akalos Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 ρε παιδιά τα πάμε φρου φρου....επίσης στα settings αν γραψω κάτι στην αναζήτηση δεν κάνει κάτι ...νεκρό πολλές φορές Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Παιδιά, βρήκε κανείς λύση για να μην επιτρέπεται το κατέβασμα του drop down menu όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο?? Τρελή αστοχία security. Έχω φάει τα φόρουμ και τα xda.. Δεν βρίσκω κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Παιδιά, βρήκε κανείς λύση για να μην επιτρέπεται το κατέβασμα του drop down menu όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο?? Τρελή αστοχία security. Έχω φάει τα φόρουμ και τα xda.. Δεν βρίσκω κάτι.. Μια είναι η λύση αλλάζεις το μενού στο παλιό σκιν και δεν κατεβαίνει πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 σβηστό δεν κατεβαίνει σε Lock screen ναι Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια είναι η λύση αλλάζεις το μενού στο παλιό σκιν και δεν κατεβαίνει πλέον.με παλιό μενού και lock screen κατεβαίνει,με αναμμένη οθόνη δηλαδή Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Μονο σε εμενα συνεχιζει να τρωει σε ασχετες φασεις, freezeαρισματα; Κατα τα αλλα μια χαρα η 12, κ σε αυτονομια μπαταριας, ειδικα μετα το ρεσετ που εκανα. όχι φίλε μου δεν εισαι ο μόνος... έχεις και εμενα παρέα. σήμερα ειδικά 13.00 δεν άκουγε τίποτα με τα χίλια ζόρια το έκλεισα και ξεκόλλησε. νομίζω ομως ότι φταίει που δοκίμασα χθες αυτό με το dark mode σε κάποιες εφαρμογές και τελικά τις ξετικαρα όλες γιατι κολλούσε απίστευτα το κινητό. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 σβηστό δεν κατεβαίνει σε Lock screen ναι Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με παλιό μενού και lock screen κατεβαίνει,με αναμμένη οθόνη δηλαδή Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΌχι με το παλιό μπορείς να το απενεργοποιήσεις. Έχει αναφερθεί και πιο πάνω Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Θα ξαναγραψω μια ακομα φορα,οσοι εχετε κολληματακια καλο ειναι να περασετε εκ νεου την ρομ. Πολλες φορες ακομα και ενα χασιμο κατα το κατεβασμα του πακετου οτα μπορει να εχει αρνητικο αποτελεσμα. Δεν ειναι ο κανονας,η εξαιρεση ειναι προφανως τα κολληματακια. Κατα τα αλλα το κινητο παει μπαλα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 τέλος πάντων είναι δυνατόν να έχουμε δύο κουρτίνες ,η μία παλια και μια καινούρια,ειλικρινά πόσο πρόχειρη είναι αυτή η εταιρία ,αντί να πηγαίνουν όλα όπως πρέπει Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Επιλογες υπαρχουν...αλλαζεται εταιρια...ειναι καλυτερες δηλαδη αλλες μεγαλες και πιο επωνυμες στο χώρο εταιριες που δεν δινουν το παραμικρο update.....και εχουν ενα σκασμο σκαλωματα.. :lol: Ονοματα δεν λεμε...........:rolleyes: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polydor7 Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Πριν λίγες μέρες φαγώθηκαν να ακούω για factory resert ....είπα να το κάνω .....ξαφνικά δεν δούλευε το face unlock δεν γίνονταν το ,,,face recognition!!!!μετά από διάφορες προσπαθειες ξανά έκανα factor reset.....ε όλα καλά ξαφνικά το κινητό πάει μπάλα dark mode σε όλα και στο Facebook (στο κανονικό όχι στο mfacebook) μπαταρία όπως παλιά και καλύτερα κτλ κτλ Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 (edited) δηλ εσύ δεν έχεις δύο ειδών κουρτίνες ? πρώτη φορά το βλέπω αυτό σε στοκ ολα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited July 6, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Πριν λίγες μέρες φαγώθηκαν να ακούω για factory resert ....είπα να το κάνω .....ξαφνικά δεν δούλευε το face unlock δεν γίνονταν το ,,,face recognition!!!!μετά από διάφορες προσπαθειες ξανά έκανα factor reset.....ε όλα καλά ξαφνικά το κινητό πάει μπάλα dark mode σε όλα και στο Facebook (στο κανονικό όχι στο mfacebook) μπαταρία όπως παλιά και καλύτερα κτλ κτλ Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό δεν γυρνάει στην 11 και μετά ξαναπέφτει η 12 από πάνω σαν update; Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Αυτό δεν γυρνάει στην 11 και μετά ξαναπέφτει η 12 από πάνω σαν update; Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Οταν εχεις περασει την 12 μετα απο φρ στην 12 θα πας με ενα καθολα καθαρρο κινητο.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Οταν εχεις περασει την 12 μετα απο φρ στην 12 θα πας με ενα καθολα καθαρρο κινητο.:)Όταν μου πεις τι σημαίνει το φρ θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την απάντηση!! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Όταν μου πεις τι σημαίνει το φρ θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την απάντηση!! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk factory resert ...συντόμευση Ελληνιστί..... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 factory resert ...συντόμευση Ελληνιστί.....Χαχα!! Σ ευχαριστώ. Ελπίζω να μην παρεξηγηθηκες , να σε πειράξω ήθελα. Εντύπωση μου κάνει βέβαια προσπαθώ να θυμηθώ τι γινόταν σε προηγούμενα κινητά σε αντίστοιχη περίπτωση αλλά δεν!! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Χαχα!! Σ ευχαριστώ. Ελπίζω να μην παρεξηγηθηκες , να σε πειράξω ήθελα. Εντύπωση μου κάνει βέβαια προσπαθώ να θυμηθώ τι γινόταν σε προηγούμενα κινητά σε αντίστοιχη περίπτωση αλλά δεν!! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Ολα καλα φιλε μου.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Και μετά συμφέρει να κάνεις restore backup που έχεις πάρει μέσω Google ή XIAOMI ή παίζει να πετάξει και παλιά σκουπίδια μέσα, οπότε καλύτερα όλα από την αρχή; Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Και μετά συμφέρει να κάνεις restore backup που έχεις πάρει μέσω Google ή XIAOMI ή παίζει να πετάξει και παλιά σκουπίδια μέσα, οπότε καλύτερα όλα από την αρχή; Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Κοιτα,εγω πχ τα παω ολα 0,μετα περναω τις εφαρμογες μου,περναω εικονες βιντεο μουσικες απο το πισι,αντε 1 ωρα ολα ολα μαζι. Αλλοι το βαριουντε ολο αυτο.Και δεν το κανουν. Ολα αυτα βεβαια σε μεγαλες αναβαθμησεις. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 όχι φίλε μου δεν εισαι ο μόνος... έχεις και εμενα παρέα. σήμερα ειδικά 13.00 δεν άκουγε τίποτα με τα χίλια ζόρια το έκλεισα και ξεκόλλησε. νομίζω ομως ότι φταίει που δοκίμασα χθες αυτό με το dark mode σε κάποιες εφαρμογές και τελικά τις ξετικαρα όλες γιατι κολλούσε απίστευτα το κινητό. φιλε θα το δοκιμασω να κλεισω τελειως τo dark mode. παιζεις παιχνιδια; εχεις ενεργοποιημενο το game center; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα ξαναγραψω μια ακομα φορα,οσοι εχετε κολληματακια καλο ειναι να περασετε εκ νεου την ρομ. Πολλες φορες ακομα και ενα χασιμο κατα το κατεβασμα του πακετου οτα μπορει να εχει αρνητικο αποτελεσμα. Δεν ειναι ο κανονας,η εξαιρεση ειναι προφανως τα κολληματακια. Κατα τα αλλα το κινητο παει μπαλα. φιλε μου κ factory reset καναμε, και ολοκληρη την ρομ απο την αρχη περασαμε, και το στησαμε κ σαν καινουργια συσκευη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 κάθεσαι και απαντάς σε ένα τύπο που προσπαθεί να βγάλει λάδι την σιαομι Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 φιλε θα το δοκιμασω να κλεισω τελειως τo dark mode. παιζεις παιχνιδια; εχεις ενεργοποιημενο το game center; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- φιλε μου κ factory reset καναμε, και ολοκληρη την ρομ απο την αρχη περασαμε, και το στησαμε κ σαν καινουργια συσκευη... Το μονο που μπορω να σκεφτω,εφοσον τα εκανες ολα καλα οπως αναφερεις,ειναι καποιο θεμα hw?Αλλα τι ακριβως δεν ξερω. Εαν εισαι καπου κοντα στα β.προαστια ευχαριστως να βοηθησω απο κοντα. ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κάθεσαι και απαντάς σε ένα τύπο που προσπαθεί να βγάλει λάδι την σιαομι Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Εσυ αυτο καταλαβες......:blink: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Το μονο που μπορω να σκεφτω,εφοσον τα εκανες ολα καλα οπως αναφερεις,ειναι καποιο θεμα hw?Αλλα τι ακριβως δεν ξερω. Εαν εισαι καπου κοντα στα β.προαστια ευχαριστως να βοηθησω απο κοντα. Βρες αδερφέ μου δεν είμαι άσχετος. Έχω μεγάλη πείρα σε φλασαρισματα, επισκευές κ οτιδήποτε έχει να κάνει με κινητά. Δεν γίνεται ένα κινητό που δεν είχε βγάλει ούτε ένα πρόβλημα όσο και αν το ζοριζα, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΈΡΑΣΑ ΤΗΝ 12 ξαφνικά να έχω τα κολλήματα. Προφανώς είναι θέμα της ROM και όχι hardware. Το τί τα έχει προκαλέσει δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα. Μια υπόθεση είναι το dark mode, άλλη το floating objects κ 3η το game center. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Βρες αδερφέ μου δεν είμαι άσχετος. Έχω μεγάλη πείρα σε φλασαρισματα, επισκευές κ οτιδήποτε έχει να κάνει με κινητά. Δεν γίνεται ένα κινητό που δεν είχε βγάλει ούτε ένα πρόβλημα όσο και αν το ζοριζα, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΈΡΑΣΑ ΤΗΝ 12 ξαφνικά να έχω τα κολλήματα. Προφανώς είναι θέμα της ROM και όχι hardware. Το τί τα έχει προκαλέσει δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα. Μια υπόθεση είναι το dark mode, άλλη το floating objects κ 3η το game center. Δεν διαφωνισα καπου νομιζω.Και δεν εγραψα κατι που να προσβάλει σε κανενα επιπεδο. Αναφερω οτι στο προ της κορης μου,και αφου περασα την 12,δεν εχει θεματα σαν αυτα που αναφερεις. Τι να πω οτι εχει? Προσπαθω να σκεφτω τι δεν παει καλα. Οταν ερθει το κιντο θα τα ανοιξω ολα που αναφερεις και θα αναφερω σχετικα.Το dark mode ειναι σιγουρα ανοιχτο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Δεν διαφωνισα καπου νομιζω.Και δεν εγραψα κατι που να προσβάλει σε κανενα επιπεδο. Αναφερω οτι στο προ της κορης μου,και αφου περασα την 12,δεν εχει θεματα σαν αυτα που αναφερεις. Τι να πω οτι εχει? Προσπαθω να σκεφτω τι δεν παει καλα. Οταν ερθει το κιντο θα τα ανοιξω ολα που αναφερεις και θα αναφερω σχετικα.Το dark mode ειναι σιγουρα ανοιχτο. Ο γραπτός λόγος παρεξηγείται. Δεν ήθελα να φανώ επιθετικός. Ίσα ίσα ευχαριστώ για το ενδιαφέρων. Το ****το μου εξέφρασα γιατί δεν είχα το παραμικρό θέμα μέχρι τώρα. Ποιον launcher χρησιμοποιείτε; Εγώ τον Poco... Μου μπήκε στο μυαλό μπας κ φταίει κ αυτός τώρα που το σκέφτομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts