ilka71 Δημοσιεύτηκε March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 10, 2020 ψάχνω για λαπτοπ έως 300 ευρώ. απαιτήσεις (εάν γίνεται σε αυτή την τιμή): i5 (η AMD) 8gb ram πάνω από 256 σκληρό (ssd?) δεν θα παίζω παιχνίδια ούτε βαριές εφαρμογές. θα ήθελα καλή φορητότητα (ελαφρύ, μικρό κλπ) ευχαριστώ! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Προφανος για να ζητάς όλα αυτά και δίνεις 300 ψάχνεις για μεταχειρισμένο 4 5 χρονάκια σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 10, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 βάζω 350 περίπου και βλέπω στο σκρουτζ εάν αφαιρέσω από τα θέλω μου τον ι5 έχει κάποια. είναι οκ τι λέτε; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 (edited) βάζω 350 περίπου και βλέπω στο σκρουτζ εάν αφαιρέσω από τα θέλω μου τον ι5 έχει κάποια. είναι οκ τι λέτε; Sent from my Mi A3 using Tapatalk δυστιχος στα λεφτά που δίνεις οτιδιποτε καινούργιο και να πάρεις θα είναι σαπακι... ξεκίνα από 450 για ενα μέτριο μηχάνημα για απλη χρήση χωρίς να είναι αργό και βλέπεις (αν θελεις i5) αλλιος με κανα 400 με καποιο ryzen Edited March 10, 2020 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxon_747 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Πρέπει να δώσεις λίγο περισσότερα από 300€. Υπάρχουν αξιοπρεπή laptops με λιγότερα από 400€ για τη χρήση που θες. Πχ αυτό Ryzen 3, 8gb ram, 256ssd, χωρίς windows όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 12, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Πρέπει να δώσεις λίγο περισσότερα από 300€. Υπάρχουν αξιοπρεπή laptops με λιγότερα από 400€ για τη χρήση που θες. Πχ αυτό Ryzen 3, 8gb ram, 256ssd, χωρίς windows όμως.όταν λες δεν έχει OS μετά το βρίσκω /αγοράζω στο νετ και με ένα στικακι η dvd το εγκαθιστώ; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Ακριβώς, με ένα φλασάκι γίνεται η δουλειά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 12, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 υπάρχει κάπου να κοιτάω και μεταχειρισμένο γιατί το θέλω ΜΌΝΟ για ένα πρόγραμμα που το τρέχω στην δουλειά, ελαφρύ και τίποτε άλλο. μην δώσω 400 + ευρώ για κάτι που θα το χρησιμοποιώ τόσο λίγο Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Ποιο πρόγραμμα? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 12, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Ποιο πρόγραμμα? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkένα ιατρικό για συνταγογραφηση δεν θέλει ιδιαίτερες απαιτήσεις. παίζει στο chuwi hi10 4/64 που έχω τώρα! αλλά το ταμπλετ γενικά ζορίζεται πλέον! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts