Jump to content

Βοήθεια για ονομασία εταιρίας

paularas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 64
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συγνώμμη θα το πω κιας φανώ κακός

Γιατί δεν πληρώνετε μια διαφημιστική να σας βρει όνομα με δειγματοληπτικό έλεγχο κτλπ ?

Πόσο σοβαρή μπορεί να είναι μια εταιρία που ψάχνει το όνομά της από την κάθε βλακειούλα που θα πει ο καθένας μας ?

Οι συγκεκριμένες εταιρίες κάνουν δειγματοληπτικούς ελέγχους , ρωτάνε κόσμο , προτείνουν , ξανακάνουν δειγματοληπτικούς ελέγχους μέχρι και για το τι σηματάκι είναι πιο αρεστό

Αν προσπαθείς τσαμπέ να χτίσεις εταιρία .......... είναι μεγάλο ρίσκο

Επίσης όποιος έχει ιδέες μπορεί γενικά να τις κατοχυρώνει στο εμπορικό επιμελητήριο μιας και οι ιδέες κοστίζουν.

Εγώ πχ που ασχολούμαι με μουσική θα μπορούσα να έρθω εδώ και να σας πω

Παιδιά δώστε μου στίχους σας να τους χρησιμοποιήσω σαν δικούς μου

Κάπως έτσι είναι.

Ακούγομαι στριμμένος ? δεν είμαι καθόλου ίσα ίσα

( Εύηχο είπατε ? γκούχου γκούχου ) lol

Σωστά αυτά που λες, αλλά από την άλλη μεριά υπάρχει μια πολύ διαδεδομένη τεχνική που χρησιμοποιείται σε τέτοιου είδους περιπτώσεις και η οποία ονομάζεται "Καταιγισμός ιδεών" (αγγλιστί "Brainstorming").

Τι είναι? Ζητείται από τους υπαλλήλους της εταιρίας ή από οποιονδήποτε άλλο, να καταγράψει όποια ιδέα του κατέβει στο κεφάλι. Στόχος? Από τις 500 μπούρδες που θα ακουστούν, οι 5-10 θα είναι αξιόλογες και θα προχωρήσουν για παραπάνω αξιολόγηση.

Δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιείται από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρίες παγκοσμίως... ;)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Συμφωνώ δεν αντιλέγω

Απλά κάτι μου κάνει το "βρείτε μου ΕΣΕΙΣ ιδέες για να ωφεληθώ εγώ και να μείνουν στην τσέπη μου χρήματα"

Είναι άλλη μια τεχνική για να γλυτώσουν οι εταιρίες χρήματα που θα δίναν σε αυτούς που κάνουν τέτοιες δουλειές

Από την άλλη και εγώ αν ήθελα να ανοίξω πχ ένα εστιατόριο θα σας ρωτούσα πείτε καμμιά ιδέα για όνομα

Δεν είναι κακό αυτό

Συμφωνώ δεν αντιλέγω

Απλά κάτι μου κάνει το "βρείτε μου ΕΣΕΙΣ ιδέες για να ωφεληθώ εγώ και να μείνουν στην τσέπη μου χρήματα"

Έλεος, ρε παιδιά! :mad: Μια βοήθεια ζήτησε ο άνθρωπος.

Δεν μπορείτε να είστε λίγο καλοπροαίρετοι και να μην τα μεταφράζετε όλα σε χρήμα και "τί θα μπορούσα να κερδίσω εγώ απ' αυτό".... :(

Αν δε θέλετε να βοηθήσετε, μην το κάνετε ;)

http://img45.imageshack.us/img45/9118/sign1om.jpg

brief1-Κ750 wallpapers/themes-brief2-Κ750 wallpapers/themes/GAMES-brief3-Κ750 wallpapers/themes/ringtones

'Οποιος θέλει απαντάει,όσοι νομίζουν ότι ο φίλος μας θα βγάλει λεφτά από το όνομα που θα του πείτε ας μην απαντάνε στο συγκεκριμένο θέμα.Λες και κάποιος μας αναγκάζει να απαντήσουμε,εξάλλου ότι δημοσιοποιούμε και εκτίθεται στο κοινό μπορεί να κλαπεί.

Φιλικά.

Αν ειναι κυριως για νεανικο ντυσιμο(αν και ολους μπορεις να τους πεισεις οτι ειναι νεοι),εχω ενα καλο,ευηχο και με ριμα(ομοιοκαταληξια)

JEAN 4 TEEN

Αν θελεις το γραφεις και ενιαιο

Apla no comments gia auta pou les gia emena kai gia tin etairia...

An kai apaksiw na apantaw se tetoies erwtiseis i etairia allazei onoma sxetika gia to xabale tis epeidi allazei kata kapoio to ifos ton rouxwn tis... soz gia to off topic post alla eprepe na ta pw...

KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST

http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg

BMW COMPACT M/// PACK

AC SCHNITZER

D&W

paulara πως θα σου φαινοταν "paulo"απο το nick σου?

δεν μου ερχεται κατι αλλο...βουλωσα τωρα.

το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να ειναι μικρο και ευηχο αλλα να εχει λιγη "θεωρια"

ανοιξε και καμια εγκυκλοπαιδεια που εχει διαφορα ονοματα ...

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

Apla no comments gia auta pou les gia emena kai gia tin etairia...

An kai apaksiw na apantaw se tetoies erwtiseis i etairia allazei onoma sxetika gia to xabale tis epeidi allazei kata kapoio to ifos ton rouxwn tis... soz gia to off topic post alla eprepe na ta pw...

Εγώ ήμουν από αυτούς που είπαν ιδέα και μάλιστα μου άρεσε αρκετά

Το Jean Tonic αν θυμάσαι

Μέχρι και σλόγκαν σου ειπα " το ντύσιμο που σας τονώνει"

Αλλά εσύ έμεινες στο παραπέρα σχόλιο που έκανα και που είχα ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κάνω σαν ελεύθερος πολίτης που έχει δικαίωμα σκέψης και άποψης

Και αυτή η καραμέλα του " αν δεν σ΄ενδιαφέρει το ποστ μην απαντάς" είναι ότι πιο μπανάλ πλέον.

Ο καθένας μπορεί να πει μια γνώμη. Με ενδιέφερε το θέμα και γιαυτό είπα τη γνώμη μου ,δίνοντας παράλληλα και ιδέα για όνομα

Αν θεωρείς τόσο κακό ότι είπα πως υπάρχουν συγκεκριμένες εταιρίες που αναλαμβάνουν αυτή τη δουλειά τι να σου κάνω ?

Έλεος, ρε παιδιά! :mad: Μια βοήθεια ζήτησε ο άνθρωπος.

Δεν μπορείτε να είστε λίγο καλοπροαίρετοι και να μην τα μεταφράζετε όλα σε χρήμα και "τί θα μπορούσα να κερδίσω εγώ απ' αυτό".... :(

Αν δε θέλετε να βοηθήσετε, μην το κάνετε ;)

Eκανες τον κόπο να διαβάσεις προσεχτικά τι έγραψα ?

Πρόσεξες λίγο ότι έγραψα πως και εγώ θα ζητούσα τη γνώμη σας αν πχ άνοιγα εστιατόριο ?

Να διαβάζεις προσεχτικά και εσύ και οι υπόλοιποι τα ποστ πριν εκφέρετε γνώμη

JEAN and Tonic Το ντύσιμο που σας τονώνει

Αχ εμένα μ'αρέσει.

Παιχνιδιάρικο , παραπέμπει στο γνωστό ποτό αλλά αντί του Τζιν ποτού είναι το τζιν παντελόνι

Εξυπνο , χαρούμενο , δροσερό καλοκαιρινό κεφάτο παιχνιδιάρικο πρωτότυπο και σου μένει

( τι μετριόφρων που είμαι )

Καμμιά διαφημιστική εταιρία θέλει υπάλληλο για το δημιουργικό ? το όνειρό μου ήταν αυτό κάποτε ( ένα από τα πολλά )

swstos :w00t:

Να την ονομάσετε Μαζούτ την εταιρία (σάτηρα για το Diesel :P). Ειδικά αν θα πουλάτε ακριβά ρούχα κάνετε και συνηρμό με την τιμή του πετρελαίου :)

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

tax_opari91, εισαι ομως ρε φιλε Ζητω η αντιγραφή!

Και νομιζω οτι εσυ ξερεις καλα τι εννοω.

Σοβαρα υπαρχει ηδη? :blink: δεν εχω δει ποτε. Ακυρο τοτε

Exei ginei kati sxetiko sto parelthon me mia etairia mpoufan i opoia einai apo tis poio gnwstes stin eurwpi opou ipirxe gia polla xronia kai mia elliniki etairia pire to idio onoma kai stin sinexeia to katoxirwse epeidi den to eixe katoxirwsei i alli etairia... ( a,re ellines... )

KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST

http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg

BMW COMPACT M/// PACK

AC SCHNITZER

D&W

Jaba Jeen

ή

Jaba Jin

για να ακούγετε τζάμπα τζην

Πως σας φαίνονται;

Καλό αλλά προδιαγράφει την ποιότητα και το αγοραστικό κοινό

Πρώτα απ'όλα όταν κάποιος ψάχνει για ονομασία θα πρέπει να έχει ορίσει ποιό θέλει να είναι το target group του και τι εικόνα θέλει να έχει η εταιρία του προς τα έξω

Μια φτηνιάρικη λύση για τον μέσο αγοραστή ? και ως εκεί ?

ή μια μοντέρνα πρόταση οικονομική μεν αλλά καλής ποιότητας ? ( δύσκολα πείθεται κάποιος για τον συνδυασμό αυτών των δύο μαζί )

Το "τζάμπα τζην " είναι έξυπνο και μ'αρέσει να το ακούσω σε μια διαφήμιση αλλά αυτόματα με κάνει να μην εμπιστευόμουν με τίποτα ένα κατάστημα που λέγετε τσάμπα τζην από πλευράς ποιότητας κύρους κτλπ

h sporteξ μπορει να το εχουνε παρει γιατι παλια υπηρχε εταιρια σπορτεξ..η teen fashion..η dream colors..η .. greek clothing αμα ειναι ελληνικη h algebra of jeans!!! den ξερω αλλα η δεν μπορω να σκεφτω αλλα.. :)
Εικόνα εκτός ορίων Ο.Π.Χ.

εγώ νόμιζα στην αρχή ότι πρόκειτε για μαγαζί γι'αυτό πρότεινα το trenty store

αφού είνα κάτι σαν εταιρία παραγωγής θα έλεγα να πάρεις τις αγγλικές λέξεις των ζωδίων ή των θεών του ολύμπου π.χ zeus jeans,virgin jeans μπας και σου ταιριάξει καμία

όπως και το torneido jeans έτσι δεν γράφεται ο ανεμοστρόβιλος?

Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο.

εγώ νόμιζα στην αρχή ότι πρόκειτε για μαγαζί γι'αυτό πρότεινα το trenty store

αφού είνα κάτι σαν εταιρία παραγωγής θα έλεγα να πάρεις τις αγγλικές λέξεις των ζωδίων ή των θεών του ολύμπου π.χ zeus jeans,virgin jeans μπας και σου ταιριάξει καμία

Θεοί του Ολύμπου ο Ζευς ok το θυμάμαι αλλά Θεοί του Ολύμπου ο Jeans ο Virgin ? lol

Εγώ θα έλεγα να την πεις " Blue factory "

Ωραίο δεν είναι ?

Θεοί του Ολύμπου ο Ζευς ok το θυμάμαι αλλά Θεοί του Ολύμπου ο Jeans ο Virgin ? lol

Εγώ θα έλεγα να την πεις " Blue factory "

Ωραίο δεν είναι ?

αυτό υπάρχει ήδη σαν εταιρία !!!

Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο.