troublemaker1 Δημ. November 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2021 Καλημέρα, στο συγκεκριμένο κινητό, έχω παρατηρήσει πως όποια sim βάλω στην θέση sim1, δεν μπορώ να λάβω sms. Ενώ στην θέση sim2 δέχεται κανονικά. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό το θέμα? Ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublemaker1 Δημ. November 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2021 Καλημέρα, Έχω το Samsung A41 στο συγκεκριμένο κινητό, έχω παρατηρήσει πως όποια sim βάλω στην θέση sim1, δεν μπορώ να λάβω sms. Ενώ στην θέση sim2 δέχεται κανονικά. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό το θέμα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2021 Μηπως εκανες εσυ η καποιος αλλος κανενα αποκλεισμο μηνυματων πηγαινε στις ρυθμισεις μηνυματων και κοιτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublemaker1 Δημ. November 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2021 (edited) 18 minutes ago, s_wind said: Μηπως εκανες εσυ η καποιος αλλος κανενα αποκλεισμο μηνυματων πηγαινε στις ρυθμισεις μηνυματων και κοιτα.... Η συσκευή έγινε reset και στήθηκε από την αρχή. Οπότε ότι επιλογές είχε ήταν οι default. Έχω ψάξει όλες τις επιλογές αλλά δεν δούλεψε καμία. Edited November 5, 2021 by troublemaker1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2021 Παρε ενα τηλεφωνο εδω και πες το προβλημα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts