tntiseverywere Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Vre Jim apantame tin idia wra? :p gia pigene kane accept tin listia tou forex na paroume ta lefta... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Δεν έχεις και δεν μπορώ να σε βάλω... mousi - Αναμονή έγκρισης Πρεζάκιας Σεβασμός: 35 Πήγαινε κλέψε μαγαζι και όταν πας 50 θα σε βάλω κατευθείαν. Κάνε accept στην φιλία μου. OK έκανα accept... Όταν πάω 50 θα σας πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Θα κάνω όταν πάω 30 δύναμη... Αν και δεν τα θέλω τα λευτά εδώ που τα λέμε. Έχω 5 εργογστάσια με ναρκωτικά και 4 εκδιδώμενες κοπέλες που κάθ μέρα πέρνω κοντά στις 100.000 Τι σόι αρχηγός θα ήμουν χωρίς λευτα, ναρκωτικά και π...νες :p :D :p :D :p Φίλε mousi καλή τύχη! Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Mousi se kanw kiegw twra...kane accept Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Οκ έκανα... Αν και δεν τα θέλω τα λευτά εδώ που τα λέμε. Έχω 5 εργογστάσια με ναρκωτικά και 4 εκδιδώμενες κοπέλες που κάθ μέρα πέρνω κοντά στις 100.000 :P Φίλε mousi καλή τύχη! Ela ela... na paroume lefta kai emeis oi ftwxoi :p Agwnizomai gia to prwto mou ergostasio...eixa ta lefta alla ta exasa otan mas epiasan oi mpatsoi... PS. Den mou ipe oti to ekanes accept! Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Επειδή δεν είδες το edit... Θα κάνω όταν πάω 30 δύναμη... Αν και δεν τα θέλω τα λευτά εδώ που τα λέμε. Έχω 5 εργογστάσια με ναρκωτικά και 4 εκδιδώμενες κοπέλες που κάθ μέρα πέρνω κοντά στις 100.000 Τι σόι αρχηγός θα ήμουν χωρίς λεφτα, ναρκωτικά και π...νες :p :D :p :D :p Φίλε mousi καλή τύχη! Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Ela ela... na paroume lefta kai emeis oi ftwxoi :p Agwnizomai gia to prwto mou ergostasio...eixa ta lefta alla ta exasa otan mas epiasan oi mpatsoi... PS. Den mou ipe oti to ekanes accept! OK τώρα έκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Επειδή δεν είδες το edit... Θα κάνω όταν πάω 30 δύναμη... Αν και δεν τα θέλω τα λευτά εδώ που τα λέμε. Έχω 5 εργογστάσια με ναρκωτικά και 4 εκδιδώμενες κοπέλες που κάθ μέρα πέρνω κοντά στις 100.000 Τι σόι αρχηγός θα ήμουν χωρίς λεφτα, ναρκωτικά και π...νες :p :D :p :D :p Φίλε mousi καλή τύχη! Ela twra... Voitha ta paidakia tis simorias sou! eixa 9 kopelitses.. mou pethanan 3 kai exw 6 1 Zithopoiio 1 Farmakeio.. Kai se poli ligo ena ergostasio prezas :p Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Χεχε πήγαινε στο rave party και στο pub γράψε greek family και δες τι έχω εγώ!:p Eγώ τι να πω με τους μπάτσους που τους έδωσα 100.000 τα θεώρησαν λίγα {φυσικά τα πήραν όμως} και μετά μου είπαν "γλύκα πήγαινε πιάσε το σαπούνι τώρα" Ακόμα πονάω:p ps:Είμαι στο 29% Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Kiegw sto 1% :p paw gia ipno... Ta leme avrio...! Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Οκ τα λέμε αύριο. @mousi. Ακολούθησε τις οδηγίες που σου έδωσε ο tromos. Ποτέ μην κάνεις add άτομα που δεν ξέρεις. Έτσι την πάθαμε και εμείς την πρώτη φορά και κάποιοι που...δες Ρουμάνοι μας έστειλαν νοσοκομείο. Αν θες ναρκωτικά ψάξε στις pub και rave party για το greek family.Τα έχω χαμηλώσει όσο δεν πάει άλλο. Καλή συνέχεια και σε περιμένω σύντομα Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 PAIDAKIA, να με βάλετε και μένα S1RHC με σεβασμό 42... βαλτε με στους friends και μόλις πάω 50 στο gang :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gR33kLov3r Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 egw exw ftasei 120+ respect exw tis didimes kai exw kai to raygun 8a me balete sth summoria ????? Παράθεση afhste ta ola kai pexte dota re na niwsete :PPP http://www.dota-allstars.com http://img227.imageshack.us/img227/299/warcraft20iii2020night20elf20b.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Έφτασα respect 51... Θα με βάλετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Μούσι εσένα σε έβαλα. @gR33kLov3r Εσύ δεν είσαι που βρίζεις τους admin και γενικά βρίζεις συχνά?...χμμ.... @SIRHC:Σου έκανα πρόταση για φιλία.Αν θες να μπεις δέξου την και όταν σε δω στα 50 θα σε βάλω. @tntiseverywere: Ο r3n0s ξαναμπαίνει σύντομα στην παρέα;) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 πάτησα accept και έχω Σεβασμό 50 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Μούσι εσένα σε έβαλα. @gR33kLov3r Εσύ δεν είσαι που βρίζεις τους admin και γενικά βρίζεις συχνά?...χμμ.... @SIRHC:Σου έκανα πρόταση για φιλία.Αν θες να μπεις δέξου την και όταν σε δω στα 50 θα σε βάλω. @tntiseverywere: Ο r3n0s ξαναμπαίνει σύντομα στην παρέα;) Μπήκα... Τι θα "χτυπήσουμε"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 w8 for me!! plz! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Σε έκανα και εσένα. Περιμένουμε και ένα άλλο φίλο που τον είχαν σακατέψει και βγείκε απο την εντατική και άμα θέλετε πηγαίνουμε και ληστεύουμε τράπεζα. Το χειρότερο που θα πάθουμε θα είναι να πάμε φυλακή και να πιάνουμε σαπούνια:p Welcome to the gang both of you. ΠΡΟΣΟΧΗ.ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΤΟΜΑ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ! sorry για τα κεφαλαία :O Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Γμτ εγώ σήμερα θα φύγω από Ξάνθη και δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω. Οπότε αν είναι να ληστέψετε τίποτα μη με περιμένετε... :lol: Εκτός αν προλάβω πριν φύγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Γμτ εγώ σήμερα θα φύγω από Ξάνθη και δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω. Οπότε αν είναι να ληστέψετε τίποτα μη με περιμένετε... :lol: Εκτός αν προλάβω πριν φύγω Μπες τώρα μέσα τότε, κάνε accept στην ληστεία που κάνουμε και μετά φύγε... :p Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 OK Jim έκανα accept... Πότε θα γίνει η ληστεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Tin akirwsa..afou mou eipate na perimenw kai ton reno Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Καλύτερα... Έτσι μόλις μπει ο R3n0s θα τον έχουμε και αυτόν και τον S1RCH αλλά ίσως και τον mousi. Θα τα καταφέρουμε (ελπίζω) αυτή την φορά! Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 O mousi isws den prolavei 3ana afto ton giro...kai o s1rch mpike stin steni... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts