egodemis Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας , διαπίστωσα ότι πρέπει να ξεκαθαρίσω τι εγώ θεωρώ ότι πρέπει να έχει για εμένα ένα επαγγελματικό τηλέφωνο : γρήγορος dialer πολύ καλός ήχος στις κλήσεις /ανοιχτή ακρόαση γρήγορο και απροβλημάτιστο καλό σήμα ( σε όλα ) άνω του μετρίου οθόνη ευχαριστώ πολύ τοτε βλέπε αυτά που ειπα εγω ναυαρχίδες τον μεγάλων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geom77 Δημ. October 18, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Ποιο θεωρείς minimum επιλογή με βάση τα παραπάνω; ναυαρχίδες ή όχι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Ποιο θεωρείς minimum επιλογή με βάση τα παραπάνω; ναυαρχίδες ή όχι.. mate 20 pro/p30 pro s10 plus/note 10 plus iphone xs /xs max /11 pro max/11 pro Honor 20 Pro (αν θέλεις κατι ποιο low κατασκευαστικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 σε διυλιστηριο; ποιο μοντελο ειναι;το XP5; απο που το πηρες και ποσο αν επιτρεπεται; Ναι σε διυλιστήριο. Το xp6 αλλά δεν γνωρίζω τιμή και που, μιας και το παρέχει η εταιρεία... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geom77 Δημ. October 19, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Μεταξύ iPhone xr και Samsung note 9; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Μεταξύ iPhone xr και Samsung note 9;Και τα δύο έχουν μειονέκτημα του θα έλεγα 50/50 αλλα σαν τελική απάντηση ίσος xr λόγο καλής αυτονομίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts