Jump to content

Καρτα γραφικων αγνωστου προελευσεως

Kaimaktsalan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα παρω pc αυτες της μερες και βρηκα μια προσφορα απο ενα καταστημα που με σημφερει οικονομικα και ενας φιλος μου ειπε οτι ειναι και πολυ καλο το συστιμα για τα λευτα του ομως δεν εχει ξανα ακουσει την καρτα γραφικων. Ειναι μια Inte Exreme Grafics 2. Εσεις τι λετε για αυτην; Εγω δεν ξερω τπτ για τετια θεματα.

http://images.google.com.gr/images?q=tbn:Q-OdFZM-6EIJ:www.dingdongsonline.com/marilyn_manson_012.jpg

Αγριο Κολλημα!

Εγω παντως τις ξερω τις Intel Extreme Graphics..Μπαινουν σε αρκετα λαπτοπ και desktop.Περεταιρω δεν ξερω... :p

ειναι μια καρτα γραφικων on-board ( δηλαδη ειναι ενσωματωμενη πανω στην μητρικη ) που τραβαει μνημη απο την ιδια την μνημη σου, εαν εχεις 512MB Ram και δωσεις 64 στην ρυθμιση απο το BIOS για την καρτα γραφικων θα εχεις φυσικη μνημη για το λειτουργικο σου 512 - 64 = 448MB.

ειναι μια φτηνη λυση για αρκετα desktop συστηματα αλλα μην περιμενεις να παιζεις χαλαρα τα "βαρια" παιχνιδια.

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

se Intel Xteme Graphics 2 den trexei kan to GTA:VC...

(to ipoloipo sistima tou laptop itan 3.2GHz, 1024MB ram klp... )

Opote an skeftesai na paizeis pou k pou kana paixnidi 3exna to ;)

Συγνώμη, απο πότε η Ίντελ είναι "άγνωστη εταιρία" ? Τεσπα, όπως προανέφεραν τα παιδιά, το Intel Extreme (και καλά!) Graphics 2 είναι ένα φτηνό κύκλωμα προσαρμογέα οθόνης, κοινώς "ενσωματωμένη κάρτα γραφικών" που θα ήμουν πολύ παραξενεμένος να το δω να ΜΗΝ παίζει το Vice City... Καλά, για San Andreas, ούτε λόγος. Με άλλα 100 ευρώ περίπου μπορείς να πάρεις μια οικονομική λύση, που αν δεν είσαι φανατικός gamer, θα σε ικανοποιήσει απόλυτα...
Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

κοινώς "ενσωματωμένη κάρτα γραφικών" που θα ήμουν πολύ παραξενεμένος να το δω να ΜΗΝ παίζει το Vice City...

Δλδ, εσύ λες πως σου φαίνεται περίεργο να μην τρέχει το GTA:VC ; :worry:

Οχι απλως περιεργο αλλα σχεδον σιγουρο οτι δεν θα παιζει οπως ομως θα επαιζε εαν επαιρνες μια καρτα απο γνωστη εταιρεια παραγωγης ή λιγοτερο γνωστης με chipset ΑΤΙ ή nVIDIA kaι σιγουρα ΟΧΙ ενσωματωμενη στη μητρικη και να κανει share απο την κεντρικη μνημη.

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X