snacer Δημοσιεύτηκε July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 16, 2005 Λοιπον αντιμετοπίζω το εξης πρόβλημα. Έχω ένα PC με motherboard 4865gqet (ACORP) βασισμένο στο 865 chipset της intel. Το μηχάνημα έχει XP - Pro με SP2. To bios είναι το τελευταίο και έχω ενεργοποιήσει την επιλογή usb2. Στη σελίδα του κατασκευαστή δεν υπάρχουν drivers για 2.0 διότι λένε ότι αν έχεις XP με SP1 ή μεγαλύτερο τα windows έχουν drivers. Αλλα δε μπορώ να δω τα usb σαν 2.0 αλλα σαν 1.1 Οι drivers που βρήσκουν τα windows είναι Intel 82801EB USB Universal Host Controler. Αν βάλω χειροκίνητα κάποιον usb2 driver η θύρα μετά δεν δουλεύει. Καμιά ιδέα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Εχεις καποια συσκευη με ? ; Η συσκευη για το USB 2.0 ειναι Intel USB Enhanced Host Controller. Βασικα drivers χρειαζεται. Απλα για να δουλευει ο driver σωστα πρεπει να εχεις XP με SP1 και πανω. Βεβαια για καποια μοντελα USB 2.0 εχουν drivers μεσα τα Windows. Δοκιμασε παντως να στειλεις και ενα email στην κατασκευαστρια εταιρια. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snacer Δημ. July 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Συσκευές με ? δεν έχω. SP2 έχω , αλλα και όταν είχα SP1 πάλι το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliss Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Και εγω ετυχε να εχω παρομοιο προβλημα οτι τα USB 2.0 που ειχα επανω δεν λητουργουσαν, ποτε ναι και ποτε οχι αλλα τα 1.1 ολο ειχα επανω SP1 και ετυχε να παρω στην asus Τηλ. και αυτη μου ειπαν ειναι θεμα Microsoft και οχι δικο μας, τελικα κατεβασα το SP2 και απο τοτε δεν εχω προβλημα λητουργαν ολα μαματα. Αν εχεις καποιο μηχανημα που χρειαζεται USB 2.0 μονο τοτε θα καταλαβεις οπως ΜΡ3 Player η ακομη απο την σελιδα του κατασκευαστη της MB που εχεις. Driver 2.0 πηγαινε εδω και νομιζω οτι θα σου λυθει το προβλημα σου. http://search.microsoft.com/search/results.aspx?st=b&na=88&View=en-us&qu=usb+2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts