SakisPlayer Δημοσιεύτηκε July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 10, 2005 Παιδιά, βοήθεια. Εδω και 2 ώρες ο υπολογιστής μου μου κάνει το εξής. Με το που τον ανοίγω και κάθε 10 δευτερόλεπτα μου γράφει αναφορά σφάλματος και πατώντας να μην αποσταλεί, μου σβήνει την επιφάνεια εργασίας για μερικά δευτερόλεπτα. Κατόπιν μετά απο 7-8 δευτερολεπτα αφού έχει επανέλθει η επιφάνεια εργασίας, μου ξαναπαρουσιάζεται. Μου δημιουργεί και λειτουργικά προβλήματα. Αργεί, δεν μπορώ να γράψω μηνήματα (τώρα παιδεύτηκα πολύ για να γράψω αυτό εδώ) κλπ. Εαν σύρω το μήνυμα κάτω δεξιά η αριστερά ωστε να μην ειναι μεσ'την μέση, δεν γλυτώνω τίποτα διοτι μου κολλάει το άνοιγμα των σελίδων. Με το ad-aware έβγαλα κάποιους υιούς (ας το πούμε) αλλα δεν έγινε τίποτα. Τι να ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Δοκίμασε να κάνεις system restore σε κάποια ημερομηνία που τρέχαν όλα οκ. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. July 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Δοκίμασε να κάνεις system restore σε κάποια ημερομηνία που τρέχαν όλα οκ. Και πως γινεται αυτο; Αν δεν βαριέσαι,πες μου, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Πηγαινε start-all programs-accesories-system tools-system restore. Εκει θα βρεις μια ημερομηνια που εχει κρατησει μια "εικονα" των Windows. Σκεψου ποτε σου εμφανιστηκε το προβλημα και βρες μια ημερομηνια πριν απο αυτο. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ολα τα δεδομενα που ειχες βαλει ΜΕΤΑ την ημερομηνια του system restore που θα κανεις, δεν θα υπαρχουν. Κανε backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts