mousi Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Ta ktiria menoun.... oi poutanes pethenoun! Ναι ρε γμτ αλλά με τα κτίρια δε βγάζεις τόσα λεφτά. Αυτήν αν την πάρω δε θα μου μείνει τουλάχιστον 10 (crims) μέρες; Αν ναι θα έχω βγάλει περισσότερα από τα φράγκα που έσκασα... Και αν την πουλήσω κιόλας... άλλα 60 χιλιάρικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 10 tis exw ti na s pw :p kai na pethanei mia tin antikathistoume... to skase mia xtes... 3 crims meres emeine :p Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Εμένα χθες το έσκασε μια και πέθαναν άλλες 2.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbarbi Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Έχω περίπου 120000. Μου προτείνετε να αγοράσω την ακριβή την πουτάνα που δίνει 12000 τη μέρα, ή να πάρω κανα κτίριο;[/quote kata thn gnwmh moy aksisoun oi poutanes dioti me tosa lefta perneis polles kai kales ara polla lefta enw pairneis ena ergostasio h 2 kai sou fernoun ligotera....gia skepsou to!! :O :O Παράθεση perasa xhmiko mhxaniko patras..e re gledia..patra s erxomai.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Τελικά πήρα την πουτάνα με τις 120000. Αντε να δούμε, αν κρατήσει πολύ και βγάλω καλά φράγκα, θα πάρω και κανα κτίριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 :mad: :mad: :mad: 3 μέρες κράτησε μόνο γμτ... Πήρα ένα εργοστάσιο με LSD τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbarbi Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 pote mhn pairneis mia akribh poutana alla polles fthhnes!!!!!! :!: :!: Παράθεση perasa xhmiko mhxaniko patras..e re gledia..patra s erxomai.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
froggy Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Παιδιά εγώ έχω τις 10 ακριβότερες π***άνες και έχουν αντέξει πάνω από 10 ημέρες προσφέροντάς μου 50000 περίπου κάθε crims ημέρα. :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 και μέχρι 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Τι έγινε με τη συμμορία ρε παιδιά; Πολύ ψόφια τα πράγματα. Ας βάλουμε και κανέναν ακόμη να πάμε για καμιά τράπεζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny05 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Εχω 370 σεβασμό αν θέλετε βαλτε με στην συμμορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Εχω 370 σεβασμό αν θέλετε βαλτε με στην συμμορία. Πώς σε λένε στο crims; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny05 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Πώς σε λένε στο crims; johnny136 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Δεν ξέρω αν μπορώ να σε βάλω εγώ αλλά δέξου τη φιλία μου να δοκιμάσω :) EDIT: Τελικά δεν μπορώ εγώ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny05 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Δεν ξέρω αν μπορώ να σε βάλω εγώ αλλά δέξου τη φιλία μου να δοκιμάσω :) EDIT: Τελικά δεν μπορώ εγώ :( O.K Δεν πειραζει,ισως αν το δει ο αρχηγός να με βάλει αυτός ;) Ευχαριστώ πάντως :) Α! οποιος ενδιαφερεται εχω ανοιξει ενα rave club! Greek Club 69 περαστε μια βόλτα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Σκότωσα έναν τύπο για να δω τι θα γίνει... :lol: Θα με κυνηγάνε τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny05 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Πως σκοτώνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Τον πλακωσα στο ξύλο... :lol: :lol: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Φάση είχε αλλά πήγα να το κάνω και σε άλλον και μου έγραψε από κάτω με κόκκινα γράμματα ότι αν το ξαναδοκιμάσω, θα με διώξουν από το παιχνίδι :confused: Γιατί;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Johny ποιον πήγες να δείρεις και σε πλάκωσε; :lol: Εν τω μεταξύ εγώ σκότωσα κι άλλον :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny05 Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Δεν πήγα να δείρω :( Ήρθε ένας κ***ρουμάνος στο club με 1920 σεβασμο και με πλάκωσε :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Φάση είχε αλλά πήγα να το κάνω και σε άλλον και μου έγραψε από κάτω με κόκκινα γράμματα ότι αν το ξαναδοκιμάσω, θα με διώξουν από το παιχνίδι :confused: Γιατί;;; Μαλλον στο έβγαλε επειδή είχε μικρότερο σεβασμό απο τον επιτρεπτό (100 νομίζω) που μπορείς να δείρεις ανθρώπους... Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Μαλλον στο έβγαλε επειδή είχε μικρότερο σεβασμό απο τον επιτρεπτό (100 νομίζω) που μπορείς να δείρεις ανθρώπους... Όχι είχε πάνω από 100... Αφού μετά ξαναπροσπάθησα και τον σκότωσα :O :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 παίζει κανείς ακομή?? βρήκα το game πριν λιγο καιρώ κ πήγαινα να φτιάξω ενα thread αλλα είδα οτι κάποιος με έχει προλάβει προπολου..:) η gang υπάρχει ακόμη?? αν ναι κάντε μου ενα inv ρε παίδες... iznotgood είναι το Nick. ευχαριστω.. :) Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 paida pezei kanis?ego tora to vrika kai exo porothi ligo...an iparxi odos i gang pite na mpoume kai emis....kana botaki exete vrei?kati paidia mou ipane oti iparxoun kala pragmata sto net... Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 paida pezei kanis?ego tora to vrika kai exo porothi ligo...an iparxi odos i gang pite na mpoume kai emis....kana botaki exete vrei?kati paidia mou ipane oti iparxoun kala pragmata sto net... pezo ego :) xthes arxisa sto kenurgio round.. ti name exeis sto game? Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts