Jump to content

Η Πεθερόπληκτη!

penyV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ειπες οτι ειχε προβληματα υγειας; Ειναι μεγαλη; Ή μηπως ειναι Μητσοτακαινα και κωλοπετσωμενη;

Μην της θυμισεις να κανει το εμβολιο της γριππης φετος. Το χειμωνα μπορει να αρρωστησει (πού λεφτα για θερμανση) και να τα κακαρωσει.

• Απαντήσεις 495
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν ειπες οτι ειχε προβληματα υγειας; Ειναι μεγαλη; Ή μηπως ειναι Μητσοτακαινα και κωλοπετσωμενη;

Μην της θυμισεις να κανει το εμβολιο της γριππης φετος. Το χειμωνα μπορει να αρρωστησει (πού λεφτα για θερμανση) και να τα κακαρωσει.

ναι εχει την μεση τις οταν το θυμαται και αμα την ζορισουμαι θυμαται και την καρδια.....65 ειναι και καλοπερναει τσιγαρακι ολη μερα και πηγαινει σε φιλες και θαβει ολο το κοσμο με πρωτο και καλυτερο εμενα...

Edited by vampyre

Το μεγαλύτερο λάθος σου είναι που ασχολεισαι με το τι κανει και το που παει και αν καπνιζει, αν τρωει κτλ..

Σκασίλα σου οτι και να κανει εκτός του σπιτιου ΣΟΥ.

Δε σε νοιαζει και δε σου πεφτει και λόγος.

Κοιταξε να μιλήσεις στον 'αντρα σου να μπουνε σε μια σειρα τα πραγματα, οταν ερχεται σπιτι σας να μην καπνιζει κοντα στο παιδι, να μη του δινει απο το φαγητο της κτλ και όλα θα σιαξουν-μαλλον-

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

κοινως παρε την κατασταση στα χερια σου!

Mol ναι, αλλά με τη στήριξη του άντρα της.

Γιατί αν πάει να της μιλήσει και η πεθερά μετά τα παρουσιάσει εντελώς διαφορετικά στον γιο της, τότε... είναι χαμένη απο χέρι.

Και την τελική σε αυτη την οικογενεια δεν (θα πρεπει να) είσαι μόνη σου.Εχει και ο αντρας σου ευθυνες.

εννοειται με τον αντρα της, αλλιως τι σοι αντρας ΤΗΣ ειναι?

εκτος αν ειναι φουλ μαμακιας, που το καλυτερο που θα μπορουσε να γινει ηταν να τον αφησει στη μαμακα του. γιατι μετα θα ειναι τραγικα τα πραγματα, για ολους

Mol ναι, αλλά με τη στήριξη του άντρα της.

Γιατί αν πάει να της μιλήσει και η πεθερά μετά τα παρουσιάσει εντελώς διαφορετικά στον γιο της, τότε... είναι χαμένη απο χέρι.

Και την τελική σε αυτη την οικογενεια δεν (θα πρεπει να) είσαι μόνη σου.Εχει και ο αντρας σου ευθυνες.

Συμφωνώ απόλυτα. Μάλιστα στην προκειμένη περίπτωση την αποκλειστική ευθύνη την έχει ο άντρας της. Αυτός είναι που πρέπει διαφυλάξει την ηρεμία στο σπίτι τους, από οποιοδήποτε άτομο, ιδίως όταν αυτό το άτομο που προκαλεί την αναστάτωση είναι η μάνα του.

Δε χρειάζεται ούτε φασαρίες να γίνουν ούτε να σταματήσει να μιλάει ο γιος με τη μάνα του ή να δημιουργηθεί πολεμικό κλίμα μεταξύ πεθεράς-νύφης. Πρέπει να μπουν σαφή όρια, μέχρι πού μπορεί να έχει πρόσβαση το κάθε τρίτο άτομο.

Όταν δημιουργούμε οικογένεια, η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η οικογένειά μας, τίποτα άλλο. Δεν κόβουμε τους δεσμούς μας με γονείς, αδέρφια κλπ, αλλά δεν τους βάζουμε κι ελεγκτές στη ζωή μας. Ο καθένας κουμάντο στο σπίτι του και μόνο εκεί. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• 3 weeks later...
Καλησπερα κ σας ευχαριστω που με ξαναδιαβαζεται ειχα στειλει παλι πριν 1 μηνα περιπου για να σας πω για την ασχημη συμπεριφορα της πεθερας μου...απο τοτε που το γραψα αποφασισα να αντιδρασω λιγο ειπα στον αντρα μου κ δυστυχως επεσα σε τοιχο..μου πε οτι δεν προκειται να κανει τπτ για αυτα που με απασχολουν για την συμπεριφορα τις μαλωσαμε ασχημα κ με πειραξε πολυ αυτο..Το χειροτερο ομως συνεβει σημερα ενα μεγαλο θεμα ειναι οτι καπνιζει η πεθερα μου κοντα στο παιδι ε λοιπον σημερα την αρχη την εκανε ο αντρας μου αναψε τσιγαρο κοντα στο παιδι του λεω ανοιξε το παραθυρο κ με κοιταξαν στραβα κ οι δυο..κ ρωταω εγω αν ο αντρας μου σε σεβεται πος μπορω να το απαιτησω απο την πεθερα μου?πως να μην αναψει τσιγαρο στο σπιτι της αφου το κανει ο γιος της??ειμαι παραλογη?τι να κανω?μου λεει ο αντρας μου καλα περασαμε σημερα ε? οταν εφυγε καλα λεω μου κανει σε πειραξε αυτο με το τσιγαρο?τον κοιταξα χωρις να πω τπτ ..να αντιδρασω εχει νοημα.?κ φυσικα η γιαγια συνεχιζει να βαζει το στομα τις στο χερακι του παιδιου κ φυσικα δεν πλενει ποτε τα χερια της οταν παει να τον παρει αγκαλια...Συγνωμη αν εγινα κουραστικη απλως απογοητευτικα πολυ.

κριμα

Δυστυχώς αυτά καλό είναι να ξεκαθαρίζονται όσο είναι ακόμα νωρίς, τώρα που ήρθε και το παιδάκι ειναι πιο ζόρικα.

Δε μπορώ να σου δώσω κάποια συμβουλη, δεν μου αρέσει άλλωστε.

Φρόντισε το παιδί σου πανω απο ολους.

για αρχή πάντως βάλε κανόνες στο σπίτι.

Οχι κάπνισμα μεσα, οχι παπουτσια, να μη μένουν τα σκουπιδια πάνω απο 2 μέρες κτλ...

Επρεπε εκεινη τη στιγμη να του απαντησεις. Κακως που το αφησες να περασει.

Μηπως το περιβαλλον τελικα δε σε σηκωνει αλλο? Ξερω ακουγεται καπως αλλα αυτο καταλαβαινω

αυτός ο άντρας σου πολύ με νευριάζει όπως τον περιγράφεις.

δεν θέλει ηρεμία στο σπίτι του;

δεν καταλαβαίνει ότι η μάνα του προκαλεί θέματα;

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

αφνόφτσουνατλι υπάρχουν ΚΑΙ αυτοί οι άνθρωποι.

Δεν μπορεί να κάνει πολλά.

Μια καλή σοβαρή κουβέντα χωρίς φωνες με τον άντρα της και οτι βγεί απο εκεί.

αφνόφτσουνατλι υπάρχουν ΚΑΙ αυτοί οι άνθρωποι.

Δεν μπορεί να κάνει πολλά.

Μια καλή σοβαρή κουβέντα χωρίς φωνες με τον άντρα της και οτι βγεί απο εκεί.

Επειδή ουσιαστικά πέρασα παρόμοια "φάση", με εξουσία πεθεράς μεσα στο σπίτι και το αποτέλεσμα μετα απο 14 χρόνια να ειναι αναπόφευκτα η διάλυση της οικογένειας, (με τη μεγαλύτερη ευθύνη να την εχω εγώ προσωπικά αφου απο την αρχή δεν εκανα "τίποτα" για χάρη των 2 κοριτσιών μου και το καλό υποτίθεται της οικογένειας) θα σου πρότεινα "δραστικά" μέτρα εφόσον με κουβέντα δεν παίρνει κανένας χαμπάρι!!

Για αρχή,

Κουβεντιασε με τους δικούς σου αν μπορουν να σε στηρίξουν στη φύλαξη του παιδιού

Κουβεντιασε με τον - την σύζυγο παρουσία 3ου ανθρώπου και δειξε οτι οι προθέσεις δεν ειναι καλες αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση.

Ξεκίνα να μάθεις για τα λεγόμενα "ασφαλιστικά μέτρα". Πολλές φορές ταρακουνάει τις καταστάσεις...

Και καλός ή κακός, αν βλέπεις οτι δε σε καταλαβαίνει ο άνθρωπος που θεώρησες οτι θα είσαστε για πάντα "μαζί" κοίτα να σταματήσεις πότε θα βαζεις νερό στο κρασί.... Μη το ξεχειλίσεις ΤΣΆΜΠΑ!

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Κουβεντιασε με τον - την σύζυγο παρουσία 3ου ανθρώπου και δειξε οτι οι προθέσεις δεν ειναι καλες αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση.

τι εννοείς;

Androidoθαυμάστρια.

τι εννοείς;

Δεν εχετε κάποιον κοινο ΚΑΛΟ φιλο-η;;

Θα ηταν προτιμότερο οχι συγγενείς ή κουμπαριά...

Διαφορετικά κάποιο σύμβουλο γάμου για να εχεις τουλάχιστον να λες οτι προσπάθησες να σώσεις το γαμο....

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

δεν είμαι εγώ η πεθερόπληκτη απλά μου έκανε εντύπωση γιατί ανέφερες τρίτο πρόσωπο αλλά κατάλαβα,εννοείς να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη παρουσία του συζύγου.

Androidoθαυμάστρια.

οχι.Εννοεί να είναι παρόν και άλλο άτομο.Αφενός για να δείξει τη σοβαρότητα της κατάστασης, αφετέρου για να κάνει τον "διαιτητή" γιατί τέτοιου είδους κουβέντες ευκολα εκτροχιάζονται και καταλήγουν στο "ναι, αλλά εσύ όταν πήγαμε επίσκεψη στην θεία Τούλα" , "κι εσύ πριν 3 καλόκαιρια δεν μου πήρες παγωτό..." (τυχαία παραδείγματα)

οχι.Εννοεί να είναι παρόν και άλλο άτομο.Αφενός για να δείξει τη σοβαρότητα της κατάστασης, αφετέρου για να κάνει τον "διαιτητή" γιατί τέτοιου είδους κουβέντες ευκολα εκτροχιάζονται και καταλήγουν στο "ναι, αλλά εσύ όταν πήγαμε επίσκεψη στην θεία Τούλα" , "κι εσύ πριν 3 καλόκαιρια δεν μου πήρες παγωτό..." (τυχαία παραδείγματα)

Έτσι ακριβώς!

Εκει θα κρινει και αν υπάρχει σοβαρότητα απο τη μεριά του...

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

θεωρει οτι δεν κανει κατι τραγικο η μαμα του κ οτι ετσι φερεται σε ολους τι να κανουμε να την σκοτωσουμε???αυτο μου λεει απλως την εχει τρελη αδυναμια κ κανει κακο σε μας κ ξερει οτι εχω τρελη υπομονη εκει πανω πονταρει.

Edited by impreza_sti
Διόρθωση κώδικα παράθεσης

Καποτε η υπομονη σου θα σταματησει.μαθηματικα βεβαιο.αργα ή γρηγορα.

Και εκει θα αρχισει το "παρτυ"....

Μιληστε ΞΑΝΑ οσο ειναι καιρος.

Αν γινεται μονοι σας ή σε συμβουλο γαμου.οσοι αλλοι ανακατευθουν θα περιπλεξουν τα πραγματα.

Γνωμη μου.

Φιλικα παντα...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Συγχώρεσε με αλλα θα σε ρωτήσω κάτι...

Εκτος απο το να του "γκρινιαζεις" έχεις κανει κατι άλλο;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

το χουμε συζητησει κ με κοινο ζευγαρι σε συζητηση μεταξυ σοβαρου κ αστειου κατεληξε κ βρεθηκαμε οι αντρες μας να υποστηριζουν τισ μαμαδες τους κ εμεις πολυ απλα να μαστε οι υπερβολικες....αυτο με προβληματιζει περισσοτερο ειναι οτι πανω σε καυγα μου πε αν σαρεσει αλλιος ασε το παιδι κ φυγε με λιγα λογια εκβιαζει την κατασταση για να μην χαλασει την ζαχαρενια την μαμας του,,φυσικα το παιδι δεν το αφηνω σε καμια τον περιπτοσεων ουτε για μια ωρα μαζι της ειναι ικανη να του δωσει μπριζολα το ακουσα κ αυτο να του δωσουμε να γλιψει λιγο μωρε σιγα τι θα παθε????εγκεφαλικο εγω ι

να ρωτήσω κι εγώ κάτι;

Πόσο είναι ο άντρας σου;

25?30?35?

Τόσα χρόνια είναι ΕΤΣΙ.

θα χρειαστεί τουλάχιστον άλλα τόσα για να αλλάξει σε αυτο που εσύ θες.

Αλλα 25-30-35 χρόνια και ΑΝ θα αλλάξει.

Μπορείς εσύ και το παιδί να κάνετε τόσα χρόνια υπομονη;

Εχω την υποψία βεβαια, πως αυτο με το κάπνισμα και τα χέρια και τις μπριζόλες ΔΕΝ ειναι τα ΜΟΝΑ προβλήματα σας.

"το παιδι δεν το αφηνω σε καμια τον περιπτοσεων ουτε για μια ωρα μαζι της ειναι ικανη να του δωσει μπριζολα το ακουσα κ αυτο να του δωσουμε να γλιψει λιγο μωρε σιγα τι θα παθε????εγκεφαλικο εγω "

Δηλαδή αν το τάιζε ότι πρέπει θα το άφηνες?:p