Jump to content

Xiaomi Mi 9T Pro

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια γιατι καθε φορα μετα απο οποιαδήποτε αναβάθμιση του συστηματος στο τελος πρεπει να εκτελεσω το disable dm verity forceencypt,ποιος ειναι ο λογος που γινετε αυτο? Edited by panosss23

παιδια γιατι καθε φορα μετα απο οποιαδήποτε αναβάθμιση του συστηματος στο τελος πρεπει να εκτελεσω το disable dm verity forceencypt,ποιος ειναι ο λογος που γινετε αυτο?

Για αρχη τι ρομ φορας και τι εξτρας;

παιδια γιατι καθε φορα μετα απο οποιαδήποτε αναβάθμιση του συστηματος στο τελος πρεπει να εκτελεσω το disable dm verity forceencypt,ποιος ειναι ο λογος που γινετε αυτο?
Πότε δεν εκτέλεσα αυτό που λες μετα το ξεκλείδωμα του bootloader.

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Αν έχεις twrp recovery για να μην το χάσεις. Αν είσαι με επίσημη ρομ δεν χρειάζεται τίποτα.

Poco F2 Pro 8/256

σημερα μ εβγαλε αναβ και εβαλα την miui 11.0.6.0 QFKEUXM γιατι ειχα την 11.0.5.0. οταν την κατεβασε εκανε επανεκκίνηση με εβαλε σε twrp την φορτωσε.οταν εκλεισα το κινητο και το ξανα ανοιξα με πηγαινε συνεχεια σε twrp χωρις να παταω κουμπια.και με reboot με πηγαινε σε twrp.μονο οταν τρεξω το αρχειο που ειπα ξεκολαει και μου ανοιγει.

έχω την εντύπωση έπρεπε να την κάνεις χειροκίνητα από twrp και έπρεπε ξανά περάσεις το dm ....αλλά δεν το ξέρω το σπορ καλά,όπως επίσης κάθε φορά που κάνεις reboot

επίσης δεν έχουμε 6 αλλά ένα security patch στην ουσία

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Edited by akalos

έχω την εντύπωση έπρεπε να την κάνεις χειροκίνητα από twrp και έπρεπε ξανά περάσεις το dm ....αλλά δεν το ξέρω το σπορ καλά,όπως επίσης κάθε φορά που κάνεις reboot

επίσης δεν έχουμε 6 αλλά ένα security patch στην ουσία

σωστα,οταν μ εβγαλε πρωτα το σεκιουριτη πατσ το κατεβασα,με πηγε σε twrp δεν το εβρησκα να το κανω install,μετα οταν εκανα reboot μου εβγαλε να κατεβασω ολη την ρομ που γραφω παραπανω.στην ουσια αποτι καταλαβα η διαφορα ηταν το security patch

απο 11.5 σε 11.6 αλλα το ερωτημα μου ειναι το εξης.γιατι να πρεπει να τρεχω εγω απο twrp οτι κατεβαζω?ενω πρριν πειραξω και μπω σε διαδηκασια να αλλαξω ρομ κτλ κτλ δεν εκανα κατι τετιο σε καθε αναβαθμηση,τι εχω πειραξει και συμβαινει αυτο.τι δεν εχω κανει καλα...

γιατί προφανώς είσαι με custom recovery και όχι με της miui που όλα γίνονται αυτόματα

Edited by akalos

Έχει κάποια διαφορά που είναι με custom recovery? Δλδ χάνω κάτι; εκτός από αυτό που λέω ότι κάνω. Και εάν θέλω να επανέλθω όπως ήταν πριν το πειράξω. Τι πρέπει να κάνω;

Έχει κάποια διαφορά που είναι με custom recovery? Δλδ χάνω κάτι; εκτός από αυτό που λέω ότι κάνω. Και εάν θέλω να επανέλθω όπως ήταν πριν το πειράξω. Τι πρέπει να κάνω;
Θα βρεις πια έκδοση είχε η συσκευή σου,με fatboot θα βάλεις την rom, απλά προσέχεις αν είχες ευρωπαϊκό την eea η αλλιώς την global

Θα βρεις πια έκδοση είχε η συσκευή σου,με fatboot θα βάλεις την rom, απλά προσέχεις αν είχες ευρωπαϊκό την eea η αλλιώς την global

Οποία και να βάλει το ιδιο είναι, εμενα ήρθε με international global "MIX" και του έβαλα την Europe "EU" και κλείδωσα τον bootloader. Επειδή ειναι global και οι 2 γίνεται αυτό.

Poco F2 Pro 8/256

Οποία και να βάλει το ιδιο είναι, εμενα ήρθε με international global "MIX" και του έβαλα την Europe "EU" και κλείδωσα τον bootloader. Επειδή ειναι global και οι 2 γίνεται αυτό.
Κλειδωσες κιόλας; νόμιζα ότι υπήρχε θέμα με μπρικ της συσκευής αν δεν βάλεις την έκδοση που προορίζεται η συσκευή σου

Κλειδωσες κιόλας; νόμιζα ότι υπήρχε θέμα με μπρικ της συσκευής αν δεν βάλεις την έκδοση που προορίζεται η συσκευή σου

Οχι δεν μπρικαρει γιατί ειναι global και οι δύο, δοκιμασμένο οχι μονο από εμένα αλλά και στο XDA και απο το επίσημο φορουμ.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αν το ψάξεις δεν είναι ακριβώς το ίδιο

Μικρές λεπτομέρειες, π.χ. αντί για 4G στην "EU" δείχνει LTE στην "MIX" στην EU εχει και τα περί κανονισμός προστασίας δεδομένων GDPR.

Poco F2 Pro 8/256

λιγότερες miui εφαρμογές,google dialer,κτλ κάτι παίζει με Netflix νομίζω,πολύ γρηγοροτερες αναβαθμίσεις,δεν θυμάμαι κάτι άλλο

Οχι δεν μπρικαρει γιατί ειναι global και οι δύο, δοκιμασμένο οχι μονο από εμένα αλλά και στο XDA και απο το επίσημο φορουμ.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μικρές λεπτομέρειες, π.χ. αντί για 4G στην "EU" δείχνει LTE στην "MIX" στην EU εχει και τα περί κανονισμός προστασίας δεδομένων GDPR.

Εγώ έχω mix και έχω 4g+ δεν νομίζω να υπάρχουν διαφορές ούτε σε εφαρμογές

μερικές απαντήσεις από telegram :miui 12

#FAQS!

#1 Can I install ROM without custom recovery(TWRP/Orange fox) *Unless you are enrolled in beta program*?

=NO!

#2 I'm getting "can't verify update" How to fix?

= Flash through custom recovery!

#3 IS root required for installing miui 12?

=NO!

#4 Where is the update for my "X" device?

= Find your device here -> @MIUI11_Updates

*I CAN'T FIND MY DEVICE IN IT!*

BE PATIENT WAIT FOR GLOBAL STABLE!

#5 When will global stable release?

= Hopefully you will get global stable from September to November.

#6 What are the device eligible for MIUI12?

= Check it here https://c.mi.com/thread-3035219-1-0.html

#7 What about Mi A1, Mi A2, Mi A3 etc?

= Sorry. Devices based on Android one are not eligible for MIUI 12.

#8 I didn't understand anything.

- I'm sorry for wasting your time.

Final words .

DON'T ASK FOR ETA

ETA = WARN :")

Edited by akalos

Λες κ αλλιώς δεν μπορούν, δεν υπάρχει εταιρία που να μην μπορεί να συλλέξει προσωπικά δεδομένα. Ακόμα κ η λέξη προσωπικά δεδομένα μου φαίνεται αστεία,λες κ ξέρουμε που καταλήγουν και ποιος τα διαχειρίζεται.

Αυτό το πράμα πρέπει να σταματήσει.

Ελπίζω στο μέλλον να μην παρακαλάμε να μην έχουμε συσκευή. Γενικά μιλάω,ο κορονοΐος ήταν η αρχή.

Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα σοβαρά αν αναλογιστεί κανείς ότι browsers όπως ο Google Chrome και ο Apple Safari δεν παρουσιάζουν τόσο επιθετική συμπεριφορά στη συλλογή δεδομένων. Περιορίζονται σε δεδομένα που αφορούν τη χρήση και το αν έχει κρασάρει ο browser.*

μάλλον δεν διάβασες το άρθρο τι λέει

όπως επίσης το ότι δήθεν η xiaomi σέβεται

το GDPR

https://www.lr.org/en-gb/gdpr/?AspxAutoDetectCookieSupport=1

Edited by akalos

Έτυχε κ το διάβασα από αλλού, και μετά είδα ότι έχει τεθεί σαν θέμα στο φόρουμ.

Εδώ η huawei έφαγε μπαν για αναξιοπιστία ,κάτι που κόστισε αρκετά αν αναλογιστούμε ότι πήγαινε να γίνει κορυφαία εταιρία.

Τέλος πάντων, θέλω να πω ακόμα κ iphone να είχαμε, θέλει προσοχή, μη φορτώνετε τα πάντα στο κινητό σας,η κάθε εταιρία μπορεί να λέει ότι σέβεται μπλα μπλα μπλα, το θέμα είναι ότι τ δεδομένα μας είναι εκτεθειμένα ανα πάσα ώρα και στιγμή. Δυστυχώς αυτό το σενάριο είναι από τα κακά του ίντερνετ, και ελπίζω να μην έχει συνέχεια (αν κ μέσα μου ξέρω ότι θα έχει ).

Εδώ παλαιότερα μόνο στην ιδέα ότι τα δεδομένα μου φόρτωναν στον υποτιθέμενο "cloud",με έπιανε ανατριχίλα, σκέφτομαι τι γίνεται κάθε μέρα στον κόσμο.

Συγγνώμη για το off-topic,απλά θεωρώ ότι είναι ένα θέμα που απασχολεί όλες τις συσκευές μας ,σε οποιαδήποτε εταιρία, και είναι θέμα για οποιοδήποτε φόρουμ.

αναφέρει και το τηλέφωνο μας για αυτό το ποστάρα και εδώ βέβαια δεν λέει ακριβώς το ευρωπαϊκό μοντέλο αλλά πιστεύω τα ίδια θα κάνει και σε αυτό

άντε μην τους πάρει και τους σηκώσει τους Κινέζους στο τέλος...

Edited by akalos

αναφέρει και το τηλέφωνο μας για αυτό το ποστάρα και εδώ βέβαια δεν λέει ακριβώς το ευρωπαϊκό μοντέλο αλλά πιστεύω τα ίδια θα κάνει και σε αυτό

άντε μην τους πάρει και τους σηκώσει τους Κινέζους στο τέλος...

Δεν μπορείς να ξέρεις ότι δεν είναι προπαγάνδα για να αρχίσουν εταιρίες όπως η apple και η Samsung να ανεβάσουν πωλήσεις.

Άλλωστε όπως αναφέρει,αφού βγήκε από την μέση η huawei,η επόμενη είναι η Xiaomi, γιατί λοιπόν να πουλάς κινητά με κάτω από 500 ευρώ όταν μπορείς να πουλάς άχυρα για μεταξωτές κορδέλες.

Λες κ αυτές σέβονται 100% τους χρήστες,που κάνεις μια κλήση και καταγράφεται αυτόματα στο iCloud. Απλά πρέπει σε όλα να είμαστε υποψιασμένοι.

και καλά κάνουν και το χρησιμοποιούν αν η σιαομι τους δίνει το δικαίωμα πρώτον και δεύτερον τα φθηνά σιαομι ξέχασε τα για το επόμενο διάστημα

Όλοι μα όλοι οι browser συλλέγουν δεδομένα. Όλα τα σάιτ συλλέγουν δεδομένα. Για αυτό υπάρχουν ρυθμίσεις που εσύ επιτρέπεις τι θα συλλέγουν και τι όχι. Μια αναζήτηση για ζευγάρι αθλητικά παπούτσια στο chrome και μετά σε όποιο σάιτ και να μπεις σκάνε διαφημίσεις με παπούτσια. Τι ιδιωτικότητα λέτε μετά; Δε κάνει κάτι άλλο η xiaomi που δεν κάνουν ήδη όλες οι άλλες εταιρείες.
NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER.