IRONMAIDEN Δημοσιεύτηκε July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 10, 2005 προαπαθω να μετονομασω ενα αρχειο και μου βγαζει αυτο εαν αλλαξετε την επεκταση ενος αρχειου,το αρχειο ισως να μην μπορει πλαον να χρησιμοποιηθει,Ειστε βεβαιοι οτι θελετε να την αλλαξετε? ναι η οχι. γιατι?και οταν το μετονομαζω δεν ανοιγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 προαπαθω να μετονομασω ενα αρχειο και μου βγαζει αυτο εαν αλλαξετε την επεκταση ενος αρχειου,το αρχειο ισως να μην μπορει πλαον να χρησιμοποιηθει,Ειστε βεβαιοι οτι θελετε να την αλλαξετε? ναι η οχι. γιατι?και οταν το μετονομαζω δεν ανοιγει. Δοκιμασε, οταν το μετονομασεις,να του βαλεις και την καταληξη του αρχειου που εχει. πχ: "εικονα.jpg" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 προαπαθω να μετονομασω ενα αρχειο και μου βγαζει αυτο εαν αλλαξετε την επεκταση ενος αρχειου,το αρχειο ισως να μην μπορει πλαον να χρησιμοποιηθει,Ειστε βεβαιοι οτι θελετε να την αλλαξετε? ναι η οχι. γιατι?και οταν το μετονομαζω δεν ανοιγει. ο υπολογιστης μου>εργαλεια>επιλογες φακελων>προβολη>και θα τσεκαρεις την επιλογη>να μην εμφανιζονται τα κρυφα αρχεια και οι φακελοι> και επισης την επιλογη> αποκρυψη επεκτασεων για γνωστους τυπους αρχειων. αυτο θα κανεις και θα το λυσεις το προβλημα σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 οκ λυθηκε το προβλημα μου ευχαριστω πολυ RAVER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 οκ λυθηκε το προβλημα μου ευχαριστω πολυ RAVER να'σαι καλά!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts