akalos Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 (edited) Γιατί είσαι γκρινιάρης ... χαχα Και δεύτερον Halo effect λέγεται Βλέπεις κάποιο ασπρισμα? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited February 9, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Γιατί είσαι γκρινιάρης ... χαχα Και δεύτερον Halo effect λέγεται Βλέπεις κάποιο ασπρισμα? Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkOk με έπεισες θα την δοκιμάσω Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Καλησπέρα. Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς την παρακάτω θήκη ? https://www.banggood.com/Bakeey-Xiaomi-Mi-9T-Mi9T-Pro-Xiaomi-Redmi-K20-Redmi-K20-PRO-360-Curved-Screen-FrontBack-Double-sided-Full-Body-9H-Tempered-Glass-Metal-Magnetic-Adsorption-Flip-Protective-Case-p-1525035.html?ID=224&cur_warehouse=CN Ευχαριστώ πολύ Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Ρε παιδιά Γιαλιά θα βάλετε μέσα,μια απορία εκφράζω Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Ρε παιδιά Γιαλιά θα βάλετε μέσα,μια απορία εκφράζω Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΟ Βαγγέλης έχει το μικρόβιο από παλιά, είναι ψείρας τον πειράζει το παραμικρό. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς φίλε @vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Το μικρόβιο φοβάμαι μην με βρίζει μετά Χαχα..... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Καλησπέρα. Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς την παρακάτω θήκη ? https://www.banggood.com/Bakeey-Xiaomi-Mi-9T-Mi9T-Pro-Xiaomi-Redmi-K20-Redmi-K20-PRO-360-Curved-Screen-FrontBack-Double-sided-Full-Body-9H-Tempered-Glass-Metal-Magnetic-Adsorption-Flip-Protective-Case-p-1525035.html?ID=224&cur_warehouse=CN Ευχαριστώ πολύ Σε παλιοτερο κινητο που ειχα δοκιμασει παρόμοια μου δημιουργούσε προβλημα με το σημα Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Μεγάλη υπερβολή το παραπάνω. Εγώ μια Spigen θήκη έχω και τέλος μία χαρά το προστατεύω ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Ο Βαγγέλης έχει το μικρόβιο από παλιά, είναι ψείρας τον πειράζει το παραμικρό. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς φίλε @vag74Γεια σου φιλαράκι Μένιο Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το μικρόβιο φοβάμαι μην με βρίζει μετά Χαχα..... Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΜην μασάς λογικά θα είναι οκ η θήκη, πάντως την έβαλα παραγγελία Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 IMG_20191119_175425_HDR by Nikos Manousakis, on Flickr IMG_20191119_175441_HDR by Nikos Manousakis, on Flickr IMG_20191119_175412_HDR by Nikos Manousakis, on Flickr Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Αυτή πήρα κ εγώ αλλά σε camo...πολύ ποιοτική θήκη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Καλησπέρα στην παρέα. Μόνο εμένα με ενοχλεί που η gcam δημιουργεί ένα νέο φάκελο για κάθε φωτογραφία που βγάζω σε portrait mode, αντί να τις αποθηκεύει μαζί με τις υπόλοιπες φωτογραφίες στην stock gallery; Έχετε βρει κάποια λύση για αυτό; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Μήπως είδες μέσα στις ρυθμίσεις αν έχει επιλογή που την τσεκάρεις για να αποθηκευονται στον ίδιο φάκελο με τις άλλες? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Δεν υπάρχει ρύθμιση. Ή μάλλον υπήρχε παλιότερα και την έβγαλαν. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Καλησπέρα στην παρέα. Μόνο εμένα με ενοχλεί που η gcam δημιουργεί ένα νέο φάκελο για κάθε φωτογραφία που βγάζω σε portrait mode, αντί να τις αποθηκεύει μαζί με τις υπόλοιπες φωτογραφίες στην stock gallery; Έχετε βρει κάποια λύση για αυτό; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν είσαι ο μόνος. Μπορείς να τις πετάς μέσα στον κανονικό φάκελο μετά. Πόσες βγάζεις και εσύ κάθε μέρα; :P Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apptuners.gcamtool Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Ναι καλά.... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Καλησπέρα κάτοχος του κινητού εδώ και μια εβδομάδα όλα καλά για την τιμή του..ξέρει κανείς πως να μην ενεργοποιηται η οθόνη όταν έρχονται μην και έχω απενεργοποίηση τις ειδοποιήσεις;πχ βαιμπερ ...ανάβει η οθόνη οταν μου στέλνουν μην..επίσης από gcam η ultra cam νομίζω είναι η καλύτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Review για την θήκη nillkin nature σιλικόνης, μακριά παιδιά εκτός από το πρόβλημα στη selfie μου δημιούργησε πρόβλημα και στα κουμπιά έντασης του ήχου, μάλλον δεν έχουν καλά υπολογίσει και η αφή με την θήκη είναι απαράδεκτη,το χειρότερο όμως είναι ότι τα πιέζει και δεν λειτουργούν σωστά έχουν χάσει αυτό το κλικ και είναι σκληρά.εδω και καμία ώρα που την έβγαλα άρχισαν να επανέρχονται σιγά σιγά Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Έχω πάρει και εγώ μια nillkin διάφανη από Banggood ελπίζω να μην έχει θέμα. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 (edited) Έχω πάρει και εγώ μια nillkin διάφανη από Banggood ελπίζω να μην έχει θέμα. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤην έχεις δοκιμάσει επάνω στην συσκευή; Θα σου πρότεινα να μην την δοκιμάσεις καθόλου εγώ την πέταξα Το πήρα χαμπάρι μετά από την δουλειά ενώ προσπάθησα να κλειδώσω με το power button δεν ανταποκρινόταν η συσκευή, έβγαλα την θήκη και ήταν σκληρά τα κουμπιά το power έστρωσε κατευθείαν τα κουμπιά έντασης του ήχου έστρωσαν μετά από 2 ώρες επιτέλους Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 10, 2020 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Εμένα πάντως η nillkin είναι από την αρχή στο κινητό και δεν έχω κανένα πρόβλημα...κι εννοείτε ποιότητα nillkin όπως πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Εμένα πάντως η nillkin είναι από την αρχή στο κινητό και δεν έχω κανένα πρόβλημα...κι εννοείτε ποιότητα nillkin όπως πάνταΣοβαρά? έπεσα σε ελαττωματικό μοντέλο; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Υπάρχει πιθανότητα να σου γέμισε τα κουμπιά με σκόνες/ ακαθαρσίες και να σου κολλάνε. Ναι κ γω είχα πάρει στην αρχή μια nillkin wrapped νομίζω ονομάζεται ,από μέσα με επένδυση αλλά μόλις ανακάλυψα ότι υπαρχουν spigen για το μοντέλο μας, απευθείας πήγα εκεί. Ούτε η fusion x ringke με βόλεψε, μεγάλο μέγεθος, ίσως δεν αφήνει κ την κάμερα να βγεις καμία φορά (το είδα κ αυτό). Οι θήκες που φοράω έχουν άνοιγμα στα σημεία που είναι τα πλήκτρα, δηλαδή μπορείς από μια οπτική γωνία να δεις τα κουμπιά, ενώ με την nillkin δεν μπορείς. Τώρα φοράω spigen carbon black και έχω στην άκρη και την σκληρή ultra hybrid. Καθεται επισης πολύ καλά κ το τζαμί της nillkin επάνω. Από τζαμακια η εταιρία πάντως ήταν και είναι κορυφαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Υπάρχει πιθανότητα να σου γέμισε τα κουμπιά με σκόνες/ ακαθαρσίες και να σου κολλάνε. Ναι κ γω είχα πάρει στην αρχή μια nillkin wrapped νομίζω ονομάζεται ,από μέσα με επένδυση αλλά μόλις ανακάλυψα ότι υπαρχουν spigen για το μοντέλο μας, απευθείας πήγα εκεί. Ούτε η fusion x ringke με βόλεψε, μεγάλο μέγεθος, ίσως δεν αφήνει κ την κάμερα να βγεις καμία φορά (το είδα κ αυτό). Οι θήκες που φοράω έχουν άνοιγμα στα σημεία που είναι τα πλήκτρα, δηλαδή μπορείς από μια οπτική γωνία να δεις τα κουμπιά, ενώ με την nillkin δεν μπορείς. Τώρα φοράω spigen carbon black και έχω στην άκρη και την σκληρή ultra hybrid. Καθεται επισης πολύ καλά κ το τζαμί της nillkin επάνω. Από τζαμακια η εταιρία πάντως ήταν και είναι κορυφαία.Ευχαριστώ φίλε και εγώ αυτό βλέπω μόλις το φυσάω δουλεύουν πολύ καλά τα κουμπιά, επίσης με μια άλλη θήκη που έβαλα εχθές δουλεύουν καλά, σήμερα περιμένω την Spigen liquid crystal. Σίγουρα είναι από σκόνη αλλά πιστεύω ότι και η nillkin nature η διάφανη έπαιξε τον ρόλο της μιας και από την αρχή δεν ήταν ωραία η αίσθηση στα κουμπιά, πιστεύω ότι δεν είναι καλή κατασκευή Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts