis eterias!!!

den einai kai ligo!

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Οστε έτσι ε; Τελικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Ελπίζω τουλάχιστον να φέρουν γρήγορα και άλλα. Ξέρει κανείς τίποτα; Α, καλορύζικο Saki.

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

ahill2 simfonw apolyta me tin logiki pote min perimeneis 1 2 xronia gia na pareis to kalytero (ase pou egw eipa 1 xrono)

alla edw den exoume na perimenoume ton kainourio athlon64 sta 4000+ me 1MB mnimi i to epomeno modelo sta 4500+ , alla exoume gia istoriki allagi HARDWARE tis APPLE! den einai ligo!

allo na perimeneis gia to kainourio PB me 1,7 G4 kai liiigo megaliteri analisi o8onis , kai allo na perimeneis gia mia apo tis istorikoteres strofes tis eterias!!!

den einai kai ligo!

Μπορεί να είναι μια αλλαγή αλλά δεν αλλάζει το γεγονός οτι ο imac είναι ένα αξιόλογο μηχάνημα που θα σου κάνει δουλειά άνετα τα επόμενα 3 χρόνια,οπότε πιός ο λόγος να μην το αγοράσεις?για να πάρεις πρώτη γενιά μακ-ιντελ? :confused: με τα όποια προβλήματα ασυμβατότητες κτλ. δεν νομίζω.

Ασε που άλλος λόγος ειναι ότι πολλοί θέλουν ένα ppc μηχάνημα πρίν την αλλαγή σε ιντελ επεξεργαστές. :)

Οστε έτσι ε; Τελικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Ελπίζω τουλάχιστον να φέρουν γρήγορα και άλλα. Ξέρει κανείς τίποτα; Α, καλορύζικο Saki.

Αστα να πάνε φίλε μου το fnac μας πούλησε και έδωσε τον imac στο σάκη :p τι να πει κανείς,χάλια εξυπηρέτηση,χάλια υπάλληλοι που ξεχνάνε και το όνομά τους πόσο μάλλον παραγγελίες(και να πείς οτι το είπα μόνο σε ένα σε 3 το είπα) :O

τι γίνεται ρε παιδια και δεν εχω καταλαβει μιας και ειμαι ασχετος απ ολα αυτα. ειπα πως θα αγορασω το G4 ibook 14" και ξαφνικά ακουω απο φιλους και γνωστους, και απο εδω, αυτο το φορουμ, οτι η apple αλλαζει? τι γινεται, παει σε intel? και τι σημαινει αυτο? δεν αξιζει να παρω το laptop, να περιμενω? γιατι ομως?

είναι απλά τα πράγματα parisc

αν θέλεις τώρα η/υ τον αγοράζεις τώρα.

αλλιώς θα περιμένεις πάντα τις νέες τεχνολογίες.

οκ, θα βγούνε intel based macintosh το νέο έτος, αλλά θα έχουν και τα ψιλά τους bugs. οπότε (να είδες που έρχεσαι στα λόγια μου) πάλι θα περιμένεις την δεύτερη έκδοση intel based mac και θα έχεις χάσει τον μπούσουλα της δουλειάς σου.

η apple θα συνεχίζει για αρκετά χρόνια να υποστηρίζει τους ήδη υπάρχοντες ppc macintosh.

παιδια σορρυ κιολας να ρωτησω,

αρχαια ελληνικη γραμματοσειρα..

δηλ. ΟΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ καθολου τονοι κα.

υπαρχει τωρα σε mac;;.. υπηρχε παλαιοτερα μαλιστα free.. :)

(σε pc δεν ξερω;..)

βγηκε: http://www.fnac.gr/

@SakisPlayer: τι διαφορα το 20αρι σε τιμη..

γιατι το προτιμησες, απο το 17αρι;..

αχολεισαι audio-video?.. THNX

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Για όλα τα προϊόντα και ακόμα περισσότερο αυτά της υψηλής τεχνολογίας, αγοράζεις κάτι τη στιγμή που το χρειάζεσαι και ούτε μια μέρα νωρίτερα ή αργότερα! Ιδίως στην περίπτωσή μας που το switch θα πάρει ακόμα 2 χρόνια σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα.

παιδια σορρυ κιολας να ρωτησω,

αρχαια ελληνικη γραμματοσειρα..

δηλ. ΟΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ καθολου τονοι κα.

υπαρχει τωρα σε mac;;.. υπηρχε παλαιοτερα μαλιστα free.. :)

(σε pc δεν ξερω;..)

βγηκε: http://www.fnac.gr/

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με τα κεφαλαία?για κεφαλαία απλά πατάς το caps,στο MACOSX έχει τώρα και πολυτονικά ελληνικά.

To 17αρι κοστίζει 1575 ευρώ και το 20αρι 2000 ευρώ για διαφορές σε ταχύτητες δές htp://www.macworld.com/2005/11/reviews/imacg5rev/index.php και για τι διαφορές έχουν σε hardware δές εδώ htp://www.apple.com/imac/specs.html (δεν ξέρω γιατί αλλά το λινκ δεν δουλεύει για κάποιο λόγο) τεσπα κάτι άλλο η 20" οθόνη είναι άλλο πράγμα.

σορρυ ευχαριστω κιολας.. αναφερομαι

στα αυθεντικα ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ πχ.

http://www.e-e-e.gr/ellhn.jpg

παντως μαλλον καταληγω σε iMac 17''.. :)

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

σορρυ ευχαριστω κιολας.. αναφερομαι

στα αυθεντικα ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ πχ.

http://www.e-e-e.gr/ellhn.jpg

παντως μαλλον καταληγω σε iMac 17''.. :)

Αν δεν χρειάζεσαι το 20" τότε εννοείται να πάς για το 17" όσον αφορά την γραμματοσειρά που μου έδειξες δεν ξέρω αν υπάρχει τώρα μέσα στο μακ αλλά μιάς και μάλλον αναγκαστικά θα πάρεις το "ελληνικό" έχει μέσα πολλές έξτρα γραμματοσειρές που δίνουν σε ένα cd. :)

γιατι αναγκαστικά θα παρω το "ελληνικό";..

μπορω να πειμενω..

γιατι αναγκαστικά θα παρω το "ελληνικό";..

μπορω να πειμενω..

Γιατί αν πάς να το πάρεις μέσο rainbow το αγγλικό θα σου πούνε οτι θα το έχουν σε κανά μήνα με δύο οι μεταπωλητές απο την άλλη έχουν μόνο ελληνικά εξαιτίας τις rainbow,υπάρχει βέβαια λύση θα το έπαιρνα και εγώ απο εκεί αλλά μέχρι να φέρουν το 20" δεν το βλέπω για σένα όμως που θές το 17" πάρε ένα τήλ. αύριο στην systemgraph έχουν site.

το ειχα δει το site τους..

απο οτι βλεπω το χουν 1411 ευρω..

νομιζω δεν παιρνουν απο rnbw..

υπαρχει υποκαταστημα Θεσσαλονικη;..

θελετε να το δειτε απο μεσα;..

ιΜac: http://www.hardmac.com/news/2005-12-06/

iBook (1 μοντελο πισω): http://www.hardmac.com/articles/53/

enjoy..

το ειχα δει το site τους..

απο οτι βλεπω το χουν 1411 ευρω..

νομιζω δεν παιρνουν απο rnbw..

υπαρχει υποκαταστημα Θεσσαλονικη;..

θελετε να το δειτε απο μεσα;..

ιΜac: http://www.hardmac.com/news/2005-12-06/

iBook (1 μοντελο πισω): http://www.hardmac.com/articles/53/

enjoy..

Οχι και δεν ξέρω αν μπορούν να σε εξυπηρετήσουν,υπάρχει η amimac? εκεί αν δεν απατώμαι.Ρώτα τον kennydopegr αυτός νομίζω ξέρει καλύτερα απο βορά.

Μεγειά και καλοδούλευτος φίλε μου, με άφησες χωρίς imac πάλι :cry:αλλά χαλάλι σου.

Φωτό να μας δείξεις όταν τον συνδέσεις,....20" imac:love:

Welcome back.

Toν σύνδεσα. Καταπληκτικό μηχάνημα, φοβερή οθόνη, και σύντομα θα παραθέσω και φώτος.

Το 20άρι έχει 2007 €. Και το προτείμησα διοτι εκτός απο την super οθόνη, ειναι στα 2.1, έχει σκληρό 250 giga και νομίζω πως έχει και κάποια άλλη συμαντική διαφορά που τώρα δεν θυμάμαι. :O

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...