kremmydass Δημοσιεύτηκε June 26, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 26, 2020 Μιας και έγινε επίσημο πια, ας ανοίξουμε ένα thread για να συζητάμε όλα αυτά που αφορούν το λειτουργικό σύστημα iOS 14. Αρχικά η συζήτηση θα αφορά τους beta testers και στην συνέχεια (με το που γίνει διαθέσιμο) σε όλους τους υπόλοιπους Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. June 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2020 Από μπαταρία πως είναι? Εγώ με την 13.5.1 λίγο που επεξεργάστηκα και το 8αρη και το 6s απογοητευτικά. Το 13.3.1 παραδόξως πήγαινε καλύτερα. Το 14? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. June 27, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2020 Μέχρι στιγμής η developer μου δίνει καλύτερη μπαταρία από την 13.5.1 κάτι που με έχει αφήσει σοκαρισμένο Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Μέχρι στιγμής η developer μου δίνει καλύτερη μπαταρία από την 13.5.1 κάτι που με έχει αφήσει σοκαρισμένο Η 13.5.1 έχει θέμα με την μπαταρία, λένε ότι στην 13.6 λύνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. July 7, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Νέο update με ελάχιστες αλλαγές και επιπλέον 10gb κατειλημμένα χωρίς λόγο. Θα το τρέξω και θα σας ενημερώσω Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Έχω βάλει την public beta του iOS 14 εδώ και λίγες μέρες, όλα καλά εκτός του ότι δεν ανοίγει η εφαρμογή winbank της Πειραιώς. Δεν έχει κολλήσει κάπου, για public beta είναι απροβλημάτιστη τουλάχιστον σε μένα. Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. July 12, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Υπάρχουν κάποια προβληματάκια με βασικότερο αυτό του αποθηκευτικού χώρου.Μου βγάζει ότι έχω others 20gb και το λειτουργικό πιάνει άλλα 20.Σε 16αρι κινητό έχεις πει ήδη αντίο σε beta testing Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 (edited) Δεν μπορώ να πω ότι νιώθω ενθουσιασμένος με το ios 14. Δεν μου φαίνεται και πολύ stable, από τότε που το έβαλα συμβαίνουν διάφορα περίεργα! Όπως: Κολάει η φόρτωση στο 80%. Ανοίγει το κινητό με πολύ χαμηλή φωτεινότητα Μερικές εφαρμογες δεν σκρολάρουν φυσιολογικά Κοκ Edited October 4, 2020 by drollAntonis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. October 4, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 Δεν μπορώ να πω ότι νιώθω ενθουσιασμένος με το ios 14. Δεν μου φαίνεται και πολύ stable, από τότε που το έβαλα συμβαίνουν διάφορα περίεργα! Όπως: Κολάει η φόρτωση στο 80%. Ανοίγει το κινητό με πολύ χαμηλή φωτεινότητα Μερικές εφαρμογες δεν σκρολάρουν φυσιολογικά Κοκ Αυτό με τη φόρτιση πρέπει να γίνεται εξ'αιτίας του Optimized Battery charging Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Αυτό με τη φόρτιση πρέπει να γίνεται εξ'αιτίας του Optimized Battery charging Το έχω ενεργό, αλλά δεν είμαι από αυτούς που το φορτίζουν κάθε βράδυ. Είχε ζεσταθεί πάρα πολύ. Το άφησα κρύωσε και μετά έβαλα έναν άλλο φορτιστή και μου φορτίστηκε ώς το 100% μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Υποστηρίζει με iPad full screen σε external monitor? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Απορία σε ios 14 σε iphobe μπορείς πλέον να κατεβάζεις ότι αρχεία θες και να συνδέσεις usb stick για μεταφορά αρχείων στο κινητό και προς usb stick? Στάλθηκε από το SM-T720 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. October 14, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Απορία σε ios 14 σε iphobe μπορείς πλέον να κατεβάζεις ότι αρχεία θες και να συνδέσεις usb stick για μεταφορά αρχείων στο κινητό και προς usb stick? Στάλθηκε από το SM-T720 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόνο στο iPadOs Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Τότε δεν κάνουμε τίποτα. Αν είναι να ανοιγω το pc κάθε φορά άστα βραστα πάμε για note 20 ultra Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Μια χαρά κατεβάζεις αρχεία στο ios14, με τον Safari. Από εκεί και πέρα μπορείς να τα περάσεις με τη βοήθεια του Files (ο iOS default file manager) σε οποιοδήποτε στικάκι (εφόσον αυτό έχει θύρα lightning ή διαθέτεις μετατροπέα lightning to usb). Μόλις κατέβασα αρχείο exe και το μετέφερα για δοκιμή. Εννοείτε ότι είναι εφικτό και το αντίστροφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Μια χαρά κατεβάζεις αρχεία στο ios14, με τον Safari. Από εκεί και πέρα μπορείς να τα περάσεις με τη βοήθεια του Files (ο iOS default file manager) σε οποιοδήποτε στικάκι (εφόσον αυτό έχει θύρα lightning ή διαθέτεις μετατροπέα lightning to usb). Μόλις κατέβασα αρχείο exe και το μετέφερα για δοκιμή. Εννοείτε ότι είναι εφικτό και το αντίστροφο.Ftp προγράμματα έχει καλά όπως πχ του Android το X - plore γιατί έχω seedbox Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Δε χρησιμοποιώ το ftp γιατί μπαίνω με smb. Πάντως βλέπω ότι υπάρχουν αντίστοιχα όπως το FTP Manager με πολύ καλές κριτικές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Δε χρησιμοποιώ το ftp γιατί μπαίνω με smb. Πάντως βλέπω ότι υπάρχουν αντίστοιχα όπως το FTP Manager με πολύ καλές κριτικέςFtp λόγο seedbox και nvidia shield. Τελικά έκανα κίνηση σε note ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts