JAs0nX Δημοσιεύτηκε August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 8, 2005 Παιδια συγγνωμη που θα συζητησω ενα θεμα που εχει ξαναζητηθει αλλα καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη. Στο παρασυνθημα... θελω να παρω μια οθονη MAXIMUM 400ευρω αλλα και να δινα λιγοτερα δεν θα με χαλαγε :p Τον υπολογιστη εκτος απο τη συνηθισμενη χρηση του τον χρησιμοποιω και για παιχνιδια... οχι πολυ απαιτητικα σε γραφικα του τυπου unreal αλλα κανα NFS, GTA, FIFA Κλπ... κοινως δεν παιζω πολλα first person shooter οποτε νομιζω ενας χρονος αποκρισης 12ms νομιζω θα ηταν καλα...σωστα?? οποτε περιμενω τις προτασεις σας για 17 και 19 ιντσες... Μια που ειδα ειναι αυτη http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=892&Nav_Section_Id=5&Catalog_Id=1&Product_Id=261044&Merchant_Id=1&sts_cid=3 και αυτη http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.156271 τι γνωμη εχετε? εχω βρει και στα 16ms μια ωραια SONY (βλεπω και το design βλεπετε) αλλα δεν ξερω αν θα φαινεται ασχημη στα παιχνιδακια... Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Εγώ δεν ασχολούμαι και πολύ αλλά ο αδερφός μου που ασχολείται και ψάχνει αυτό τον καιρό κάτι ανάλογο με αυτό που ζητάς μου είπε οτι από τις καλύτερες οθόνες ειναι οι SAMSUNG και προσανατολίζεται για κάτι τέτοιο.Μοντέλο δεν ξέρω. Ας μιλήσουν και αυτοί που ξέρουν κάτι παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Προτείνω δυο lg μιας και η εταιρία έχει το καλό της εγγύησης με zero pixel στο χώρο σου για 3 χρόνια. η πρώτη είναι η 1950s Η δεύτερη είναι η 1780q και οι 2 είναι κάτω από την τιμή που έβαλες ώς όριο. Η πρώτη είναι μια καλή 19' οθόνη στις απαιτήσεις που έχεις και η δεύτερη είναι από τα κορυφαία μοντέλα 17' της LG με 8ms απόκριση. Θα σου πρότεινα την πρώτη μιας και 2 ίντσες παραπάνω κανουν διαφορά και οι απαιτήσεις σου θα ικανοποιηθούν απόλυτα . Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Αφου παιζεις παιχνιδια οπως λες μια καλη προταση ειναι η LG 1950s,εχει ΤΝ panel,zero pixel warranty και κοστιζει κατω απο 400€(εχει μετρια χρωματα και οχι καλες γωνιες θεασης βεβαια,αλλα αυτη ειναι μια παραχωρηση που κανεις οταν αγοραζεις ΤΝ panel). Εγω στη θεση σου θα επαιρνα την Fujitsu-Siemens C19-4.Εχει καινουριο panel που συνδυαζει καλα χρωματα,μεγαλες γωνιες θεασης και καλα response times.Ειμαι κατοχος μιας FS P19-2 που εχει αντιστοιχο panel αλλα εχει επιπλεον και DVI.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος,αψογο μαυρο,πολυ καλες γωνιες και καθολου ghosting.Σου συνιστω λοιπον την C19-4.Τα αρνητικα της ειναι οτι δεν εχει 0 pixel εγγυηση και οτι πρεπει να παραγγειλεις απο Γερμανια....(κατα τη γνωμη μου αξιζει να το κανεις παντως) Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. August 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Θελω να σημειωσω οτι οι γωνιες θεασης δεν με ενδιαφερουν και πολυ μιας και τα DVD τα βλεπω στην τηλεοραση που εχω συνδεδεμενη με το PC. τωρα οσο αφορα τα χρωματα υπαρχει δλδ περιπτωση να δωσω σημερα λεφτα να παρω οθονη και να μην με ικανοποιουν τα χρωματα ή η φωτεινοτητα... Οσες βλεπω μπροστα σ αυτην που εχω (ΑΟC 15" :P :P ) μου φαινονται τρομερες... περιμενω κ αλλες προτασεις... ποιο ειναι το προτερημα του DVI? Αν δεν κανω λαθος ειναι το βυσμα που περνει η οθονη απο την καρτα γραφικων ... νομιζω εχει τετοια θυρα η καρτα μου οποτε θα με ενδιεφερε να μαθω τι ειναι! thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 Τι είναι το ΤΝ panel για να μαθαίνουμε και εμείς οι υπόλοιποι? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 To panel ειναι το κυριοτερο σημειο της ανατομιας μιας TFT.Εκει προβαλλεται η εικονα απο τις λαμπες backlight(Επειδη δε γινομαι πολυ κατανοητος παραθετω ενα link απο αλλο φορουμ,ελπιζω να μην ειναι αντιθετο προς τους κανονισμους http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=12808&perpage=20&pagenumber=1) Το θεμα ειναι οτι καθε panel εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα.Υπαρχουν διαφορα panel(TN,PVA,MVA,S-IPS,S-PVA κλπ).Προσωπικα πιστευω οτι χοντρικα ειναι ΤΝ vs ολα τα υπολοιπα...Το ΤΝ εχει πολυ καλους χρονους αποκρισης αλλα μετρια χρωματα(ειδικα μαυρο) και μετριες γωνιες θεασης.Αυτο ειναι γενικος κανονας για τα ΤΝ και δεν αλλαζει πολυ με τον κατασκευαστη.Ετσι δουλευει το ΤΝ,απλα... Τα υπολοιπα panels εχουν πολυ καλυτερα χρωματα και γωνιες αλλα υστερουν σε response times.Βλεπεις δηλαδη κατι ξεγυρισμενα 25ms που δεν ειναι και οτι καλυτερο για παιχνιδια.Απ'την αλλη αν δεν παιζεις παιχνιδια και βλεπεις πολλες ταινιες σε ενδιαφερουν περισσοτερο χρωματα και γωνιες παρα response times... Ετσι οπως εχει τωρα η κατασταση κατα τη γνωμη μου ο καθε αγοραστης θα πρεπει να αγοραζει panel αναλογα με τις αναγκες του.Πρωτα δηλαδη κοιταμε το panel και μετα τον κατασκευαστη.Θεωρω αμαρτια να δωσεις 500-600 ευρω για 19" ΤΝ τη στιγμη που η LG πουλαει με 350€.Για hardcore gamers το ΤΝ ειναι πολυ καλη λυση.Αν δεν παιζεις παιχνιδια το ΤΝ δε σου κανει.... Πριν 3-4 μηνες βγηκε στην αγορα ενα καινουριο panel που βασιζεται στο PVA,λεγεται S-PVA και ειναι της Samsung.Αντιστοιχο ειναι το P-MVA της AU Optronics.Εχουν τα πολυ καλα χρωματα και τις γωνιες των PVA αλλα με τη μεθοδο του overdrive βγαζουν και πολυ καλα response times.Οθονες που φορανε αυτα τα panel ειναι οι Fujitsu-Siemens P19-2,Viewsonic VP191B,Fujitsu-Siemens C19-4.Μπορει να εχει μπει και σε καμια αλλη,δεν το γνωριζω.Αυτες οι οθονες εχουν response απο 8 ως 13 ms,που δεν υπαρχει σε κανενα PVA.Ως κατοχος μιας P19-2 δεν εχω παρατηρησει καθολου ghosting και σε παιχνιδια δεν ειδα διαφορα με μια LG1915S... Το DVI ειναι ψηφιακη εισοδος και το πλεονεκτημα του ειναι η καλυτερη ποιοτητα σηματος σε συγκριση με το αναλογικο της VGA.Αν βεβαια η καρτα γραφικων εχει πολυ καλη αναλογικη εισοδο τοτε οι διαφορες ειναι πολυ μικρες.... PS : Sorry για το σεντονι............ Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. August 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Ειμαι μεταξυ της LG1950S και της SAMSUNG που εδωσα στο 1ο ποστ (απο το πλαισιο). Εσεις τι λετε? καμμια απ αυτες δεν εχει DVI ... δεν ξερω ποσο αρνητικα να το αξιολογησω αυτο! απο αξιοπιστια ποια νομιζεται οτι ειναι καλυτερη? απο χρωματα και γενικα ποιοτητα εικονας γνωριζεται ποια εταιρια ειναι πιο καλη γιατι μαλλον απο ιντερνετ θα την παραγγειλω... και κατι τελευταιο ...εχει παραγγειλει κανεις απο το HardShop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 To panel ειναι το κυριοτερο σημειο της ανατομιας μιας TFT.Εκει προβαλλεται η εικονα απο τις λαμπες backlight(Επειδη δε γινομαι πολυ κατανοητος παραθετω ενα link απο αλλο φορουμ,ελπιζω να μην ειναι αντιθετο προς τους κανονισμους http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=12808&perpage=20&pagenumber=1) Το θεμα ειναι οτι καθε panel εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα.Υπαρχουν διαφορα panel(TN,PVA,MVA,S-IPS,S-PVA κλπ).Προσωπικα πιστευω οτι χοντρικα ειναι ΤΝ vs ολα τα υπολοιπα...Το ΤΝ εχει πολυ καλους χρονους αποκρισης αλλα μετρια χρωματα(ειδικα μαυρο) και μετριες γωνιες θεασης.Αυτο ειναι γενικος κανονας για τα ΤΝ και δεν αλλαζει πολυ με τον κατασκευαστη.Ετσι δουλευει το ΤΝ,απλα... Τα υπολοιπα panels εχουν πολυ καλυτερα χρωματα και γωνιες αλλα υστερουν σε response times.Βλεπεις δηλαδη κατι ξεγυρισμενα 25ms που δεν ειναι και οτι καλυτερο για παιχνιδια.Απ'την αλλη αν δεν παιζεις παιχνιδια και βλεπεις πολλες ταινιες σε ενδιαφερουν περισσοτερο χρωματα και γωνιες παρα response times... Ετσι οπως εχει τωρα η κατασταση κατα τη γνωμη μου ο καθε αγοραστης θα πρεπει να αγοραζει panel αναλογα με τις αναγκες του.Πρωτα δηλαδη κοιταμε το panel και μετα τον κατασκευαστη.Θεωρω αμαρτια να δωσεις 500-600 ευρω για 19" ΤΝ τη στιγμη που η LG πουλαει με 350€.Για hardcore gamers το ΤΝ ειναι πολυ καλη λυση.Αν δεν παιζεις παιχνιδια το ΤΝ δε σου κανει.... Πριν 3-4 μηνες βγηκε στην αγορα ενα καινουριο panel που βασιζεται στο PVA,λεγεται S-PVA και ειναι της Samsung.Αντιστοιχο ειναι το P-MVA της AU Optronics.Εχουν τα πολυ καλα χρωματα και τις γωνιες των PVA αλλα με τη μεθοδο του overdrive βγαζουν και πολυ καλα response times.Οθονες που φορανε αυτα τα panel ειναι οι Fujitsu-Siemens P19-2,Viewsonic VP191B,Fujitsu-Siemens C19-4.Μπορει να εχει μπει και σε καμια αλλη,δεν το γνωριζω.Αυτες οι οθονες εχουν response απο 8 ως 13 ms,που δεν υπαρχει σε κανενα PVA.Ως κατοχος μιας P19-2 δεν εχω παρατηρησει καθολου ghosting και σε παιχνιδια δεν ειδα διαφορα με μια LG1915S... Το DVI ειναι ψηφιακη εισοδος και το πλεονεκτημα του ειναι η καλυτερη ποιοτητα σηματος σε συγκριση με το αναλογικο της VGA.Αν βεβαια η καρτα γραφικων εχει πολυ καλη αναλογικη εισοδο τοτε οι διαφορες ειναι πολυ μικρες.... PS : Sorry για το σεντονι............ Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τον κόπο που έκανες για να μου εξηγήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. August 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Παιδια τι διαφορα εχει η 1950S απο την 1915S της LG? την 1915 την ειδα στο e-shop κ απλα επειδη εχω ξαναπαρει απο εκει ελεγα να την παρω απο εκει. αλλα μετα προσεξα οτι ειναι αλλη... τα specifications τους ειναι ιδια..λιγο αλλαζει το σχεδιο! γενικα εχει αγορασει κανειςαπο το hardshop.? μεινατε ευχαριστημενοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. August 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Edit: την εχει και το hardshop την 1915.. δενβλεπω να αλλαζει κατι σημαντικο...μαλλον ειναι η ιδια σειρα αλλα νεοτερο μοντελο. θα προτιμησωτην 1950S... ειδα βεβαια και μια καλη fujitsu siemens αν δεν σας κανεικοπο ριξτε και μια ματια. η εγγυηση που δινεται στις LG δινεται απο την αντιπροσωπεια σωστα? δεν εμπλεκεται το καταστημα αγορας? ευχαριστω για ις απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Θα σου προτεινα να παρεις την SAMSUNG SM 913N με 8ms και οχι αυτην που εδωσες στο λινκ απο το Πλαισιο. Η διαφορα χρηματων ειναι ελαχιστη και αξιζει πιστευω. Την βρηκα εδω πιο φθηνα: http://www.computer4u.gr/c4u/default.aspx?code=TFT1821(CATALOG) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Αν ειναι να παρει ΤΝ panel τουλαχιστον ας εχει το zero pixel warranty της LG.Ο συνδυασμος ΤΝ και καμμενα pixel πρεπει να ειναι πολυ χαλια.Για ΤΝ,LG all the way..... Μεταξυ LG 1950s και FS C19-4 δαγκωτο τη δευτερη........... Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. August 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Αν ειναι να παρει ΤΝ panel τουλαχιστον ας εχει το zero pixel warranty της LG.Ο συνδυασμος ΤΝ και καμμενα pixel πρεπει να ειναι πολυ χαλια.Για ΤΝ,LG all the way..... Μεταξυ LG 1950s και FS C19-4 δαγκωτο τη δευτερη........... που την εχει την fujitsu ..? κοιταξα σε πλαισιο, eshop και hardshop και δεν την ειδα πουθενα.. Ομολογω με εχετε μπερδεψει :) πανω που κατεληξα στην L1950... αποτι καταλαβαινω το φαινομενο καμμενα Pixel ειναι πολυ σύνηθες οποτε με ελκυει μπορω να πω το 0 πιξελ ΓΟΥΑΡΑΝΤΙ :p αλλα εξακολουθω να ψαχνω οποτε λετε εσεις τις προτασεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Fujitsu-Siemens μονο παραγγελια απο Γερμανια προς το παρον.Δεν εχουν ερθει ακομα Ελλαδα.Κοιταξε το mindfactory.de αν ενδιαφερεσαι........... Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerokost Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Για 1915s δε μιλάτε. Πολύ έντιμη σε σχέση αναλογίας χρημάτων/απόδοσης. Και με zero pixel εγγύηση , και με λίγα ms χρόνο απόκριση..και με onsite...και 19άρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Η 1950s ειναι το νεοτερο μοντελο της LG με ιδια χαρακτηριστικα.Γιαυτο δεν ακουστηκε η 1915,που οντως εχει καλο value for money αλλα κατα τη γνωμη μου υπαρχουν και καλυτερες οθονες.......... Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerokost Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Οκ τότε. (1915-1950) Σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερες οθόνες, απλά μερικές φορές το κόστος είναι απαγορευτικό για αρκετούς (όπως και για εμένα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. August 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Ομολογω πως εχω μπερδευτει... σημερα ενας φιλος μου μου εβαλε λογια για το DVI... κ η αληθεια ειναι οτι εγω θελω να παρω μια οθονη που θα μου μεινει.. λετε να πεσω μηπως στις 17 ιτσες και να παρω οθονη με DVI? εγω πχ ειδα κ αυτην http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=2081&catid=91 εχετε καμμια αλλη καλη προταση..? σορρυ αν σας κουρασα. υγ. θα προτιμουσα αγορες απο καταστηματα εσωτερικου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Ομολογω πως εχω μπερδευτει... σημερα ενας φιλος μου μου εβαλε λογια για το DVI... κ η αληθεια ειναι οτι εγω θελω να παρω μια οθονη που θα μου μεινει.. Δεν ξέρω τι σου είπε ο φίλος σου, αλλά είναι λάθος να πάρεις TFT οθόνη χωρίς DVI τώρα πια που είναι κάτι τόσο διαδεδομένο. Όπως και να το κάνουμε είναι καλό να αποφεύγει κανείς μια μετατροπή ψηφιακό σε αναλογικό και το αντίστροφο, όταν μπορεί. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. August 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Αυτο ακριβως μου ειπε κ ο φιλος μου...παρερμηνευτηκα... το ιδιο με σενα υποστηριζε. το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω καμμια οθονη με DVI σε λογικη τιμη... 19αρα... τωρα για 17αρες δεν ξερω λογικα κατι θα υπαρχει στα χρηματα που ψαχνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. August 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 ωραια για να μην κανω τωρα ολοκληρο Poll πειτε μου εσεις τι θα διαλεγατε αναμεσα σε οθονη 17" με DVI και 8ms οπως αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168235 και μια 19" χωρις DVI και με 12ms (αυτο δεν με πολυπειραζει) οπως αυτη: http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=2547&catid=91 plz help εχω πελαγωσει!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Μιας και αποφάσισα να αγορασω μια 17'' εχω καταλήξει ανάμεσα στις δυο παρακάτω. http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=TFT1517&cp_id=48186 http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=TFT1517&cp_id=48180 Εχετε κάποια άποψη για αυτές τις δυο η να μου προτείνετε κάτι αλλο σ'αυτά τα χρήματα; Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Παιδια θελω να αγορασω μια TFT 19"-21"! Κατα προτιμηση LG, Samsung ή Philips αλλα προτιμω LG. Ειμαι μεν gamer αλλα δεν θελω να θυσιασω ολα τα αλλα! Προτιμω να ειναι καλυτερη για ταινιες. Εψαξα για κατι 23" με tv-tuner αλλα καλυτερα να παρω πλασμα απο Κινα! Θα ηθελα να ειναι μεγαλη αλλα οχι με απαγορευτικη τιμη! PS: Αν εχετε καποιο μοντελο απο αλλη εταιρεια να το πειτε! Thanks in advance! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdoupatis Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Παιδια θελω να αγορασω μια TFT 19"-21"! Κατα προτιμηση LG, Samsung ή Philips αλλα προτιμω LG. Ειμαι μεν gamer αλλα δεν θελω να θυσιασω ολα τα αλλα! Προτιμω να ειναι καλυτερη για ταινιες. Εψαξα για κατι 23" με tv-tuner αλλα καλυτερα να παρω πλασμα απο Κινα! Θα ηθελα να ειναι μεγαλη αλλα οχι με απαγορευτικη τιμη! PS: Αν εχετε καποιο μοντελο απο αλλη εταιρεια να το πειτε! Thanks in advance! έχω την Βελινεα 102005 ---20 ίντσες... πληροφοριες από το site του πωλητή: Με διαγώνιο 51.05εκ. η οθόνη 10 20 05 της Belinea είναι το άριστο εργαλείο για προγράμματα που απαιτούν εμφάνιση σε πλήρη οθόνη. Ιδανικη για πίνακες δεδομένων όπως στα γραφικά προγράμματα CAO/DAO ή PAO. Διαθέτει επίσης σύνδεση DVI-Ι για τέλεια επιστροφή εικόνας, καθώς και ανάλυση 1600x1200 με κόντραστ 600 :1 και φωτεινότητα 250 cd/m2 εξασγφαλίζοντας εξαιρετική ποιότητα χρωμάτων και εικόνα μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας. Η τεχνολογία Premium MVA συμπληρώνει τις αρετές της για ταχύτητα απάντησης (15/10 ms)και ευρεία οπτική γωνίά 170 μοίρες για πολλαπλή παρακολούθηση είμια ευχαριστημένος από την εικόνα την επέλεξα και για τα ενσωματωμένα ηχεία ..έλλειψη χώρου αλλά πολύ αναιμικά βρε παιδί μου...2Χ2watt... http://www.axd.gr/product_info.php?products_id=1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts