pasxen Δημοσιεύτηκε August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 16, 2019 (edited) Καλημέρα, Θέλω να πάρω ένα smartwatch κοντά στα 200€. Η λογική μου είναι πως δεν θέλω καθε 1-2 μέρες να το φορτίζω όπότε αν και fan της samsung και έλεγα για το galaxy δεν θα την προτιμήσω. Επίσης ένας λόγος ακόμα είναι ότι θέλω να είναι ελαφρύ,ποιοτικό και όσο το δυνατό πιο μαζεμένο οπότε μάλλον με βλέπω για 1.2. Σκέφτομαι τα παρακάτω τα οποία περισσότερο είναι sport watches αλλά μετά απο σκέψη θεωρώ πως με καλύπτουν. Xiaomi AMAZFIT GTR 1.2 (είμαι προς αυτό) Honor Watch Magic Huawei Watch GT Σκέφτομαι και το Xiaomi Amazfit 2S (Stratos Plus) αλλά το θεωρώ μεγάλο Κάθε πρόταση δεκτή. Edited August 16, 2019 by pasxen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Αν δεν θέλεις κάθε μερα να φορτίζει πας στο huawei watch gt η αντίστοιχο honor (απλά να ξέρεις δεν είναι smartwatch sport watch είναι δεν έχει καμία σχέση με smartwatch) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Τα smart watches τα φορτίζεις κάθε μέρα, άντε 2.... μόνο τα sport watches αντέχουν παραπάνω.... Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Τα smart watches τα φορτίζεις κάθε μέρα, άντε 2.... μόνο τα sport watches αντέχουν παραπάνω.... Sent from my iPad using Tapatalk ProΠοιο πολύ που μου άντεξε ήταν galaxy watch 46 mm έβγαζε δύο μέρες και κάτι ψιλά είχαν μείνει (όχι να βγάλει επόμενη μέρα αλλά απλά να ξέρεις ότι δεν θα ξεμείνεις) Μεχρι εκεί ομος αν θέλει κάποιος 4 5 6 μέρες 3 βδομάδες και βάλε sportwatch smartband κλπ Όχι smartwatch (σε μερικά χρόνια όταν μπαταρίες αλλάξουν τεχνολογικά μπορεί τώρα τσουκ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasxen Δημ. September 4, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Τελικά παράγγειλα το Xiaomi AMAZFIT GTR 1.2 απο gearbest αλλά με ενημέρωσαν ότι θα καθυστερήσει λόγο των πολλών πωλήσεων που έχει, οπότε αναμένω μετά τις 15 Σεπτ για αποστολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Για πιο λόγο ακριβώς να δώσεις τοσα χρήματα για ένα smartwatch που δεν πιστεύω ότι θα έχει την ακρίβεια άλλων προτάσεων (huawei gt) to οποίο παίζει ίδια τιμή από skroutz ,έχει ελληνική εγγύηση σαν ευρωπαϊκό παίζει ελληνικά out of the box και όχι με σύμβολα Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Για πιο λόγο ακριβώς να δώσεις τοσα χρήματα για ένα smartwatch που δεν πιστεύω ότι θα έχει την ακρίβεια άλλων προτάσεων (huawei gt) to οποίο παίζει ίδια τιμή από skroutz ,έχει ελληνική εγγύηση σαν ευρωπαϊκό παίζει ελληνικά out of the box και όχι με σύμβολαΜπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Για πιο λόγο ακριβώς να δώσεις τοσα χρήματα για ένα smartwatch που δεν πιστεύω ότι θα έχει την ακρίβεια άλλων προτάσεων (huawei gt) to οποίο παίζει ίδια τιμή από skroutz ,έχει ελληνική εγγύηση σαν ευρωπαϊκό παίζει ελληνικά out of the box και όχι με σύμβολαΓια να μην είσαι κολλητά με την πρίζα, είμαστε που είμαστε με κινιτο 1 day αυτονομία να μας λείπει και αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Τελικά παράγγειλα το Xiaomi AMAZFIT GTR 1.2 απο gearbest αλλά με ενημέρωσαν ότι θα καθυστερήσει λόγο των πολλών πωλήσεων που έχει, οπότε αναμένω μετά τις 15 Σεπτ για αποστολή. Όταν με το καλό παραλάβεις, δώσε ένα feedback για τη μπαταρία Ενδιαφέρομαι για τη γυναίκα να πάρω το 1.2 αλλά φοβάμαι την αυτονομία. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasxen Δημ. October 19, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Τελικά πήρα το Xiaomi AMAZFIT GTR 1.2 απλα εξαιρετικό, ελαφρύ, όμορφο και η μπαταρία απλά δεν υπάρχει. Το μόνο αρνητικό με τους ελληνικους χαρακτήρες που δεν τους υποστηρίζει αλλά με μια εφαρμογή τους μετατρέπει σε greeklish. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Δηλαδή για πόση μπαταρία μιλάμε και με τι χρήση??? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts