akalos Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 (edited) είσαι σίγουρος για το τελευταίο ?σε Q πάντως δεν λειτουργεί σίγουρα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited August 14, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Ηρθε η 12.0.2.0 security update σε EU. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polydor7 Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Μήπως μετά την αναβάθμιση χάθηκε η δυνατότητα συγχρονισμού από τις επιλογές του control panel η συμβαίνει κάτι άλλο?? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 είσαι σίγουρος για το τελευταίο ?σε Q πάντως δεν λειτουργεί σίγουρα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Εμένα ρωτάς; και εάν ναι, σε ποιο πράγμα απευθύνεσαι ακριβώς; Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Μήπως μετά την αναβάθμιση χάθηκε η δυνατότητα συγχρονισμού από τις επιλογές του control panel η συμβαίνει κάτι άλλο?? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όντως το τσεκαρα κ σε εμένα εξαφανίστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Όντως το τσεκαρα κ σε εμένα εξαφανίστηκε. Ναι έχει εξαφανιστεί το είδα και γω, μπορείς να πας ρυθμίσεις >συγχρονισμός και να το ρυθμίσεις από εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 Εμένα ρωτάς; και εάν ναι, σε ποιο πράγμα απευθύνεσαι ακριβώς;volte σε Q δεν δουλεύει στο τηλέφωνο μας Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 volte σε Q δεν δουλεύει στο τηλέφωνο μας Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Σε Wind λειτουργεί. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 (edited) Μίλησα χτες με εξυπηρέτηση πελατών Wind (έχω f2g) και μου είπε ότι δεν υποστηρίζει το κινητό μας Volte. Διαβάζοντας το νήμα όμως είδα ότι πρέπει να πάρω τηλέφωνο το 13800, όπως και έκανα και μου ενεργοποίησε το Volte. Ότι ναναι πραγματικά. Πλέον μου βγάζει δίπλα στις μπάρες του σήματος "Volte". Δοκιμάζω και βλέπω. https://ibb.co/Gxy13xS Και μια ερώτηση εάν ξέρει κάποιος.. Αποτι κατάλαβα, όταν γίνεται κλήση με Volte, δεν χρεώνονται δεδομένα (mb), αλλά μόνο τα λεπτά ομιλίας απτά προγράμματα που έχω? Edited August 18, 2020 by zevoulon_13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Μίλησα χτες με εξυπηρέτηση πελατών Wind (έχω f2g) και μου είπε ότι δεν υποστηρίζει το κινητό μας Volte. Διαβάζοντας το νήμα όμως είδα ότι πρέπει να πάρω τηλέφωνο το 13800, όπως και έκανα και μου ενεργοποίησε το Volte. Ότι ναναι πραγματικά. Πλέον μου βγάζει δίπλα στις μπάρες του σήματος "Volte". Δοκιμάζω και βλέπω. https://ibb.co/Gxy13xS Και μια ερώτηση εάν ξέρει κάποιος.. Αποτι κατάλαβα, όταν γίνεται κλήση με Volte, δεν χρεώνονται δεδομένα (mb), αλλά μόνο τα λεπτά ομιλίας απτά προγράμματα που έχω? Ακριβως. Με την τελευταια αναβαθμιση ειδα αλλαξαν τα εικονιδια του voWIFI. τωρα που γυρισα απο διακοπες θα ξαναδοκιμασω τα φβ messenger chat heads να δω αν μου δημιουργουν θεμα παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Ακριβως. Με την τελευταια αναβαθμιση ειδα αλλαξαν τα εικονιδια του voWIFI. τωρα που γυρισα απο διακοπες θα ξαναδοκιμασω τα φβ messenger chat heads να δω αν μου δημιουργουν θεμα παλι. Που βρίσκω το vowifi? Δεν το βλέπω πουθενά. Έχω την ευρωπαϊκή έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 (edited) Που βρίσκω το vowifi? Δεν το βλέπω πουθενά. Έχω την ευρωπαϊκή έκδοση Ρυθμισεις->καρτες SIM κ κινητα δικτυα->πατας πανω στην SIM που θες (πχ sim1 εχω what's up). Στο μενου που ανοιγει μπορεις να ενεργοποιησεις/απενεργοποιησεις τη Xρηση volte, και τερμα κατω εχει κατηγορια "κλησεις wi-fi" οπου μπορεις να ενεργοποιησεις το voWIFI και να επιλεξεις αν θα ειναι προεπιλεγμενο το volte ή το voWIFI. Υποψιν πρεπει πρωτα απ ολα να ειναι ενεργοποιημενο απο τον πάροχο σου το volte/vowifi. Edited August 18, 2020 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Έχει κανείς αλλάξει την οθόνη του με άλλη amoled? Βρήκα αυτό που ισχυρίζεται ότι έρχεται χωρίς δασμούς. Έχει κανείς εμπειρία από αυτό το κατάστημα ή εάν υπάρχει κάποια άλλη οικονομική λύση? https://www.zipy.gr/p/ali/original-m-sen-for-6-39-xiaomi-mi-9t-amoled-lcd-screen-display-touch-panel-digitizer-for-redmi-k20-k20-pro-lcd-display/4000040251153/ Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Που βρίσκω το vowifi? Δεν το βλέπω πουθενά. Έχω την ευρωπαϊκή έκδοση Νομίζω στο f2go δν υποστηρίζεται το vowifi. Αν κάνω λάθος κάποιος να με διορθώσει. Για να γίνει κλήση volte πρέπει να έχει και ο άλλος ενεργοποιημενο;σωστα; Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Νομίζω στο f2go δν υποστηρίζεται το vowifi. Αν κάνω λάθος κάποιος να με διορθώσει. Για να γίνει κλήση volte πρέπει να έχει και ο άλλος ενεργοποιημενο;σωστα; Μόλις μου ενεργοποίησαν το Volte, από κάτω εμφανίστηκε και το vowifi (δεν υπήρχε πριν - το είχα τσεκάρει 100 φορές). Το ενεργοποίησα, τώρα αν δουλεύει ή στο όχι θα δείξει. Επίσης, νομίζω ότι είναι λειτουργίες για το δικό μας κινητό, δεν έχει σημασία αν αυτός που καλούμε έχει επίσης την υπηρεσία ενεργοποιημενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Μόλις μου ενεργοποίησαν το Volte, από κάτω εμφανίστηκε και το vowifi (δεν υπήρχε πριν - το είχα τσεκάρει 100 φορές). Το ενεργοποίησα, τώρα αν δουλεύει ή στο όχι θα δείξει. Επίσης, νομίζω ότι είναι λειτουργίες για το δικό μας κινητό, δεν έχει σημασία αν αυτός που καλούμε έχει επίσης την υπηρεσία ενεργοποιημενη.σωστά δεν έχει καμία σημασία Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 (edited) Ρυθμισεις->καρτες SIM κ κινητα δικτυα->πατας πανω στην SIM που θες (πχ sim1 εχω what's up). Στο μενου που ανοιγει μπορεις να ενεργοποιησεις/απενεργοποιησεις τη Xρηση volte, και τερμα κατω εχει κατηγορια "κλησεις wi-fi" οπου μπορεις να ενεργοποιησεις το voWIFI και να επιλεξεις αν θα ειναι προεπιλεγμενο το volte ή το voWIFI. Υποψιν πρεπει πρωτα απ ολα να ειναι ενεργοποιημενο απο τον πάροχο σου το volte/vowifi.είναι θέμα ρομ όχι παρόχου,εγώ έχω την ρύθμιση άσχετα που δεν δουλεύει,και σε Q δεν δουλεύει ούτε το volte Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited August 18, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 είναι θέμα ρομ όχι παρόχου,εγώ έχω την ρύθμιση άσχετα που δεν δουλεύει,και σε Q δεν δουλεύει ούτε το volte Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Αναφερω για το αν θα λειτουργει η οχι. οτι διακοπτακια κ αν πειραξεις στην ρομ, αν δεν ειναι ενεργοποιημενο απο το παροχο, τσαμπα τα πατας. αυτο εξηγησα στο παιδι. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις μου ενεργοποίησαν το Volte, από κάτω εμφανίστηκε και το vowifi (δεν υπήρχε πριν - το είχα τσεκάρει 100 φορές). Το ενεργοποίησα, τώρα αν δουλεύει ή στο όχι θα δείξει. Επίσης, νομίζω ότι είναι λειτουργίες για το δικό μας κινητό, δεν έχει σημασία αν αυτός που καλούμε έχει επίσης την υπηρεσία ενεργοποιημενη. ο τροπος που βλεπεις αν δουλευει το voWIFI ειναι ο εξης: βαζεις το κινητο σε λειτουργια πτησης κ μετα ενεργοποιεις το WIFI κ συνδεεσαι στο wifi δικτυο σου. αν ειναι ενεργοποιημενο, θα εμφανιστει το σημα του voWIFI στο σημειο που θα ηταν το σημα της κεραιας σου, και θα δεχεται κανονικα κλησεις το κινητο σου, μεσω του voWIFI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Μίλησα χτες με εξυπηρέτηση πελατών Wind (έχω f2g) και μου είπε ότι δεν υποστηρίζει το κινητό μας Volte. Διαβάζοντας το νήμα όμως είδα ότι πρέπει να πάρω τηλέφωνο το 13800, όπως και έκανα και μου ενεργοποίησε το Volte. Ότι ναναι πραγματικά. Πλέον μου βγάζει δίπλα στις μπάρες του σήματος "Volte". Δοκιμάζω και βλέπω. https://ibb.co/Gxy13xS Και μια ερώτηση εάν ξέρει κάποιος.. Αποτι κατάλαβα, όταν γίνεται κλήση με Volte, δεν χρεώνονται δεδομένα (mb), αλλά μόνο τα λεπτά ομιλίας απτά προγράμματα που έχω? Λοιπόν παιδιά, επειδή το κατέχω το θέμα. Αλίμονο άλλωστε, με τη θέση που έτυχε να έχω εδώ μέσα (για να βοηθάω εσάς), να έδινα παραπληροφόρηση. Λοιπόν, θέλει επιμονή. Παίρνετε αρχικά στο 13700, και μιλώντας με το τεχνικό τμήμα, το οποίο είναι το μόνο αρμόδιο για να σας κάνει την ενεργοποίηση και όχι άλλο τμήμα (Π.χ εμπορικό τμήμα), θα τους αναφέρετε ότι έχετε προβλήματα σύνδεσης, κακό σήμα. Και έτσι θέλετε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία (VoLTE). Προσπαθήστε να μιλήσετε με εκπρόσωπο, και όχι με τις αυτοματοποιημένες απαντήσεις μέσω messenger που σου δίνουν. Εάν αναφέρετε τέτοιο πρόβλημα σύνδεσης, στο τεχνικό τμήμα, θα σας το ενεργοποιήσουν. Εάν σας πουν στο 13700 να σας συνδέσουν στο 13800, θα επιμείνετε ότι είναι τεχνικό το πρόβλημά σας ώστε να σας εξυπηρετήσουν στο 13700 στο τεχνικό τμήμα. Εάν δεν το κάνουν, μια επόμενη ημέρα θα τους καλέσετε ξανά, και κάποιος άλλος υπάλληλος θα το ενεργοποιήσει. Γενικά, αυτό συμβαίνει επειδή το VoLTE της Wind είναι σε beta κατάσταση, και έτσι δεν το ενεργοποιούν εύκολα. Επίσης, το Vowifi δεν υπάρχει ακόμα στη Wind, μόνο το VoLTE λειτουργεί. Επίσης, σε Q δεν το ενεργοποιούν, μόνο σε F2G και προγράμματα συμβολαίου της Wind. Ευχαριστώ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Λοιπόν παιδιά, επειδή το κατέχω το θέμα. Αλίμονο άλλωστε, με τη θέση που έτυχε να έχω εδώ μέσα (για να βοηθάω εσάς), να έδινα παραπληροφόρηση. Λοιπόν, θέλει επιμονή. Παίρνετε αρχικά στο 13700, και μιλώντας με το τεχνικό τμήμα, το οποίο είναι το μόνο αρμόδιο για να σας κάνει την ενεργοποίηση και όχι άλλο τμήμα (Π.χ εμπορικό τμήμα), θα τους αναφέρετε ότι έχετε προβλήματα σύνδεσης, κακό σήμα. Και έτσι θέλετε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία (VoLTE). Προσπαθήστε να μιλήσετε με εκπρόσωπο, και όχι με τις αυτοματοποιημένες απαντήσεις μέσω messenger που σου δίνουν. Εάν αναφέρετε τέτοιο πρόβλημα σύνδεσης, στο τεχνικό τμήμα, θα σας το ενεργοποιήσουν. Εάν σας πουν στο 13700 να σας συνδέσουν στο 13800, θα επιμείνετε ότι είναι τεχνικό το πρόβλημά σας ώστε να σας εξυπηρετήσουν στο 13700 στο τεχνικό τμήμα. Εάν δεν το κάνουν, μια επόμενη ημέρα θα τους καλέσετε ξανά, και κάποιος άλλος υπάλληλος θα το ενεργοποιήσει. Γενικά, αυτό συμβαίνει επειδή το VoLTE της Wind είναι σε beta κατάσταση, και έτσι δεν το ενεργοποιούν εύκολα. Επίσης, το Vowifi δεν υπάρχει ακόμα στη Wind, μόνο το VoLTE λειτουργεί. Επίσης, σε Q δεν το ενεργοποιούν, μόνο σε F2G και προγράμματα συμβολαίου της Wind. Ευχαριστώ. Ωραία. Άρα εμένα που μου εμφάνισε την επιλογή vowifi, δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω (έκανα αυτό που πρότεινε ο φίλος από πάνω, δηλαδή λειτουργία πτήσης και μετά ενεργοποίηση wifi, αλλά απλά άναψε το wifi χωρίς το σηματάκι vowifi). Έχουμε μήπως καμιά ενημέρωση για το πότε θα διατεθεί αυτή η υπηρεσία? Wind f2g Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Ωραία. Άρα εμένα που μου εμφάνισε την επιλογή vowifi, δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω (έκανα αυτό που πρότεινε ο φίλος από πάνω, δηλαδή λειτουργία πτήσης και μετά ενεργοποίηση wifi, αλλά απλά άναψε το wifi χωρίς το σηματάκι vowifi). Έχουμε μήπως καμιά ενημέρωση για το πότε θα διατεθεί αυτή η υπηρεσία? Wind f2g Ευχαριστώ Όταν δεις την ένδειξη του Vowifi, θέλω σε παρακαλώ να ανεβάσεις εάν το επιθυμείς, ένα screenshot. Εγώ γνωρίζω ότι δε λειτουργεί το WiFi Calling της Wind. Τώρα, εάν κάποιος δει κάτι άλλο, ας το ενημερώσει εδώ. Ευχαριστώ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Λοιπόν παιδιά, επειδή το κατέχω το θέμα. Αλίμονο άλλωστε, με τη θέση που έτυχε να έχω εδώ μέσα (για να βοηθάω εσάς), να έδινα παραπληροφόρηση. Λοιπόν, θέλει επιμονή. Παίρνετε αρχικά στο 13700, και μιλώντας με το τεχνικό τμήμα, το οποίο είναι το μόνο αρμόδιο για να σας κάνει την ενεργοποίηση και όχι άλλο τμήμα (Π.χ εμπορικό τμήμα), θα τους αναφέρετε ότι έχετε προβλήματα σύνδεσης, κακό σήμα. Και έτσι θέλετε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία (VoLTE). Προσπαθήστε να μιλήσετε με εκπρόσωπο, και όχι με τις αυτοματοποιημένες απαντήσεις μέσω messenger που σου δίνουν. Εάν αναφέρετε τέτοιο πρόβλημα σύνδεσης, στο τεχνικό τμήμα, θα σας το ενεργοποιήσουν. Εάν σας πουν στο 13700 να σας συνδέσουν στο 13800, θα επιμείνετε ότι είναι τεχνικό το πρόβλημά σας ώστε να σας εξυπηρετήσουν στο 13700 στο τεχνικό τμήμα. Εάν δεν το κάνουν, μια επόμενη ημέρα θα τους καλέσετε ξανά, και κάποιος άλλος υπάλληλος θα το ενεργοποιήσει. Γενικά, αυτό συμβαίνει επειδή το VoLTE της Wind είναι σε beta κατάσταση, και έτσι δεν το ενεργοποιούν εύκολα. Επίσης, το Vowifi δεν υπάρχει ακόμα στη Wind, μόνο το VoLTE λειτουργεί. Επίσης, σε Q δεν το ενεργοποιούν, μόνο σε F2G και προγράμματα συμβολαίου της Wind. Ευχαριστώ.σε Q το ενεργοποιούν από το 13700 στην γραμμή σου αλλά φαίνεται σε κάποιες μόνο συσκευές της σιαομι ,που δεν συμπεριλαμβάνεται το mi 9t pro,έτσι τουλάχιστον είπαν Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 σε Q το ενεργοποιούν από το 13700 στην γραμμή σου αλλά φαίνεται σε κάποιες μόνο συσκευές της σιαομι ,που δεν συμπεριλαμβάνεται το mi 9t pro,έτσι τουλάχιστον είπαν Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Περίεργο μου φαίνεται να ενεργοποιείται στο 13700 για wind, αλλά όχι η για Q. Μιας και είναι ουσιαστικά μια εταιρεία και χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό της Wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 (edited) Περίεργο μου φαίνεται να ενεργοποιείται στο 13700 για wind, αλλά όχι η για Q. Μιας και είναι ουσιαστικά μια εταιρεία και χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό της Wind Η Q απο την Wind χρησιμοποιείται ως mvno και για το λόγο αυτό η Wind έχει δώσει προτεραιότητα στα προγράμματα F2G και συμβολαίου της ως προς την παροχή των εν λόγω υπηρεσιών. Προς το παρόν δεν λειτουργεί σε Q κάποια απο τις υπηρεσίες αυτές. Edited August 18, 2020 by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 (edited) σε Q το ενεργοποιούν από το 13700 στην γραμμή σου αλλά φαίνεται σε κάποιες μόνο συσκευές της σιαομι ,που δεν συμπεριλαμβάνεται το mi 9t pro,έτσι τουλάχιστον είπαν Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Αυτό φίλε μου το έχεις δει σε Q, ή το άκουσες/διάβασες κάπου; γιατί οι υπηρεσίες αυτές δεν παρέχονται σε Q, προς το παρόν τουλάχιστον. Edited August 18, 2020 by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts