panagos_21 Δημοσιεύτηκε July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 17, 2005 παιδες χθες προσπαθησα να κανω format στο pc μου και απο τοτε ο υπολογιστης μου τα επαιξε... αναλυτικα: εχω ενα 40ρη σκληρο, στον οποιο ηθελα να κανω το format. εχω επισης εναν 20αρη. εβαλα τα αρχεια μου στον 20αρη για να μην γραψω πολλα cd. κι εγω ο βλακας θεωρησα σωστο, για να μην κανω καμια βλακεια(και σβησω τον 20αρη κατα λαθος), να αποσυνδεσω τον 20αρη. ανοιγω τον πυργο και ενω νομιζα πως αποσυνδεσα τον 20 αρη ειχα αποσυνδεσει τον 40αρη. βεβαια το καταλαβα οταν ανοιξα τον υπολογιστη μου, ειχα βαλει μεσα το cd των windows (αυθαιντικο) και ειδα οταν εγραφε τα partitions οτι ηταν ο 20αρης. εκλεισα λοιπον τον υπολογιστη και αυτη τη φορα συνδεσα τον κανονικο σκληρο. αυτη τη φορα αρχισαν τα προβληματα. μολις ανοιξα τον υπολογιστη, και ενω περιμενα να κανω κανονικα το format(ειχε αρχισει να φορτωνει τις πληροφοριες) μου πεταξε το μηνυμα: "δεν ηταν δυνατη η φορτωση του αρχειου setupdd.sys O κωδικος του σφαλματος ειναι 4 Το προγραμμα εγκαταστασης δεν μπορει να συνεχισει. πιεστε ανε πληκτρο για να επαννεκινησετε τον υπολογιστη σας" απο κει και περα τα δοκιμασα ολα... να ξανασυδεσω τον αλλο σκληρο, να τον κανω master και τον master τον εκανα slave. τωρα bootαρει ΜΟΝΟ απο το cd rom. και να βαλω first priority device τον σκληρο, παλι απο το cd-rom. καποιες φορες(λιγες) βγαζει το μηνυμα: "παρουσιαστηκε ενα μη αναμενομενο σφαλμα <1229996993> στη γραμμη 1768 στο d:\xpsp1\base\boot\setup\arcdisp.c. Πιεστε ενα πληκτρο για να συνεχισετε." δοκιμασα και με αλλο cd των windows(κι αυτο αυθαιντικο) Τωρα ουτε φoρτωνουν τα windows, ουτε μπορω να κανω format. παιδια βοηθηστε με, δεν ξερω τι να κανω... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 Δοκιμασε να τα περασεις με αλλο cd . Ισως το καταφερεις ετσι Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 den katalaba kala.....an bootarei apo to cd rom giati den mporeis na baleis ta win?H mhpws twra oute apo ekei mporei na bootarei? Episeis an exeis kapoio filo konta sou me to idio leitourgiko ftiakse mia boot disk etsi 8a kaneis format apo ekei,logika to drive 8a to blepei,ektos kai an den exeis drive. EDIT :katalaba telika :p mia boot disk 8a se swsei pisteuw. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 ta cdakia auta..exoun problima.. tora ti problima..?? xtipimena apo kato.. kamia gratsounia.. etsi opos ta les me ta sfalmata pou bgazi kata to setup... to cd ftei.eixa analogi empiria..palia. Παράθεση http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelru Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 Παρε το partition magic βαλτο σε δικετα και κανε εκκινηση απο εκει. Κανε format τον δισκο σου απο το partition magic και μετα δοκιμασε να κανεις εγκατασταση τα windows. Μπορει να εχει προβλημα ο σκληρος σου. Δεν μπορει και τα δυο cd να ειναι γρατζουνισμενα και να βγαζει το ιδιο σφαλμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Καποτε σωθηκα με μια απλη δισκετα "Startup" των windows 98 !!! Αν σου εχει μεινει καμια δοκιμασε το... ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 παιδες χθες προσπαθησα να κανω format στο pc μου και απο τοτε ο υπολογιστης μου τα επαιξε... αναλυτικα: εχω ενα 40ρη σκληρο, στον οποιο ηθελα να κανω το format. εχω επισης εναν 20αρη. εβαλα τα αρχεια μου στον 20αρη για να μην γραψω πολλα cd. κι εγω ο βλακας θεωρησα σωστο, για να μην κανω καμια βλακεια(και σβησω τον 20αρη κατα λαθος), να αποσυνδεσω τον 20αρη. ανοιγω τον πυργο και ενω νομιζα πως αποσυνδεσα τον 20 αρη ειχα αποσυνδεσει τον 40αρη. βεβαια το καταλαβα οταν ανοιξα τον υπολογιστη μου, ειχα βαλει μεσα το cd των windows (αυθαιντικο) και ειδα οταν εγραφε τα partitions οτι ηταν ο 20αρης. εκλεισα λοιπον τον υπολογιστη και αυτη τη φορα συνδεσα τον κανονικο σκληρο. αυτη τη φορα αρχισαν τα προβληματα. μολις ανοιξα τον υπολογιστη, και ενω περιμενα να κανω κανονικα το format(ειχε αρχισει να φορτωνει τις πληροφοριες) μου πεταξε το μηνυμα: "δεν ηταν δυνατη η φορτωση του αρχειου setupdd.sys O κωδικος του σφαλματος ειναι 4 Το προγραμμα εγκαταστασης δεν μπορει να συνεχισει. πιεστε ανε πληκτρο για να επαννεκινησετε τον υπολογιστη σας" απο κει και περα τα δοκιμασα ολα... να ξανασυδεσω τον αλλο σκληρο, να τον κανω master και τον master τον εκανα slave. τωρα bootαρει ΜΟΝΟ απο το cd rom. και να βαλω first priority device τον σκληρο, παλι απο το cd-rom. καποιες φορες(λιγες) βγαζει το μηνυμα: "παρουσιαστηκε ενα μη αναμενομενο σφαλμα <1229996993> στη γραμμη 1768 στο d:\xpsp1\base\boot\setup\arcdisp.c. Πιεστε ενα πληκτρο για να συνεχισετε." δοκιμασα και με αλλο cd των windows(κι αυτο αυθαιντικο) Τωρα ουτε φoρτωνουν τα windows, ουτε μπορω να κανω format. παιδια βοηθηστε με, δεν ξερω τι να κανω... δοκιμασε να βγαλεις την μνημη και να την ξαναβαλεις, επισης κανε το BIOS σου default settings και ξαναδοκιμασε να κανεις εγκατασταση Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts