testarossa Δημοσιεύτηκε October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 8, 2019 Γεια σας, Έχω το Amazfit Bip και θα ήθελα να αλλάξω με κάτι πιο premium. Ζητάω βασικά πολύ καλύτερη διαχείριση ειδοποιήσεων. Αν η μπαταρία κρατάει 3-4 μέρες (αντί 10 του bip) είναι bonus. Ποσό έως 150 ευρώ ίσως και πιο πάνω αν χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Γεια σας, Έχω το Amazfit Bip και θα ήθελα να αλλάξω με κάτι πιο premium. Ζητάω βασικά πολύ καλύτερη διαχείριση ειδοποιήσεων. Αν η μπαταρία κρατάει 3-4 μέρες (αντί 10 του bip) είναι bonus. Ποσό έως 150 ευρώ ίσως και πιο πάνω αν χρειάζεται.Τι εννοείς καλύτερη διαχείριση ειδοποιησεων? Κι εγώ το bip έχω Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Κάτι σε stratos/gtr/verge θα σε ενδιέφερε??? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Θα έλεγα watch gt αν και θα ήταν καλό να πεις τι σε χαλάει σε notifications, δεν δουλεύουν σωστά? Δεν τα δείχνει σωστά? Κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Θα έλεγα watch gt αν και θα ήταν καλό να πεις τι σε χαλάει σε notifications, δεν δουλεύουν σωστά? Δεν τα δείχνει σωστά? ΚλπΑυτό! Τι σε χαλάει? Εν τω μεταξύ εγώ έχω 25 μέρες αυτονομία όχι 10. Συμφωνώ πάντως για το Huawei gt Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Μιας και αναφέρατε κάποια ρολόγια. Το amazfit gtr , το έχεις κανείς ; Με ψήνει να το πάρω αλλά διαβάζω ότι δεν αναγνωρίζει ελληνικά. Κατά τα αλλά βλέπω ότι με καλύπτει σε όλα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. October 9, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό που ζητάω είναι κατηγοριοποίηση τον notifications. να μου είναι πιο εύκολο να τις δω.. και όντως η μπαταρία μπορεί να φτάσει και τις 20 και τις 30 μέρες εγώ του πίνω το αίμα και φτάνω μόνο τις 10 αλλά πολλές φορές και τις 15 μέρες. θέλω δηλαδή κάτι καλύτερο σε notifications και πιο Premium. ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ότι αφορά την αναγνώριση των ελληνικών και το bip δεν το έκανε αλλά χάρη στην προσπάθεια κάποιων παιδιών γίνεται και μάλιστα είναι πολύ καλή και δεν υπάρχει κανένα γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου το οποίο δεν αναγνωρίζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Αυτό! Τι σε χαλάει? Εν τω μεταξύ εγώ έχω 25 μέρες αυτονομία όχι 10. Συμφωνώ πάντως για το Huawei gt Sent from my POCOPHONE F1 using TapatalkΜπα αν έχεις όλα ανοιχτά τόσο είναι ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό που ζητάω είναι κατηγοριοποίηση τον notifications. να μου είναι πιο εύκολο να τις δω.. και όντως η μπαταρία μπορεί να φτάσει και τις 20 και τις 30 μέρες εγώ του πίνω το αίμα και φτάνω μόνο τις 10 αλλά πολλές φορές και τις 15 μέρες. θέλω δηλαδή κάτι καλύτερο σε notifications και πιο Premium. ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ότι αφορά την αναγνώριση των ελληνικών και το bip δεν το έκανε αλλά χάρη στην προσπάθεια κάποιων παιδιών γίνεται και μάλιστα είναι πολύ καλή και δεν υπάρχει κανένα γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου το οποίο δεν αναγνωρίζεταιΚατάλαβα τι θέλεις, από ότι ξέρω κανένα smartband/watch δεν το έχει εκτός από το Apple watch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Αν θέλεις κοίταξε και το amazfit gts Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Δε καταλαβαίνω το λόγο να έχεις συνέχεια ανοιχτό το gps. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. October 9, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Ίσως εφόσον έχω και το p20 Pro να πάω στο GT όπως ανέφερε και ο φίλος παραπάνω και προτείνατε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. October 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 το μεγαλύτερο θέμα είσαι στο είναι ότι κάποιες φορές πραγματικά Δεν μετράει καθόλου βήματα. Ωστόσο νομίζω ότι βρήκα τη λύση και κλείνοντας το τελείως για 15 λεπτά κάνει ένα reset το οποίο είναι πιο αποτελεσματικό από τα άλλα reset που δίνει,όπως της επιλογής αποσύνδεσης από το mi fit και ξαναβρίσκει τον εαυτό του. Κατά τα άλλα το βρίσκω μία χαρά και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι καλύτερο ένα ρολόι 130-140 150 ευρώ από αυτό που έχω πέρα ισως από τα καλύτερα υλικά και την εμφάνιση. Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Πρόσφατα βγήκε το amazfit gts που είναι ουσιαστικά το bip 2. Amoled οθόνη. Πιο μεγάλη. Φουλ αδιάβροχο και δυνατή μπαταρία. Κοίταξε το. Και λογικά στις μετρήσεις θα είναι ακριβέστερο Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. October 16, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Τελικά είδα από κοντά το Huawei Gt με καφέ λουράκι, μου άρεσε τόσο πολύ και το χτύπησα. Πραγματικά σήμερα πρώτη μέρα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. ευχαριστώ θερμά όλους για τις προτάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Καλορίζικο. Πες μας περισσότερες πληροφορίες όταν το δουλέψεις Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Από που και πόσο??? Καλορίζικο και καλοφορετο! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. October 19, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Καλημέρα τώρα είδα το μήνυμα! Ευχαριστώ! το πήρα στα 130 ευρώ από μαγαζί Skroutz είναι με το καφέ λουράκι ετοιμοπαραδοτο. Πολύ όμορφο και οι μετρησεις φαίνονται ακριβείς. Σε αυτή τη τιμή φαίνεται vfm. Σε τεστ που βρήκα στο YouTube το έβγαζε καλύτερο από xiaomi gtr. Για αυτό το λόγο το διάλεξα. Το είδα σε κωτσοβολο ζωντανά και εντυπωσιαστηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts