akalos Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 τα έχεις μπερδέψει λίγο τα lg είχαν πανευρωπαϊκή η σιαομι έχει ελληνική εγγυηση,και δεν θέλω ου πάνω σε αυτό θέμα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 (edited) Τιπ. το κινητο μου ειναι EU (mi9t pro). Ωραία, άρα δικαιούσαι επίσημο service. Δεν έχω άλλη λύση. Πως ακριβως δικαιουμαι επισημο σερβις;:blink::lol: Μαλλον τα εχεις λιγο μπερδεμενα στο μυαλο σου. Επισημο σερβις Ελλαδα εχουν ΜΟΝΟ οσα ειναι αγορασμενα απο infoquest. δυστυχως εχουμε ελληνικο ΕΙΣΑΓΩΓΕΑ και οχι ελληνικη αντιπροσωπεια. εχει χαοτικη διαφορα αυτο στο θεμα σερβις. Οσα ειναι αγορασμενα απο skroutzoμαγαζα εχουν το σερβις του μαγαζιου (τα οποια εχουν καποια επισκευαστικα κεντρα με τα οποια συνεργαζονται. καποια συνεργαζονται κ με infoquest) και οσα ειναι αγορασμενα απο κινα, τα στελνεις κινα. so simple. 100% ισχυουν αυτα που σου λεω. edit. ρε παιδια εχει θεμα το quote στο φορουμ;;; Edited July 7, 2020 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 (edited) Πως ακριβως δικαιουμαι επισημο σερβις;:blink::lol: Μαλλον τα εχεις λιγο μπερδεμενα στο μυαλο σου. Επισημο σερβις Ελλαδα εχουν ΜΟΝΟ οσα ειναι αγορασμενα απο infoquest. δυστυχως εχουμε ελληνικο ΕΙΣΑΓΩΓΕΑ και οχι ελληνικη αντιπροσωπεια. εχει χαοτικη διαφορα αυτο στο θεμα σερβις. Οσα ειναι αγορασμενα απο skroutzoμαγαζα εχουν το σερβις του μαγαζιου (τα οποια εχουν καποια επισκευαστικα κεντρα με τα οποια συνεργαζονται. καποια συνεργαζονται κ με infoquest) και οσα ειναι αγορασμενα απο κινα, τα στελνεις κινα. so simple. 100% ισχυουν αυτα που σου λεω. edit. ρε παιδια εχει θεμα το quote στο φορουμ;;; όχι edit : ναι τι γίνεται Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited July 7, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docofmobile Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Εχεις λαθος εδω δυστηχως,για τα χιαομι μονο απο info και ολα τα συνεργαζομενα καταστημα με αυτους εχει επισημη εγγυηση 2 χρονια. Redmi note 8 pro αγορασμένο από γνωστό μαγαζί στο skroutz με παρόμοια προβλήματα το πήγαμε σε γνωστό service και του φλασαραν τη ρομ χωρίς καμία έξτρα χρέωση. Παράθεση NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Σ ευχαριστώ. Μωρέ με τους υπολογιστές το χω με πληροφορική ασχολούμαι! Τον χρόνο δεν έχω να κάτσω να το ψάξω. Και άμα δεν το ψάξω και δεν είμαι σίγουρος για το τι και πως δε ξεκινάω να πειραματίζομαι!! Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkAν μπεις στο site που σου έγραψα έχει πλήρη οδηγό και αφού το χεις με πληροφορική δεν νομίζω ότι θα έχεις θέμα. Διαβάζεις τους οδηγούς κάνα δυο φορές κατεβάζεις αυτά που χρειάζονται και πίστεψε με δεν είναι βουνό. Και γω της πληροφορικής είμαι. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Παντως, μεχρι τωρα, δεν μου εχει freezarei ακομα. θα το αφησω και αυριο και μεθαυριο με τις ιδιες ρυθμισεις και αν δω οτι δεν παρουσιασει θεμα, θα ενεργοποιησω τα floating objects. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Aν μπεις στο site που σου έγραψα έχει πλήρη οδηγό και αφού το χεις με πληροφορική δεν νομίζω ότι θα έχεις θέμα. Διαβάζεις τους οδηγούς κάνα δυο φορές κατεβάζεις αυτά που χρειάζονται και πίστεψε με δεν είναι βουνό. Και γω της πληροφορικής είμαι. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑξίζει τον κόπο όμως; Την έχεις δοκιμάσει; Όσον αφορά τον χρόνο που δεν έχω να σου πω το εξής απλό! Είμαι εν μέσω μετακόμισης σε άλλη πόλη (από Αθήνα σε Πάτρα). Σε λιγότερο από μήνα μετακομιζω με γυναίκα και παιδί!!! Σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ίσως αν ηρεμήσω κάποια στιγμή στην Πάτρα πια και αν αξίζει τον κόπο να κάνω καμιά δοκιμή!! Με τραπεζικές εφαρμογές και τέτοια δεν έχουν θέμα; (Λόγω τυχόν root) Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Αξίζει τον κόπο όμως; Την έχεις δοκιμάσει; Όσον αφορά τον χρόνο που δεν έχω να σου πω το εξής απλό! Είμαι εν μέσω μετακόμισης σε άλλη πόλη (από Αθήνα σε Πάτρα). Σε λιγότερο από μήνα μετακομιζω με γυναίκα και παιδί!!! Σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ίσως αν ηρεμήσω κάποια στιγμή στην Πάτρα πια και αν αξίζει τον κόπο να κάνω καμιά δοκιμή!! Με τραπεζικές εφαρμογές και τέτοια δεν έχουν θέμα; (Λόγω τυχόν root) Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Για τραπεζικες εφαρμογες προσωπικα δεν ξερω τι παιζει γιατι δεν εχει τυχει να περασω σε δικη μου συσκευη root τωρα προσφατα. Στον αν αξιζει, θα σου πω ενα ξεκαθαρο ναι, αν σου αρεσει να πειραματιζεσαι κ να ψαχνεις το κατι παραπανω. πολυ σταθερες ρομ, up to date και με πολλα εξτρας που δυσκολα θα βρεις bug. Σχεδον σε ολα τα παλια xiaomi που ειχα εγω ή συγγενεις, τις εν λογω roms τους περνουσα. τωρα το αν αξιζει στην φαση που εισαι να μπεις στην διαδικασια bootloader unlocking κ φλασαρισματος της rom και στησιμο το κινητο απο την αρχη, εσυ το ξερεις.:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Redmi note 8 pro αγορασμένο από γνωστό μαγαζί στο skroutz με παρόμοια προβλήματα το πήγαμε σε γνωστό service και του φλασαραν τη ρομ χωρίς καμία έξτρα χρέωση. Μην επιμένεις εκτίθεσαι άσκοπα.Απαντας γενικα και αόριστα.γνωστο μαγαζι....γνωστο service....ότι ναναι δλδ. Τεσπά ότι έγραψαν και παραπάνω υσχιει.Φιλικα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Για τραπεζικες εφαρμογες προσωπικα δεν ξερω τι παιζει γιατι δεν εχει τυχει να περασω σε δικη μου συσκευη root τωρα προσφατα. Στον αν αξιζει, θα σου πω ενα ξεκαθαρο ναι, αν σου αρεσει να πειραματιζεσαι κ να ψαχνεις το κατι παραπανω. πολυ σταθερες ρομ, up to date και με πολλα εξτρας που δυσκολα θα βρεις bug. Σχεδον σε ολα τα παλια xiaomi που ειχα εγω ή συγγενεις, τις εν λογω roms τους περνουσα. τωρα το αν αξιζει στην φαση που εισαι να μπεις στην διαδικασια bootloader unlocking κ φλασαρισματος της rom και στησιμο το κινητο απο την αρχη, εσυ το ξερεις.:ninja:Μωρέ βλέπω να το δοκιμάζω κάποια στιγμή με τρώει!! Αλλά όχι τώρα όπως καταλαβαίνεις!!! Σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Συγγνώμη που θα κουράσω με την ερώτηση μου που θα την κάνω πάλι αλλα με τον nova launcher τι ρυθμίσεις έχετε?Τον έχετε να τρέχει παρασκήνιο σε Αυτόματη έναρξη σε τι? Γιατί το θέμα μου πάντα ήταν με τις ειδοποιήσεις και ειχα δοκιμάσει και με tesla unread! Σε miui 12 ειναι καλύτερα? Ευχαριστώ! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Συγγνώμη που θα κουράσω με την ερώτηση μου που θα την κάνω πάλι αλλα με τον nova launcher τι ρυθμίσεις έχετε?Τον έχετε να τρέχει παρασκήνιο σε Αυτόματη έναρξη σε τι? Γιατί το θέμα μου πάντα ήταν με τις ειδοποιήσεις και ειχα δοκιμάσει και με tesla unread! Σε miui 12 ειναι καλύτερα? Ευχαριστώ! Τι πρόβλημα έχεις με τον nova; Αν θυμάμαι καλά σου ζητάει κάποια δικαιώματα διαχειριστή για να έχει πρόσβαση στα μηνύματα κ τις κλήσεις. Δεν χρειαζόταν κάποια αυτόματη έναρξη. Κ δεν θυμάμαι σε κανένα κινητο να πρέπει να πειράξω εξτρά ρυθμίσεις για να δουλέψει σωστά το Tesla unread. Άσε που στις τελευταίες εκδόσεις δεν το χρειαζόταν καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 δικαιώματα διαχειριστή ζητάει για να ορισεις πως θα κλειδώνει την οποία αρνείσαι αν θέλεις,άδειες ζητάει σε τοποθεσία και κλήσεις που εγώ τις αρνούμαι και φυσικά για αποθήκευση για το back up,ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά χωρίς Tesla σε ότι έχω κάτω τα χέρια ρε ... χαχα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Αξίζει τον κόπο όμως; Την έχεις δοκιμάσει; Όσον αφορά τον χρόνο που δεν έχω να σου πω το εξής απλό! Είμαι εν μέσω μετακόμισης σε άλλη πόλη (από Αθήνα σε Πάτρα). Σε λιγότερο από μήνα μετακομιζω με γυναίκα και παιδί!!! Σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ίσως αν ηρεμήσω κάποια στιγμή στην Πάτρα πια και αν αξίζει τον κόπο να κάνω καμιά δοκιμή!! Με τραπεζικές εφαρμογές και τέτοια δεν έχουν θέμα; (Λόγω τυχόν root) Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Αξίζει μια χαρά. Για τις τραπεζικές εφαρμογές δεν εχεις θέμα. Αφού ρουταρεις με magisk τις κρύβεις μέσα από το magisk και δεν βλεπουν το root. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 το θέμα δεν είναι να τις κρύψεις αλλά πόσο ασφαλές είναι το περιβάλλον για να δουλέψεις web banking. υπάρχει λόγος που δεν λειτουργούν σε συσκευές με όλα τα δικαιώματα χύμα (=root). Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 (edited) το θέμα δεν είναι να τις κρύψεις αλλά πόσο ασφαλές είναι το περιβάλλον για να δουλέψεις web banking. υπάρχει λόγος που δεν λειτουργούν σε συσκευές με όλα τα δικαιώματα χύμα (=root).σε περιβάλλον χωρίς ροοτ είναι ασφαλές? και αν βάλεις ένα apk και διαβάζει τι πληκτρολογείς ? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited July 8, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Περισσότερο από root. Η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 (edited) το θέμα είναι τι σου έχουν περάσει για ασφάλεια στο μυαλο,το λιγότερο η περισσότερο δεν λέει κάτι,παραμένεις ανασφαλης αυτοί που κάνουν αυτή τη δουλειά,έβλεπα ένα ντοκυμανταιρ,αν σε βάλουν στο μάτι δεν έχεις σωτηρία,και φυσικά όχι εμένα τον μπατιρη,ο συγκεκριμένος που μιλούσε είπε ότι κλέβει τον κλεψαντα που δεν μπορεί να κάνει κάτι νομικά αφού και ο ίδιος κλεβει welcome to dark web μη σου τύχει γιατί όλα αυτά που λέτε εδώ θα ανακαλύψετε ότι δεν ισχύει τίποτα στη πραγματικότητα ... αυτά!!! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited July 8, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 δικαιώματα διαχειριστή ζητάει για να ορισεις πως θα κλειδώνει την οποία αρνείσαι αν θέλεις,άδειες ζητάει σε τοποθεσία και κλήσεις που εγώ τις αρνούμαι και φυσικά για αποθήκευση για το back up,ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά χωρίς Tesla σε ότι έχω κάτω τα χέρια ρε ... χαχα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Το θέμα είναι οι ειδοποιήσεις μετά απο λίγο δεν δουλεύουν.. Άλλη μια δοκιμή θα δείξει! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 το θέμα δεν είναι να τις κρύψεις αλλά πόσο ασφαλές είναι το περιβάλλον για να δουλέψεις web banking. υπάρχει λόγος που δεν λειτουργούν σε συσκευές με όλα τα δικαιώματα χύμα (=root). Σωστά,έχουν αναφερθεί πολλάκις κρούσματα παραβιάσεων σε συσκευές διαφόρων εταιριών. Καλό και θεμιτό είναι να μην πειράζεις δικαιώματα σε κάποιες εφαρμογές,προφανως και ρισκαρεις πολυ παραπανω οταν εισαι ροοτ.....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 γενικα η ειδικά ? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docofmobile Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Μην επιμένεις εκτίθεσαι άσκοπα.Απαντας γενικα και αόριστα.γνωστο μαγαζι....γνωστο service....ότι ναναι δλδ. Τεσπά ότι έγραψαν και παραπάνω υσχιει.Φιλικα. ε, τι θές να γράψω όνομα μαγαζιού και service; δε κάνω διαφήμιση, και το service έχει όλες τις μάρκες samsung, lg, huawei, xiaomi. Παράθεση NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 ε, τι θές να γράψω όνομα μαγαζιού και service; δε κάνω διαφήμιση, και το service έχει όλες τις μάρκες samsung, lg, huawei, xiaomi. Το τι ισχύει με την επίσημη εγγύηση της χιαομι στην Ελλάδα αναφέρθηκε παραπάνω. Και προφανώς είναι κάτι που δεν αλλάζει απο το καθε καταστημα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Αδερφέ Ελλάδα εγγύηση 2 ετών από Infoquest έχουν μόνο όσα αγοράζονται από εκεί και από συνεργαζόμενα όπως πχ ο Κωτσόβολος. Για αυτό το Mi9T Pro (128GB) μου το αγόρασα 440 ευρώ. Δεν είμαι εγώ κουτός και οι σκρουτζάκηδες εξυπνάκηδες. Xiaomi που αγοράστηκε από σκρουτζ ή Κίνα ΔΕΝ πάει Infoquest . και - Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docofmobile Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Αδερφέ Ελλάδα εγγύηση 2 ετών από Infoquest έχουν μόνο όσα αγοράζονται από εκεί και από συνεργαζόμενα όπως πχ ο Κωτσόβολος. Για αυτό το Mi9T Pro (128GB) μου το αγόρασα 440 ευρώ. Δεν είμαι εγώ κουτός και οι σκρουτζάκηδες εξυπνάκηδες. Xiaomi που αγοράστηκε από σκρουτζ ή Κίνα ΔΕΝ πάει Infoquest . και - Το τι ισχύει με την επίσημη εγγύηση της χιαομι στην Ελλάδα αναφέρθηκε παραπάνω. Και προφανώς είναι κάτι που δεν αλλάζει απο το καθε καταστημα. τώρα κοίταξα τη δικιά μου απόδειξη (απο skroutz, ίδιο μαγαζί με του φίλου που έχει το redmi note 8 pro) , αναφέρει 1 χρόνο εγγύηση και όχι 2. προφάνως για αυτό δεν χρεώθηκε κάτι. όντως υπάρχει διαφορά ενός έτους απο την επίσημη αντιπροσωπεία, αλλά όχι ότι απο το skroutz δεν έχεις καθόλου εγγύηση....!!!! Παράθεση NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts