Jump to content

Iος ISTbar βοηθεια

Barimagas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΝΟμιζω οτι το Microsoft Antispyware το καθαριζει.

Το καθαριζει αλλα οπως ειπωθηκε, πρεπει να περασεις απο το συστημα πιστοποιησης οτι τρεχεις τα αυθεντικα Windows. Οποιος το ειχε πριν, μπορουσε να το κατεβασει και χωρις την πιστοποιηση του. Εχει ληξει ομως και πρεπει να κατεβασεις το νεο προγραμμα. Νομιζω λεγεται Beta2.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

pfff kolisa kai go authn thn pap@ria ton ISTbar...erteksa lipon to Kaspersky kai vrike 8 :w00t: ta 4 apo ta 8 lipon vriskotan stous fakelous toy FireFox kai oi aloi 4 briskontai sto : C:\System Volume Information.... omos autous to Kaspersky den mporei na tou kanei delete ala oute kai go giati otan pliktrologo stin mpara thn diadromh mou leei oti den epiprepete h prosvash :worry: pantos ston pinaka elegxou den vriskete akoma oti afora to m$ antispyware teleutea anavathmish den to vrike to ISTbar grrrr mporei kapios na mas pei ti kanei auto to kolo programma? paides thnx kai an yparxei lish na anoikso to C:\System Volume Information peite mou pls :(

@phonekiller απενεργοποιησε το system restore για να σβησει οσα εχει ηδη και ξαναενεργοποιησε το ξανα.
Oneplus 6 8/128

@phonekiller απενεργοποιησε το system restore για να σβησει οσα εχει ηδη και ξαναενεργοποιησε το ξανα.

ma gia pio logo na apenergopoiiso to system restore ti tha svisei?

O φακελος στον οποιο το Kaspersky αλλα και εσυ δεν εχετε προσβαση, ειναι ο ιδιος φακελος οπου αποθηκευεται καθε πληροφορια που περιεχει το System Restore. Απενεργοποιωντας το, ταυτοχρονα τα περιεχομενα του φακελου αυτου διαγραφονται.

Κανε ενα φουλ συστεμ σκαν ξανα, καθαρισε τον υπολογιστη σου απο καθε τι μη επιθυμητο, και μετεπειτα μπορεις να επαναφερεις το System Restore σε λειτουργια.

:)

• 4 weeks later...
εχω φορτωσει ολα τα πρωτοκλασατα antispywares τα ετρεξα σε safe-mode αλλα ενω τυπικα δεν εχω ενδειξη οτι εχω πλεον istbar ;) η tool-bar του 6 δεν μου εμφανιζεται κανονικα....δειχνει οτι παραμενει η μπαρα ελεγχου του istbar :confused: :worry: και το isdn-watch του bluefritz μου μου δειχνει και εχω πεσμενη ταχυτητα λογω ασκοπου uploading :( PLEASE HELP :!: :cry:

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...