Jump to content

Πρόβλημα με χρώματα οθόνης. Βοήθεια.

lipdim
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλήμερα σε όλους.

Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με την οθόνη του υπολογιστή μου και θα ήθελα την βοήθεια σας.

Εδώ και 2 μέρες μου έχουν εξαφανιστη χρώματα από την οθόνη.

Τουλάχιστον αυτό το χρώμα που δεν φενετε καθόλου είναι το κόκκινο.

Στην αρχή είπα πώς μπορεί να είναι η κάρτα γραφικών, όμως έβαλα μια άλλη που έχω, αλλά και εκεί τα ίδια.

Το μόνο χρώμα που είναι εντάξει, είναι το μπλε.

Εκτός από να πετάξω την οθόνη και να πάρω άλλη, ξέρετε καμιά λύση κανένα κόλπο να κάνω μπας και επανέλθουν ?

Κάπου είχα ακούσει για απομαγνητισμό, αυτό πως διορθώνετε αν είναι κάτι τέτοιο ?

Υπάρχουν ρύθμισης στο bios όταν κάνουμε επανεκκίνηση στον υπολογιστή που να φτιάχνεις κάτι από εκεί ?

Η αν ξέρετε κανένα πρόγραμμα για έλεγχο η διόρθωση τέτοιον καταστάσεων.

Δεν ξέρω τι άλλο να γράψω.

Ελπίζω να βοηθήσετε.

Ευχαριστώ

δημητρης

Υ.Γ. ξέρετε κανένα πρόγραμμα που να μπορώ να συνδέσω την κάρτα οθόνης με την τηλεόραση ?

Έχω ένα εγώ, tvtoul νομίζω πως λέγετε, αλλά κάθε 5 λεπτά πάει πάλι στην οθόνη του υπολογιστή.

1a 8a h8ela na mas peis posa xronia kai pia o8onh exeis.Opws kai an sou exei eksafanisei to xrwma auto as poume se olh thn o8onh h se merika meri?An mporouses na anebaseis kai mia foto 8a boh8ouse :) Auto to leo giati yparxoun 2 periptwseis i mia einai ontws na exei magnitistei apo kati,kai i allh apo paleotita na pneei ta lis8ia pou lene.Dokimase episeis an exeis mia 2h o8onh na thn afhseis kleisth gia arketo kairo auto isws kati kanei an einai apo magnhtismo.Twra kati eixa akousei gia kati perierga me mangnhth alla den ta synhstw...bale an mporeis mia foto :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Μεταφέρεται στο hardware.

Κοίταξες μήπως έχει στραβώσει κανένα pin στο βύσμα της οθόνης;

Εμένα κάποια φορά φαινόντουσαν τα πάντα κιτρινισμένα και αυτό που έφταιγε ήταν το βύσμα της οθόνης που δεν έκανε καλή επαφή με την υποδοχή της κάρτας γραφικών. Δες αν η οθόνη σου έχει επιλογή για απομαγνητισμό.
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/