Γιάννης Δημοσιεύτηκε August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 3, 2005 Λοιπον...Ειχα παλαι tellas με προεπιλογη και την σταματησα τελος Απριλιου αντικαθιστωντας την προεπιλογη με teledome 4u1. Ολα καλα μεχρι που προ ημερων μου ηρθε μετα απο πολυ καιρο λογαριασμος tellas με χρεωση καπου 24 ευρω για 12 υπεραστικες κλισεις στον ιδιο αριθμο απο 9-17/5/05 !!!!Αυτες τις κλισεις ποτε δεν τις εκανα με το 1738 μπροστα και η προεπιλογη για teledome ειχε γινει προ πολλου...Εστειλα fax στην tellas απο 25/7 αλλα καμμια απαντηση...Τους πηρα χθες τηλεφωνο και μου ειπαν να παω στον ΟΤΕ να ζητησω κατασταση εξερχομενων κλισεων για το διαστημα αυτο και να τους ξαναπαρω...Πηγα σημερα στον ΟΤΕ Ν.Ιωνιας και μου ειπαν οτι κανονικα επρεπε να πληρωσω και 10 ευρω για την ...υπηρεσια αυτη αλλα επειδη ηταν καλος ο υπαλληλος κι εγω...καλο παιδι μπηκε στο pc του και σε χρονο 0 μου εμφανησε τις κλισεις για το διαστημα αυτο που πραγματι υπηρχαν αυτες οι 12 κλισεις καταγραμμενες οτι εγιναν με tellas!!!!! Εγω βεβαια επιμενω και ξερω πολυ καλα οτι ποτε δεν τις εκανα μεσω tellas αλλα με teledome και μαλιστα προεπιλογη.Το κοστος με teledome θα ηταν καπου στο 1,5 ευρω ενω με tellas 23 ευρω....Στοιχειωδη λογικη εχω... Το θεμα ειναι οτι κανεις δεν μπορει να μας προστατεψει απο τετοια λαθη (με επιεικη εκφραση...) !!!! Για μια ακομα φορα επιμενω οτι 10000 % δεν εκανα αυτες τις κλισεις μεσω tellas !!!!! :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Μεσα σε αυτό το forum εχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές για τα τρύκ και τις απατεωνιές των Tellas και TeleDome. Απο κει και πέρα νομίζω πως δεν θα πρέπει να σε παραξενεύει κάθε περίεργη κίνηση αυτων των εταιριών. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Το ερωτημα ειναι αν φταινε αυτες ή τα ...τσαλιμακια του ΟΤΕ.Αυτος ενεργοποιει τις προεπιλογες... :alien: :alien: :alien: Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2005 Γιάννη στο τηλέφωνο έχεις πρόσβαση μόνο εσύ ή και κανείς άλλος; Δεν αποκλείεται οι κλήσεις να έγιναν από άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2005 Γιάννη στο τηλέφωνο έχεις πρόσβαση μόνο εσύ ή και κανείς άλλος; Δεν αποκλείεται οι κλήσεις να έγιναν από άλλο. Τις κλισεις αυτες τις εκανε η γυναικα μου χωρις το 1738 μπροστα και με προεπιλογη Teledome. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. August 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2005 Understandable. Ηθικό δίδαγμα? Διέκοπτε τις σχέσεις σου με τις εταιρίες που δεν θες να σε χρεώνουν. Εγώ σχεδόν πάντα είχα 2 εταιρίες ενεργοποιημένες ταυτόχρονα, αλλά ως εξής: 2003-2004: Vivodi - Χωρίς προεπιλογή - // Tellas - Με προεπιλογή- ...γιατί δούλευα στη Vivodi. 2004-2005: Q - Χωρίς προεπιλογή- // Tellas - Με προεπιλογή - ...γιατί η Q τότε ήταν ακριβότερη στις κλήσεις εξωτερικού, ειδικά κινητό Ε.Ε. 2005 - σήμερα: Q - Με προεπιλογή - // Forthnet - Χωρίς προεπιλογή - ...γιατί δουλεύω στην Forthnet. Και τι έκανα την Τελλάς? Επειδή έχω πικρή πείρα από διάφορα "καλά" που κάνουν, έστειλα ένα φαξ διακοπής, και they may well go to hell :) ...Διαφορετικά, θα ξύπναγα κάποιο πρωί, θα μίλαγα με εξωτερικό με τις χρεώσεις τους + 60% από την Q, και μετά θα τράβαγα τα μαλλιά μου... Πάντα να σκέφτεστε: Το να ξανα-ξεκινήσετε την συνεργασία με κάποια εταιρία είναι πολύ εύκολο. Αλλά καλό θα είναι, ειδικά σε εταιρίες με "ιστορικό" να την διακόπτετε κιόλας! Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Μεσα σε αυτό το forum εχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές για τα τρύκ και τις απατεωνιές των Tellas και TeleDome. Απο κει και πέρα νομίζω πως δεν θα πρέπει να σε παραξενεύει κάθε περίεργη κίνηση αυτων των εταιριών. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος σε ότι αφορά την Teledome;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος σε ότι αφορά την Teledome;;;; Βεβαίως και μπορώ! Εδω στην Πάτρα μας έχουν τρελλάνει στα τηλέφωνα... Οτι και να τους πείς σε ενημερώνουν πως είναι 50% φθηνότεροι. :lol: Επειδή εγώ γνωρίζω περι σταθερής άρχισα να τους ρωτάω αν χρεώνουν λογαριασμό, προεπιλογή κλπ και μου έλεγαν "ΟΧΙ αυτά δεν τα χρεώνουμε"!! Εχω κατ'επανάληψη αναφερθεί στις απατεωνιές της TeleDome. Κάποτε όλοι ΚΡΑΖΑΝ την tp για το ανα 30'' στα κινητά και με τιμή 0,159. Τι να πέις για την TeleDome με ρυθμό ανα 75'' και τιμή ίδια με του ΟΤΕ!!!!! Επιπλέον έχω 2 φίλες που δουλεύουν σε αυτό το τηλ κέντρο και μου έχουν πεί τί ψέματα τους υποχρεώνουν να λένε και πόσο δύσκολο είναι να φύγεις απο την TeleDome. Δεν συνεχίζω γιατί θα γράψω έκθεση... Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Μιλάς για πρακτικές που ακολουθούν για να προσελκύσουν πελάτες.. Αρχικά νόμιζα ότι όταν έλεγες για τρυκ και απατεωνιές μιλούσες για κρυφές χρεώσεις και για χρεώσεις κλήσεων που δεν έχεις κάνει... Για όλα τα παραπάνω συμφωνώ πάντως.. Τώρα για τις χρεώσεις αστικών-υπεραστικών στο Πρόγραμμα 1 και για την ποιότητα των κλήσεων είμαι 100% ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 π Προφανώς η ΤΕΛΑΣ ως συνηθως ενεργοποιησε προεπιλογη για το δικτυο της στη γραμμη σου .Εχει γινει τοσες φορές.. Μονο για 12 υπεραστικες κλισεις στον ιδιο αριθμο αναμεσα σε δεκαδες αλλες σε διαστημα 10 ημερων ??? :worry: :worry: :worry: Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Λοιπον...Ειχα παλαι tellas με προεπιλογη και την σταματησα τελος Απριλιου αντικαθιστωντας την προεπιλογη με teledome 4u1. Ολα καλα μεχρι που προ ημερων μου ηρθε μετα απο πολυ καιρο λογαριασμος tellas με χρεωση καπου 24 ευρω για 12 υπεραστικες κλισεις στον ιδιο αριθμο απο 9-17/5/05 !!!!Αυτες τις κλισεις ποτε δεν τις εκανα με το 1738 μπροστα και η προεπιλογη για teledome ειχε γινει προ πολλου...Εστειλα fax στην tellas απο 25/7 αλλα καμμια απαντηση...Τους πηρα χθες τηλεφωνο και μου ειπαν να παω στον ΟΤΕ να ζητησω κατασταση εξερχομενων κλισεων για το διαστημα αυτο και να τους ξαναπαρω...Πηγα σημερα στον ΟΤΕ Ν.Ιωνιας και μου ειπαν οτι κανονικα επρεπε να πληρωσω και 10 ευρω για την ...υπηρεσια αυτη αλλα επειδη ηταν καλος ο υπαλληλος κι εγω...καλο παιδι μπηκε στο pc του και σε χρονο 0 μου εμφανησε τις κλισεις για το διαστημα αυτο που πραγματι υπηρχαν αυτες οι 12 κλισεις καταγραμμενες οτι εγιναν με tellas!!!!! Εγω βεβαια επιμενω και ξερω πολυ καλα οτι ποτε δεν τις εκανα μεσω tellas αλλα με teledome και μαλιστα προεπιλογη.Το κοστος με teledome θα ηταν καπου στο 1,5 ευρω ενω με tellas 23 ευρω....Στοιχειωδη λογικη εχω... Το θεμα ειναι οτι κανεις δεν μπορει να μας προστατεψει απο τετοια λαθη (με επιεικη εκφραση...) !!!! Για μια ακομα φορα επιμενω οτι 10000 % δεν εκανα αυτες τις κλισεις μεσω tellas !!!!! :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: Mήπως είχες περάσει στη μνήμη τα τηλέφωνα αυτά με το κωδικό μπροστά?? Το λέω γιατί εγώ την είχα πατήσει έτσι...... Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Mήπως είχες περάσει στη μνήμη τα τηλέφωνα αυτά με το κωδικό μπροστά?? Το λέω γιατί εγώ την είχα πατήσει έτσι...... Οχι γιατι απο τα δυο ασυρματα που εχω το ενα δεν εχει τετοια δυνατοτητα και στο αλλο εχω βαλει το 1755 !!!! Αλλα και ετσι να ηταν θα ηταν για ολες τις κλισεις του δεκαημερου που ηταν παρα πολλες και οχι δωδεκα. :blink: :blink: :blink: Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Μεσα σε αυτό το forum εχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές για τα τρύκ και τις απατεωνιές των Tellas και TeleDome. Απο κει και πέρα νομίζω πως δεν θα πρέπει να σε παραξενεύει κάθε περίεργη κίνηση αυτων των εταιριών. Τώρα με "εφτιαξες"! Οι μόνες δύο εταιρίες που έχω είναι αυτές. Η teledome για τα υπεραστικά (και με έχει σώσει αφού από 50€ έχω πάει στα 4-5€) και τα αστικά στην Tellas (με το 1738 μπροστά). Η teledome δε μου έχει κάνει κάτι μεχρι τώρα (2 μήνες) ενώ η tellas αρνείται να μου καταργήσει το "my Greece" με δικαιολογίες επιπέδου δημοτικού σχολείου (δεν είναι εδώ η υπεύθυνη, πάρτε αργότερα, θα σας πάρουμε εμείς τηλέφωνο κτλ.). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts