JoeFelix Δημοσιεύτηκε February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 23, 2018 Καλημέρα φίλοι, Γνωρίζει κανείς αν μπορείς να ενεργοποιήσεις το HD Voice με την Cosmote? 'Εγραψα *#*#4636#*#* και είδα πως το "VoLTE Provisioned" είναι disabled. Αν πάω να το κάνω enabled, γινεται disabled μετά από λίγο. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Καλημέρα φίλοι, Γνωρίζει κανείς αν μπορείς να ενεργοποιήσεις το HD Voice με την Cosmote? 'Εγραψα *#*#4636#*#* και είδα πως το "VoLTE Provisioned" είναι disabled. Αν πάω να το κάνω enabled, γινεται disabled μετά από λίγο. Ευχαριστώ Hd voice πρέπει να είναι ενεργό σε όσες συσκευές το υποστηρίζουν και έχουν 3g, το volte πρέπει εκτός από τη συσκευή να υποστηρίζει και η Cosmote τη συσκευή, προς το παρόν δεν την υποστηρίζει και δύσκολο το βλέπω να την υποστηρίξει στο μέλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 (edited) δείτε εδω σε εμενα με cosmote δουλεύει κανονικά!(με op5t) https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/guide-volte-vowifi-german-carriers-t3817542 Edited July 24, 2018 by mger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Hd voice πρέπει να είναι ενεργό σε όσες συσκευές το υποστηρίζουν και έχουν 3g, το volte πρέπει εκτός από τη συσκευή να υποστηρίζει και η Cosmote τη συσκευή, προς το παρόν δεν την υποστηρίζει και δύσκολο το βλέπω να την υποστηρίξει στο μέλλον Οι κωδικοί για ποια συσκευή δουλεύουν, γιατι δοκίμασα σε Α3 Samsung αλλά δεν έδειξε τίποτα Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Οι κωδικοί για ποια συσκευή δουλεύουν, γιατι δοκίμασα σε Α3 Samsung αλλά δεν έδειξε τίποτα Ποιοί κωδικοί? Αν εννοείς για το volte θα πρέπει ή συσκευή σου να υποστηρίζεται από την Cosmote, για να το ενεργοποιήσεις στείλε Wificall στο 1333, αν υποστηρίζεται θα ενεργοποιηθεί και μετά από restart της συσκευής θα είναι κανονικά διαθέσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Ποιοί κωδικοί? Αν νοθγαργια το volte θα πρέπει ή συσκευή σου να υποστηρίζεται από την Cosmote, για να το ενεργοποιήσεις στείλε Wificall στο 1333, αν υποστηρίζεται θα ενεργοποιηθεί και μετά από restart της συσκευής θα είναι κανονικά διαθέσιμο Εννοω αυτους *#*#4636#*#* ,στην γραμμή μου ειναι ενεργοποιημενη η υπηρεσια, αλλα το κινητο αν και το φλάσαρα με την ελληνική την nougat δεν το υποστηρίζει,η αλλη λυση είναι να του περασω της cosmote Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Εννοω αυτους *#*#4636#*#* ,στην γραμμή μου ειναι ενεργοποιημενη η υπηρεσια, αλλα το κινητο αν και το φλάσαρα με την ελληνική την nougat δεν το υποστηρίζει,η αλλη λυση είναι να του περασω της cosmote Δεν ξέρω τι κάνουν οι αριθμοί, το Α3 2016 το έχει στις υποστηριζόμενες συσκευές η Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theviper07 Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 η κοσμοτε πως σου το ενεργοποιησε; εμενα μου λεει οτι δεν μπορει να το ενεργοποιησει γιατι η συσκευη δεν ειναι συμβατη. Της οδηγιες απο το xda (https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/guide-volte-vowifi-german-carriers-t3817542/page41) της ακολουθησα κ ολα πηγαν καλα.Με τη κοσμοτε ομως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 η κοσμοτε πως σου το ενεργοποιησε; εμενα μου λεει οτι δεν μπορει να το ενεργοποιησει γιατι η συσκευη δεν ειναι συμβατη. Της οδηγιες απο το xda (https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/guide-volte-vowifi-german-carriers-t3817542/page41) της ακολουθησα κ ολα πηγαν καλα.Με τη κοσμοτε ομως; Βρες συμβατή συσκευή για την ενεργοποίηση μόνο και μετά βάζεις τη σιμ στο OnePlus. Ή πάρε τηλέφωνο μήπως στο ενεργοποιήσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dipl Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Έχω ενεργοποιήσει το VoLTE και το VoWiFi με τη γνωστή διαδικασία μέσω PDC αλλά μετά την αναβάθμιση σε OxygenOS 9.5.7 δεν δουλεύει το VoWiFi. Θα χρειάζεται μετά από κάθε update να ξανακάνουμε την ίδια διαδικασία; Παράθεση Life is just a razorblade salvation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 (edited) Έχω ενεργοποιήσει το VoLTE και το VoWiFi με τη γνωστή διαδικασία μέσω PDC αλλά μετά την αναβάθμιση σε OxygenOS 9.5.7 δεν δουλεύει το VoWiFi. Θα χρειάζεται μετά από κάθε update να ξανακάνουμε την ίδια διαδικασία; Ναι μάλλον χρειάζεται εκ νεου το ιδιο συνέβαινε με τις προηγούμενες σειρές. Edited June 11, 2019 by XP130TD Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Πρέπει να κάνεις τη διαδικασία μετά από κάθε update. Το ίδιο ισχύει για όλες τις OnePlus συσκευές. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaqv68 Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Παιδια ποια ειναι η διαδικασια? μπορει καποιος να βοηθησει? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jukarima Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Παιδια ποια ειναι η διαδικασια? μπορει καποιος να βοηθησει? ευχαριστω Κατεβάζεις το OnePlus Logkit ( https://www.apkmirror.com/apk/oneplus-ltd/onepluslogkit/onepluslogkit-1-0-release/onepluslogkit-1-0-android-apk-download/ ) κάνεις κλήση στο *#800# , μετά πατάς log kit --> function switch και το ενεργοποιεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Σε OnePlus 7T με Cosmote ενεργοποιήθηκε με την ανωτέρω διαδικασία το volte αλλά το WiFi calling δεν... εννοείται ενεργοποιημένος ο διακόπτης . Λες να χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία ή απλά ασύμβατο; Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Σε OnePlus 7T με Cosmote ενεργοποιήθηκε με την ανωτέρω διαδικασία το volte αλλά το WiFi calling δεν... εννοείται ενεργοποιημένος ο διακόπτης . Λες να χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία ή απλά ασύμβατο; Και εγω δυστυχως τα ιδια δεν εχω Wificalling Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 (edited) Σε OnePlus 7T με Cosmote ενεργοποιήθηκε με την ανωτέρω διαδικασία το volte αλλά το WiFi calling δεν... εννοείται ενεργοποιημένος ο διακόπτης . Λες να χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία ή απλά ασύμβατο; Ποια έχεις επιλέξει? Με telefonica uk δουλεύουν και τα δύο στο 7 pro Edited April 30, 2020 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Ποια έχεις επιλέξει? Με telefonica uk δουλεύουν και τα δύο στο 7 pro Δεν το έκανα μέσω υπολογιστή αλλά μπήκα με το *#800# (είχα ήδη περασει το )logkit και απλά ενεργοποίησα τους διακόπτες του volte k WiFi calling. Υποτίθεται στο OnePlus 7T είναι συμβατά εξαρχής. Το volte μετά την επανεκκίνηση έπαιξε αμέσως. Την sim την είχα ενεργοποιήσει παλιότερα σε άλλη συσκευή Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Δεν το έκανα μέσω υπολογιστή αλλά μπήκα με το *#800# (είχα ήδη περασει το )logkit και απλά ενεργοποίησα τους διακόπτες του volte k WiFi calling. Υποτίθεται στο OnePlus 7T είναι συμβατά εξαρχής. Το volte μετά την επανεκκίνηση έπαιξε αμέσως. Την sim την είχα ενεργοποιήσει παλιότερα σε άλλη συσκευή Για αυτό δεν παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jukarima Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Για αυτό δεν παίζει Κάνεις λάθος.Εγω έχω το 7 pro και το έκανα με το dialer και δουλεύουν κανονικά και τα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 (edited) Κάνεις λάθος.Εγω έχω το 7 pro και το έκανα με το dialer και δουλεύουν κανονικά και τα δύο. Και εγώ το 7 pro έχω και δεν δουλεύει χωρίς την αλλαγή σε telefonica uk ή σε όποια άλλη συμβατή Edited May 1, 2020 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Και εγώ το 7 pro έχω και δεν δουλεύει χωρίς την αλλαγή σε telefonica no ή σε όποια άλλη συμβατή[/QU Και πως γίνεται η αλλαγή σε telefonica :confused: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Και εγώ το 7 pro έχω και δεν δουλεύει χωρίς την αλλαγή σε telefonica no ή σε όποια άλλη συμβατή[/QU Και πως γίνεται η αλλαγή σε telefonica :confused: Πατάς στο λινκ στην υπογραφή μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Πατάς στο λινκ στην υπογραφή μου OK :):):):):):):) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Μια ενημέρωση στο ποστ (αν κ έχω 7Τ νομίζω ισχύουν τα ίδια από 7/7 pro κ μετα) Αν έχετε την sim σας ήδη ενεργοποιημένη για volte/Vowifi μέσω άλλης συμβατής συσκευής ή απευθείας μέσω της εξυπηρέτησης πελατών (για Cosmote τουλάχιστον που έχω εγώ) μόλις βάλετε την sim και ενεργοποίησετε τους διακόπτες του volte/Vowifi μέσα απτό μενού παίζει αμέσως(καλό θα ήταν να γίνει κ μια επανεκκίνηση στο καπάκι) ... Προφανώς με τις τελευταίες αναβαθμίσεις υπάρχει συμβατότητα (αν κ ανεπίσημα προφανώς) με τα ελληνικά δίκτυα Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts