rio0013 Δημοσιεύτηκε July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 19, 2020 Κάποιο καλοπαιδο μου έσπασε την κεραία του αυτοκινήτου και η βιδα έσπασε και έμεινε στην βάση της και δε μπορω να την λύσω.ξερετε αν μπορεί να βγει και που να πάω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Με εξωλκεα μπορείς να την βγάλεις. Αλλιώς ως βρες τρόπο να κολλήσεις καμία βίδα και ξεβιδωσε το Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. July 19, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Με κόλλα δεν είναι επικίνδυνο μην πάει στο σπιρωμα και δεν βγαίνει μετά με τπτ? Με εξολκεις Πρέπει να πάω σε συνεργείο?γτ δεν εχω και δε ξέρω πως γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Με κόλλα δεν είναι επικίνδυνο μην πάει στο σπιρωμα και δεν βγαίνει μετά με τπτ? Με εξολκεις Πρέπει να πάω σε συνεργείο?γτ δεν εχω και δε ξέρω πως γίνεται Κεραία οροφής είναι;Ψάξε για άλλη.Αυτή θα ξεβιδώνει όλη απο μέσα απο την καμπινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. July 19, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Οροφής είναι αλλά η κεραία είναι βιδωτη..δηλαδη έχει μείνει η βίδα της κεραία μέσα στην βάση..την βλέπω Δηλαδή αλλά δε μπορω να την λύσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Εφόσον εισαι σίγουρος οτι ξεβιδώνει κ δεν είναι μόνιμη στη βάση (ειναι αρσενικό κ η κεραία θηλυκό) κ δεν διαθέτεις εξωλκέα, πιάστη με μια πένσα - κάβουρα κ ξεβιδωσέ την. Εαν πιστεύεις οτι θα την χρειαστείς κ δεν θέλεις να χαλασει το σπείρωμα, βάλε μια σαμπρέλα ανάμεσα στην βιδα κ την πένσα Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Οροφής είναι αλλά η κεραία είναι βιδωτη..δηλαδη έχει μείνει η βίδα της κεραία μέσα στην βάση..την βλέπω Δηλαδή αλλά δε μπορω να την λύσω Θα βγάλεις την βάση και θα αγοράσει άλλη.Αλλη λύση με ψιλότερο τρυπανάκι να φας το κομμάτι που έμεινε μέσα ,ή να βάλεις κολαούζο ψιλό μπας και το ξεβιδώσεις το κομμάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. July 19, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Εφόσον εισαι σίγουρος οτι ξεβιδώνει κ δεν είναι μόνιμη στη βάση (ειναι αρσενικό κ η κεραία θηλυκό) κ δεν διαθέτεις εξωλκέα, πιάστη με μια πένσα - κάβουρα κ ξεβιδωσέ την. Εαν πιστεύεις οτι θα την χρειαστείς κ δεν θέλεις να χαλασει το σπείρωμα, βάλε μια σαμπρέλα ανάμεσα στην βιδα κ την πένσα Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχώς δε μου δίνει χέρι να την πιάσω με πένσα..ξεβιδωνη γτ στο πλυντήριο την βγάζω η κεραια έχει το θηλυκό το οποίο είναι μέσα στην βαση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία να δω.κατι? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Δυστυχώς δε μου δίνει χέρι να την πιάσω με πένσα..ξεβιδωνη γτ στο πλυντήριο την βγάζω η κεραια έχει το θηλυκό το οποίο είναι μέσα στην βαση.. Aμα δεν δινει χέρι. δυστυχώς θα πρεπει να βγαλεις ταπετσαρια οροφης για να ξεβιδωσεις απο μεσα την βαση και να το αλλαξεις ολο. Ετσι ειχε συμβεί και με το δικο μου, και εβγαλα την πισω ζωνη που βγαινει απο την οροφή , και εβαλα χερι στην τρυπα μαζι με γαλλικο κλειδι για να ξεβιδωσω την βαση Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. July 19, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Θα πάω σε συνεργείο γτ διάβασα ότι με εξολκεα την βγάζουν.. Αλλά εγώ είμαι άσχετος και φοβάμαι να το κάνω σε καινούργιο αμάξι.. ένα χρόνο το έχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Δοκίμασε να την χτύπησεις με ίσιο κατσαβίδι Να κάνει αυλάκι ώστε να μπει η μύτη του κατσαβιδιου. Μετά απλά ξεδιβωνεις. Δεν έχεις να χάσεις κάτι αν δοκιμάσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. July 19, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Δοκίμασε να την χτύπησεις με ίσιο κατσαβίδι Να κάνει αυλάκι ώστε να μπει η μύτη του κατσαβιδιου. Μετά απλά ξεδιβωνεις. Δεν έχεις να χάσεις κάτι αν δοκιμάσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό δε το δοκίμασα..προσπαθησα με μαχαιρακι και το ψιλογυρισα λίγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. July 22, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 Παιδιά την έλυσα την κεραία με ψαλίδακι νυχιών...της έδωσα 2 βόλτες και μετά με μυτοτσιμπιδο..παρήγγειλα και την καινούργια και όλα κομπλέ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts