Jump to content

Βοήθεια για αγορά τάμπλετ.(iPad ή Samsung).

Theodore41
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρόνια πολλά σε όλους.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.

Εχω ένα iPad Air2 από τότε που βγήκε και βλέπω ότι τελευταία δεν πάει άλλο,σέρνεται.Γι' αυτό θα ήθελα να πάρω κάποιο από τα καινούρια,(είτε iPad,είτε κανα Samsung,αν είναι τόσο γρήγορο όσο το iPad), για να χαλαρώσω.Εχω μπερδευτεί όμως με τα διάφορα μοντέλα του iPad, και θα ήθελα να βοηθήσετε.

Θα ήθελα τις ίδιες διαστάσεις γιατί το χρησιμοποιώ κυρίως στο κρεββάτι και δε θέλω να είναι μεγάλο.Αλλά να έχει καλό επεξεργαστή και κάποια μνήμη μεγαλύτερη από αυτή που έχει το Air2, γιατί με τις διαφημίσεις που βάζουν στα site τώρα, ζορίζονται οι επεξεργαστές και η μνήμη.

Και κάτι άλλο.Ολα αυτά τα χρόνια με τα διάφορα Αir που έχω πάρει στη σειρά,διαλέγω κάποιο που να είναι wifi+cellular.Ο ανηψιός μου,μου λέει να πάρω κάποιο με μόνον το wifi για να γλυτώσω τα λεφτά και να κάνω το κινητό μου hot spot.Εσείς τι λέτε,αξίζει η φασαρία,ή να ξαναπάρω το cellular;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Τα καινούρια iPad έχουν περισσότερη ram, οπότε δεν θα έχεις θέμα. Αν σε απασχολούν / ενοχλούν οι διαφημίσεις θα σου πρότεινα να δεις το app adguard pro. Το έχω στο iPhone και δεν βλέπω πουθενά διαφημίσεις (ούτε σε εφαρμογές).

Όσον αφορά στη χρήση του κινητού ως Hotspot αυτό έχει να κάνει πιο πολύ με το πόσο θα σε βολεύει η αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας στο κινητό.

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Χρόνια πολλά σε όλους.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.

Εχω ένα iPad Air2 από τότε που βγήκε και βλέπω ότι τελευταία δεν πάει άλλο,σέρνεται.Γι' αυτό θα ήθελα να πάρω κάποιο από τα καινούρια,(είτε iPad,είτε κανα Samsung,αν είναι τόσο γρήγορο όσο το iPad), για να χαλαρώσω.Εχω μπερδευτεί όμως με τα διάφορα μοντέλα του iPad, και θα ήθελα να βοηθήσετε.

Θα ήθελα τις ίδιες διαστάσεις γιατί το χρησιμοποιώ κυρίως στο κρεββάτι και δε θέλω να είναι μεγάλο.Αλλά να έχει καλό επεξεργαστή και κάποια μνήμη μεγαλύτερη από αυτή που έχει το Air2, γιατί με τις διαφημίσεις που βάζουν στα site τώρα, ζορίζονται οι επεξεργαστές και η μνήμη.

Και κάτι άλλο.Ολα αυτά τα χρόνια με τα διάφορα Αir που έχω πάρει στη σειρά,διαλέγω κάποιο που να είναι wifi+cellular.Ο ανηψιός μου,μου λέει να πάρω κάποιο με μόνον το wifi για να γλυτώσω τα λεφτά και να κάνω το κινητό μου hot spot.Εσείς τι λέτε,αξίζει η φασαρία,ή να ξαναπάρω το cellular;

Χρησιμοποιήσεις την δυνατότητα που μπορείς να βάλεις sim και να έχεις Ίντερνετ;

Αν ναι τότε καλά κανείς και το αγοράζεις έτσι

Για το μέγεθος τι να σου πούμε; Έχεις iPad και γνωρίζεις τι ακριβώς θέλεις δεν είσαι καινούργιος με το συγκεκριμένο tablet

Nokia 8800 Scirocco

Χρησιμοποιήσεις την δυνατότητα που μπορείς να βάλεις sim και να έχεις Ίντερνετ;

Αν ναι τότε καλά κανείς και το αγοράζεις έτσι

Για το μέγεθος τι να σου πούμε; Έχεις iPad και γνωρίζεις τι ακριβώς θέλεις δεν είσαι καινούργιος με το συγκεκριμένο tablet

+1

Δεν μας είπε όμως μέχρι που μπορεί να φτάσει οικονομικά.

Οι προφανείς επιλογές είναι 3 (πάντα στην έκδοση WiFi+Cellular):

-iPad 2019 10,2"

-iPad Air 3 2019 10,5"

-iPad Pro 2018 11"

Υπάρχουν διαφορές στη λειτουργία εκτός από τη διαφορά στις διαστάσεις;Αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο.

Κοσμοτε,100Mbps.

Υπάρχουν διαφορές στη λειτουργία εκτός από τη διαφορά στις διαστάσεις;Αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο.

Οι διαφορές στις εξωτερικές διαστάσεις των προαναφερθέντων είναι αμελητέες. Ουσιαστικά είναι το ίδιο σώμα με διαφορετικού μεγέθους οθόνη.

Η διαφορά στην λειτουργία εξαρτάται από την χρήση που προορίζεται το tablet. Π.χ. σε απλό browsing δεν θα δεις ουσιαστικά την παραμικρή διαφορά.

Αν έχεις την οικονομική ευχέρεια πήγαινε κατευθείαν για το 11άρι Pro...

Θα πάρω το 11" pro 256,αλλά το θέμα είναι ότι θέλω να μου περάσουν τα δεδομένα του Air2,και εκεί που ρώτησα,μου είπαν ότι δεν το κάνουν,ενώ στα άλλα μαγαζιά θυμάμαι παλιά που αγόραζα τα Air στο παρελθόν,το κάνανε.

Είναι δύσκολο να γίνει από μένα;

Κοσμοτε,100Mbps.

Προς το παρόν παρήγγειλα από το Amazon.de,γιατί ήταν φτηνότερο από όλους.Οταν έλθει,βλέπουμε με τη μεταφορά των δεδομένων.:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Προς το παρόν παρήγγειλα από το Amazon.de,γιατί ήταν φτηνότερο από όλους.Οταν έλθει,βλέπουμε με τη μεταφορά των δεδομένων.:)

Φαντάζομαι πρόσεξες ότι πολλά 11άρια στο .de είναι renewed και όχι εντελώς καινούρια γίαυτό και η χαμηλή τιμή τους...

Φαντάζομαι πρόσεξες ότι πολλά 11άρια στο .de είναι renewed και όχι εντελώς καινούρια γίαυτό και η χαμηλή τιμή τους...

Με έβαλες σε σκέψεις,αλλά ξανακοιτώντας το δε βλέπω να γράφει κάτι τέτοιο.Αν ήταν renewed,πού ακριβώς θα το έγραφε;

Η τιμή του πάντως ήταν μεν φτηνότερη,αλλά όχι υπερβολικά μικρότερη.Ιδια μ' αυτήν που το είχε ένα μαγαζί εδώ,που όταν πήγα εκεί,μου είπε ότι πούλησε το τελευταίο κομμάτι που είχε.

Κοσμοτε,100Mbps.