George_Kont Δημοσιεύτηκε February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 23, 2020 Καλημέρα σας, έχω εγκαταστήσει ενα vm με Windows 7 σε ένα μηχάνημα με Windows 10. Τα μηχανήματα είναι μέλη του ίδιου domain. Υπάρχει εγκατεστημένος εκτυπωτής στο physical τον οποίο και μοιράζω στο δίκτυο. Όλα μια χαρά. Πάμε στο VM Το vm είναι ρυθμισμένο να ξεκινά αυτόματα με το physical. Έχει γίνει εγκατάσταση του εκτυπωτή με επιτυχία, αλλά με κάθε restart τον ίδιο εκτυπωτή τον έχει σε offline mode και πρέπει εγώ να τον επιλέγω να είναι μόνο στο vm (VM-Removable Devices-Connect (Disconnect from Host). Το κάνω και τον μοιράζω στο δίκτυο. Αυτό που θέλω όμως είναι να είναι μόνο στο VM σε Σύνδεση, αυτόματα χωρίς την παρέμβαση κανενός. Τον μοιράζω στο δίκτυο με διαφορετικά λειτουργικά συστήματα και μηχανήματα. Τα 10 δεν μου προσφέρουν την συμβατότητα προς τα παλιά λειτουργικά συστήματα. Εχω δοκιμάσει 1. Αναγνώριση και κλείδωμα του vm με Deep Freeze. Αποτυχία 2. Δημιουργία LAN Port. Αποτυχία. 3. Εγκατάσταση VMWare Tools ξανά και ξανά. Αποτυχία 4. Print Server (Η τελευταία λύση). Δεν έχει δοκιμαστεί. Κάθε βοήθεια θα μου ήταν χρήσιμη. Σας ευχαριστώ Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 25, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Τελικά η λύση ήταν αρκετά απλή. Το VM Workstation 15 δεν υποστηρίζει την συνεχόμενη σύνδεση στο VM των εκτυπωτών. Το κάνει ο vmplayer όμως της ίδιας εφαρμογής. Τρελό εντελώς. Επίσης εκεί μου δουλεύει και το Deep Freeze. Θεώρησα σωστό να το γράψω εδώ για να βοηθήσω όποιον άλλο έχει ή αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts