ane1989 Δημοσιεύτηκε June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 19, 2019 Καλησπερα!Προσανατολιζομαι στην αγορα νεας συσκευης ως αντικατασταση του redmi 5 plus που εχω τωρα. Με ενδιαφερουν πρωταρχικα οθονη και καμερα και μετα αυτονομια κλπ μιας που τα περισσοτερα τηλεφωνα σημερα εχουν την μια μερα εντονης χρησης.Η αγορα μου αδιαφορο απο που θα γινει Ελλαδα η Κινα.Η 800αρα μπαντα καλο θα ηταν να υπαρχει γιατι μενω επαρχια. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Νομίζω. Μi 8 η lg g7 είναι οι λύσεις που ψάχνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Νομίζω. Μi 8 η lg g7 είναι οι λύσεις που ψάχνειςΜι8 κι από εμένα. Το lg φαίνεται να χάνει στην αυτόνομια Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. June 22, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις!Κατι που να μην ειναι xiaomi παιζει;χαχαχα Το ξερω βαζω δυσκολα, αλλα μετα το redmi note 4 και redmi 5 plus θα ηθελα να παω καπου αλλου!Huawei,Honor υπαρχει κατι της προκοπης;Ασχετως του θεματος με την google. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Εγώ θα κοιτούσα και το LG V30....Άνετα Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. June 24, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Κοιτωντας διαφορα συγκριτικα κλπ βλεπω να καταληγω παλι σε xiaomi και στο mi 8.Στα λεφτα που ζηταει overall ειναι η καλυτερη επιλογη οπως ειπωθηκε και παραπανω. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Galaxy a70 μάλλον είναι αυτό που ψάχνεις (αφού μας αφίσες χρόνους huawei κάτι άλλο δεν έχει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Κοιτωντας διαφορα συγκριτικα κλπ βλεπω να καταληγω παλι σε xiaomi και στο mi 8.Στα λεφτα που ζηταει overall ειναι η καλυτερη επιλογη οπως ειπωθηκε και παραπανω. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠροχώρα το φίλε άφοβα. Είναι δυναμίτης η συσκευή Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. June 25, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Αγορα απο σκρουτζ η απο κινα ειναι το διλλημα τωρα!Γιατι διαβαζω κατι κουλα που κανει το bangood, και αλλαζει τις μεθοδους αποστολης απροειδοποιητα ενω εχεις επιλεξει pdm. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Εγώ θα το έπαιρνα από σκρουτζ. Μικρή διαφορά τιμής Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. June 25, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Ευχαριστω για τις συμβουλες σας!τελικα κατεληξα απο εκει που αρχισα!Δυσκολα λες οχι στην xiaomi τελικα παναθεμα την! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts