Zatrikisths Δημοσιεύτηκε July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 5, 2005 Καλημέρα, το πρόβλημα μου είναι το εξής, εγώ μένω σε ένα διαμέρισμα και οι γονείς μου με την αδελφή μου στο από κάτω, για να έχω τηλέφωνο πάνω έχω πάρει ένα ασύρματο. Το πρόβλημα είναι ότι όταν χτυπάει και δεν είναι για μένα (99% είναι για την αδελφή μου :wacko: ) μέχρι να το σηκώσει με ζαλίζει :angry::angry: . Αυτό που σκέφτηκα ήταν να βάλω 2ο MSN αριθμό (έτσι δεν λέγεται?) αλλά δεν ξέρω ποιά είναι η διαδικασία. Επίσης με βολεύει να έχω το ασύρματο στην ίδια βάση με αυτό που έχουν κάτω για να έχουμε ενδοεπικοινωνία. Ξέρετε τι ακριβώς παίζει με το MSN τι χρεώσεις έχει, αν έχει χρέωση για να το καταργήσεις, αν θα μπορώ να έχω ενδοεπικοινωνία κτλ? Υπάρχει κάποια άλλη λύση?! Σόρυ αν είναι απαντημένο κάπου αλλά όσο έψαξα δεν το βρήκα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Το msn έχει χρέωση 0,75 Ευρώ. Αν βάλεις multi isdn σου δίνουν 3 με 1,5 Ευρώ (ένα δώρο δηλαδή). Παίρνεις τηλέφωνο στο 134 και ζητάς την ενεργοποίηση του. Δε γνωρίζω αν χρεώνεται η κατάργηση του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Όχι, σίγουρα δε χρεώνεται η κατάργησή του. Είναι σαν να ενεργοποιείς μια υπηρεσία με μηνιαίο πάγιο. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 φίλε μου,δε χρεώνεται η κατάργησή του msn,αλλά αν πάρεις multi isdn πρέπει να το κρατήσεις τουλάχιστον για έξι μήνες! Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zatrikisths Δημ. July 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Γκασπ! Γιατί? Τους κοστίζει και πρέπει να κάνουν απόσβσεση?! Τεσπα, έναν αριθμό χρειάζομαι έτσι και αλλιώς οπότε οκ. Ξέρετε μέπως αν γίνεται σε δύο ασύρματα στην ίδια βάση να δώσω διαφορετικό αριθμό?! (Με βολεύει η ενδοεπικοινωνία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Γκασπ! Γιατί? Τους κοστίζει και πρέπει να κάνουν απόσβσεση?! Τεσπα, έναν αριθμό χρειάζομαι έτσι και αλλιώς οπότε οκ. Ξέρετε μέπως αν γίνεται σε δύο ασύρματα στην ίδια βάση να δώσω διαφορετικό αριθμό?! (Με βολεύει η ενδοεπικοινωνία) Αν το ασύρματο είναι PSTN τότε κατα 99,9% νομίζω πως δεν γίνεται. Το ασύρματο θα συνδέεται σε μια πόρτα του netmod, το δεύτερο MSN θα πρέπει να το προγραμματίσεις στη δεύτερη πορτα. Mε ISDN ασύρματο στο S-Bus η δυνατότητα είναι αυτονόητη... Για ενδοεπικοινωνία μεταξύ των ακουστικών πρέπει να το υποστηρίζει η βάση σου. Αλλιώς δεν γνωρίζω αν γίνεται (οταν ανοίγεις και τα 2 ασύρματα ακους απο το ένα το άλλο;) Βέβαια έχω την εντύπωση πως τα νεότερα PSTN τηλέφωνα επιτρέπουν να καλείς το ένα ακουστικό απο το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zatrikisths Δημ. July 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Δεν κατάλαβα ακριβώς. Τι εννοείς PSTN ασύρματο? Το κλασσικό ασύρματο έχω... Αυτή τη στιγμή έχω τα δύο ακουστικά στην ίδια βάση και έχω ενδοεπικοινωνία. Αν βάλω επιπλέον αριθμό θα μπορώ να τον δώσω όπως είναι τώρα (στην ίδια βάση) στο ένα ασύρματο ώστε να συνεχίσω να έχω ενδοεπικοινωνία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Υπάρχουν isdn συσκευές. Σταθερές και ασύρματες. Αυτή που έχεις εσύ μάλλον δεν είναι isdn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zatrikisths Δημ. July 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο τεχνικών του ΟΤΕ να ρωτήσω για σίγουρα ?? (μήπως λέω ανέκδοτα?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 8001126000. Είναι για isdn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zatrikisths Δημ. July 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts