elteo Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 κοίτα μερικά ποστς πιο πίσω. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 ποια GCAM προτιμούμε για Mi 9T Pro? link;Burial την 9.1 τελευταία έκδοση Το είχα ξαναρωτησει έχει πάρει κανείς με global τηλέφωνο και όχι eea update μετά την 11.0.1 με security Οκτωβρίου; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Burial την 9.1 τελευταία έκδοση Το είχα ξαναρωτησει έχει πάρει κανείς με global τηλέφωνο και όχι eea update μετά την 11.0.1 με security Οκτωβρίου; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣου είχα απαντήσει οχι Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Σου είχα απαντήσει οχι Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓιατί έχει να πάρει τόσο πολύ καιρό update ή συσκευή; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Burial την 9.1 τελευταία έκδοση Το είχα ξαναρωτησει έχει πάρει κανείς με global τηλέφωνο και όχι eea update μετά την 11.0.1 με security Οκτωβρίου; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατεβασε απο εδω https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/raphael/ και φλασαρε απο τον updater Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Κατεβασε απο εδω https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/raphael/ και φλασαρε απο τον updaterΤην έχεις βάλει; είναι καλύτερη από την 11.0.1; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 ειχε υποθη ενα τελειο hydrogel πριν κατι μερες, μετα την εφαρμογη , μεγαλη ******* τελικα οπως ολα τα αλλαα. ΜΟΝΟ τζαμακι . φυσικα ειμαι ψειρας κ δεν θελω να εχει δαχτυλιες το κινητο η οποια μεμβρανη γεμιζει απειρες κ φαινεται βρομικο. οποιος θελει απλα μια μεμβρανη για προστασια απο της γρατσουνιες των κερματων η κλειδιων ειναι οκ, οποιος θελει κ να ειναι ωραιο μακρια :!::X:!: το εβγαλα ειδη https://www.aliexpress.com/item/33052699592.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1c234c4dY2Ue8s Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Δεν έχει η global τέτοια δυνατότητα για κάποιο λόγο Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 ειχε υποθη ενα τελειο hydrogel πριν κατι μερες, μετα την εφαρμογη , μεγαλη ******* τελικα οπως ολα τα αλλαα. ΜΟΝΟ τζαμακι . φυσικα ειμαι ψειρας κ δεν θελω να εχει δαχτυλιες το κινητο η οποια μεμβρανη γεμιζει απειρες κ φαινεται βρομικο. οποιος θελει απλα μια μεμβρανη για προστασια απο της γρατσουνιες των κερματων η κλειδιων ειναι οκ, οποιος θελει κ να ειναι ωραιο μακρια :!::X:!: το εβγαλα ειδη https://www.aliexpress.com/item/33052699592.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1c234c4dY2Ue8s Σε εμένα δεν αφήνει δακτυλιές και είναι άψογο στην εφαρμογή του και γλιστρά το δάκτυλο επίσης το δακτυλικό με τζαμάκι ήταν προβληματικό ενώ με την ζελατίνα πιάνει 10 στις 10, μάλλον έχεις πολύ λιπαρό δέρμα ίσως για αυτό να σου αφήνει δακτυλιές δεν εξηγείται αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Την έχεις βάλει; είναι καλύτερη από την 11.0.1; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν σε ενδιαφέρουν τα security patches? Και ναι μια χαρά είναι Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 ειχε υποθη ενα τελειο hydrogel πριν κατι μερες, μετα την εφαρμογη , μεγαλη ******* τελικα οπως ολα τα αλλαα. ΜΟΝΟ τζαμακι . φυσικα ειμαι ψειρας κ δεν θελω να εχει δαχτυλιες το κινητο η οποια μεμβρανη γεμιζει απειρες κ φαινεται βρομικο. οποιος θελει απλα μια μεμβρανη για προστασια απο της γρατσουνιες των κερματων η κλειδιων ειναι οκ, οποιος θελει κ να ειναι ωραιο μακρια :!::X:!: το εβγαλα ειδη https://www.aliexpress.com/item/33052699592.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1c234c4dY2Ue8sNillkin amazing h φίλε και τέλος οι δαχτυλιες, απίστευτο και στη αφή Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν σε ενδιαφέρουν τα security patches? Και ναι μια χαρά είναι Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΜε ενδιαφέρουν φίλε μου, απλά δεν την έχω δει επίσημα κάπου ανεβασμένη και ρωτάω μήπως έχει κάποιο πρόβλημα και την έχουν αποσύρει Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 ειχε υποθη ενα τελειο hydrogel πριν κατι μερες, μετα την εφαρμογη , μεγαλη ******* τελικα οπως ολα τα αλλαα. ΜΟΝΟ τζαμακι . φυσικα ειμαι ψειρας κ δεν θελω να εχει δαχτυλιες το κινητο η οποια μεμβρανη γεμιζει απειρες κ φαινεται βρομικο. οποιος θελει απλα μια μεμβρανη για προστασια απο της γρατσουνιες των κερματων η κλειδιων ειναι οκ, οποιος θελει κ να ειναι ωραιο μακρια :!::X:!: το εβγαλα ειδη https://www.aliexpress.com/item/33052699592.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1c234c4dY2Ue8sΣήμερα μου είχε έρθει και μενα. Το έβαλα αλλά δεν έκατσε καλά και είχε πολλές φουσκάλες. Άσε που μου φάνηκε εντελώς ψεύτικο. Το έβγαλα αμέσως και ευτυχώς ξαναέκατσε το παλιό μέχρι να μου έρθει το άλλο. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Σήμερα μου είχε έρθει και μενα. Το έβαλα αλλά δεν έκατσε καλά και είχε πολλές φουσκάλες. Άσε που μου φάνηκε εντελώς ψεύτικο. Το έβγαλα αμέσως και ευτυχώς ξαναέκατσε το παλιό μέχρι να μου έρθει το άλλο. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚακή τοποθέτηση έκανες για αυτό κράτησε φουσκάλες αν έβλεπες κάποιο βίντεο τοποθετήσεις στο YouTube θα το έκανες σωστά αν και πάλι υπάρχει τρόπος να τις αφαιρέσεις χωρίς να καταστρέψεις την ζελατίνα υπάρχει και αυτό σε βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Δεν έχει η global τέτοια δυνατότητα για κάποιο λόγο Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανε πολλα κλικ πανω στο 11 θα σου ανοιξει τις υπολοιπες επιλογες Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 (edited) Κακή τοποθέτηση έκανες για αυτό κράτησε φουσκάλες αν έβλεπες κάποιο βίντεο τοποθετήσεις στο YouTube θα το έκανες σωστά αν και πάλι υπάρχει τρόπος να τις αφαιρέσεις χωρίς να καταστρέψεις την ζελατίνα υπάρχει και αυτό σε βίντεο. έχεις δίκιο, απλώς επειδή περίμενα να μου έρθει άλλο tempered glass από αλλού και μου έσκασε αυτό χωρίς να το θυμάμαι το 'εβαλα όπως ναναι και το έκανα χάλια. αυτό απλώς είναι για να μην λερώνει το κανονικό τζάμι όχι για να το προστατεύει πάντως. για το 0,01 που είχα δώσει σιγά τα ωά. Edited February 7, 2020 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Το μόνο μελανό σημείο, για εμένα στο κινητό, είναι η ταχύτητα ξεκλειδωματος με το δαχτυλικό αποτύπωμα. Απρνεργοποίησα και το animation, αλλά η βελτίωση ήταν μικρή. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Το μόνο μελανό σημείο, για εμένα στο κινητό, είναι η ταχύτητα ξεκλειδωματος με το δαχτυλικό αποτύπωμα. Απρνεργοποίησα και το animation, αλλά η βελτίωση ήταν μικρή.Πώς το απενεργοποιείται,δεν βρήκα τέτοια ρύθμιση; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Πώς το απενεργοποιείται,δεν βρήκα τέτοια ρύθμιση; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατεβάζεις το Setedit από το Play. Βρίσκεις την καταχώρηση fod_animation_type και βάζεις 4. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Κανε πολλα κλικ πανω στο 11 θα σου ανοιξει τις υπολοιπες επιλογεςΕυχαριστώ. Το official link για την global rom; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Κατεβασε απο εδω https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/raphael/ και φλασαρε απο τον updaterΤην πέρασα την 11.0.2 το ΟΤΑ update, πιστεύω να μην υπάρχει πρόβλημα στο μέλλον με αναβαθμίσεις,δεν ξέρω αν έπρεπε να περάσω το full rom zip; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Δεν θα έρθει επίσημα η miui 11 στην Ελλάδα; Γιατί το καθυστερούν τόσο πολύ και πρέπει να κάνουμε πατέντες με Ελβετίες, ρομς, κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Δεν θα έρθει επίσημα η miui 11 στην Ελλάδα; Γιατί το καθυστερούν τόσο πολύ και πρέπει να κάνουμε πατέντες με Ελβετίες, ρομς, κλπ; Εχει ερθει εδω και καιρο Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Καλημέρα και καλή Κυριακή έχει δοκιμάσει κανείς την Spigen liquid crystal case; έχω πάρει την nillkin nature και δημιουργεί κάποιο hello effect στη selfie camera, γι'αυτό θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για την Spigen Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Σε φοβάμαι εσένα:p Εγώ την έχω,δεν βλέπω να δημιουργεί πρόβλημα στην σελφι,τι είναι το helo effect? Έχε υπόψιν σου ότι δεν είναι εντελώς διάφανη είναι λίγο ματ https://www.skroutz.gr/s/19537172/Spigen-Liquid-Crystal-Back-Cover-%CE%A3%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%94%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%BF-Xiaomi-Mi-9T.html Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Σε φοβάμαι εσένα:p Εγώ την έχω,δεν βλέπω να δημιουργεί πρόβλημα στην σελφι,τι είναι το helo effect? Έχε υπόψιν σου ότι δεν είναι εντελώς διάφανη είναι λίγο ματ https://www.skroutz.gr/s/19537172/Spigen-Liquid-Crystal-Back-Cover-%CE%A3%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%94%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%BF-Xiaomi-Mi-9T.html Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΣτο κάτω μέρος της selfie ασπρίζει, είσαι σίγουρος το έχεις τσεκαρει ότι δεν το κάνει; στο Amazon διάβασα παρόμοια σχόλια με το δικό μου για την θήκη ΥΓ γιατί με φοβάσαι; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts