xipol_stagathia Δημοσιεύτηκε July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 8, 2005 Φίλοι καλημέρα. Έχω μπει στη διαδικασία διάσωσης των βινυλίων του παταριού σε mp3 και ξεκίνησα με μία απλή μέθοδο (δεν είμαι επαγγελματίας στα ηχητικά ) δηλαδή με το phono preamplifier της Pinnacle που πιθανόν να το έχετε ακουστά. Ωστόσο δεν έμεινα ευχαριστημένος με την ένταση την οποία αποδίδει (το software με καλύπτει δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις ) και σκέφτομαι μήπως πρέπει να πάρω κάποιον άλλο ενισχυτή για να συνδέσω το πικάπ με το pc. Ή μήπως υπάρχει άλλος τρόπος; Γνώμες, ρήσεις - αντιρρήσεις ευπρόσδεκτες! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliss Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Με το Steinberg Clean 5 και μια καλη καρτα ηχου εισαι καλημενος καλο και το προγραμμα που εχεις αλλα αυτο ειναι ποιο καλυτερο. Η Steinberg πανω σε αυτο τον τομεα ασχολειται και ολα τα προιοντα της ειναι επαγγελματικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xipol_stagathia Δημ. July 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Με το Steinberg Clean 5 και μια καλη καρτα ηχου εισαι καλημενος καλο και το προγραμμα που εχεις αλλα αυτο ειναι ποιο καλυτερο. Η Steinberg πανω σε αυτο τον τομεα ασχολειται και ολα τα προιοντα της ειναι επαγγελματικα. Αυτό το software έχω αλλά το πρόβλημά μου είναι η ισχύς του πρωτογενούς ήχου που εγγράφεται στον σκληρό δίσκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliss Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Τη καρτα ηχου εχεις? παρολου που εχει πολα φυλτρα και οτι αλλο χρειαζεσαι για να εχεις την ποιο καλυτερη ποιοτητα, σε φιλο μου το δοκιμασαμε και ειχαμε παρα πολυ καλα αποτελεσματα, ουτε κνακς εχει μια Creative Sound Blaster Audigy 4 Pro και αξιζει τα χρηματα που πληρωσε η γιατι δεν κατεβαζεις απο το ιντερνετ ολους τους δησκους που εχεις; τελικα ποσα βινηλια θελεις να κανεις μετατροπη σε mp3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xipol_stagathia Δημ. July 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Τη καρτα ηχου εχεις? παρολου που εχει πολα φυλτρα και οτι αλλο χρειαζεσαι για να εχεις την ποιο καλυτερη ποιοτητα, σε φιλο μου το δοκιμασαμε και ειχαμε παρα πολυ καλα αποτελεσματα, ουτε κνακς εχει μια Creative Sound Blaster Audigy 4 Pro και αξιζει τα χρηματα που πληρωσε η γιατι δεν κατεβαζεις απο το ιντερνετ ολους τους δησκους που εχεις; τελικα ποσα βινηλια θελεις να κανεις μετατροπη σε mp3; Είναι πάνω από εκατό οι δίσκοι. Η κάρτα είναι μία Conexant AC Link audio δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliss Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Την καρτα που εχεις δεν την γνωρειζω, εχεις δοκιμασει την καρτα που εχει το mainboard σου μπορει να ειναι καλυτερη απο αυτη που εχεις, αλλιως θα σου συνηστουσα παρε μια Audigy 2 θα εχεις πολυ ποιο καλυτερα αποτελεσματα απο αυτη που εχεις. Ο αλλος τροπος ειναι να ψαξεις και να βρεις στο ιντερνετ ολους τους δυσκους νομειζς ειναι ο ποιο ευκολος τροπος. 100 ειναι παρα πολα και τελικα τη ειναι ελληνικη η ξενη μουσικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xipol_stagathia Δημ. July 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Την καρτα που εχεις δεν την γνωρειζω, εχεις δοκιμασει την καρτα που εχει το mainboard σου μπορει να ειναι καλυτερη απο αυτη που εχεις, αλλιως θα σου συνηστουσα παρε μια Audigy 2 θα εχεις πολυ ποιο καλυτερα αποτελεσματα απο αυτη που εχεις. Ο αλλος τροπος ειναι να ψαξεις και να βρεις στο ιντερνετ ολους τους δυσκους νομειζς ειναι ο ποιο ευκολος τροπος. 100 ειναι παρα πολα και τελικα τη ειναι ελληνικη η ξενη μουσικη. Την είδα την κάρτα που λες αλλά επειδή δεν είμαι ειδικός στα θέματα αυτά δεν ξέρω εαν μπορώ να συνδέσω το πικάπ απευθείας στην εξωτερική κάρτα ή αν θα πρέπει να παρεμβάλω και κάποιον ενισχυτή, Αν είναι έτσι τότε θα πήξει ο χώρος από τα περιφερειακά και τα καλώδια για να μην αναφέρω το κόστος. Όσο για το ίντερνετ το βλέπω χλωμό να τα βρίσκω αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliss Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Κανονικα δεν θες τιποτα σπουδαιο, οτι εκανες τιν πρωηγουμενη φορα αυτο πρεπει να κανεις και με την καινουργια καρτα αν θα παρεις, και ενα καλωδιο απο το πικαπ σου στον υπολογηστη οσο για το αλλο που λες εγω δεν θα ελεγα τετοιο πραγμα, οσο για χρημα σε δεινω δικαιο εδω λεω να σου βγει οσο γεινεται ποιο φθηνωτερα και ο ποιο φθηνωτερος τροπος ειναι το ιντερνετ αν θες στειλε μου ενα pm και γραπσε μου τελικα ποιοι ειναι αυτη η δυσκοι που θελεις να κανεις και εγω θα προσπαθησω να σε βοηθησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts