kostas-k Δημοσιεύτηκε October 26, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 26, 2003 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα.Ενώ ο φορητός λειτουργεί με την μπαταρία,κάτω δεξιά στην ώρα δίπλα,μου δείχνει το καλωδιάκι και καλά ότι λειτουργεί με ρεύμα.Έλα όμως που δε βλέπω και πόση μπαταρία έχω ακόμη και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα Power Schemes σωστά αφού δεν βγάζουν την μπαταρία.Μου έβγαλε την καρτέλα UPS αλλά λέει δεν υπάρχει UPS.Ξέρει κανείς καμιά λύση? Μάλλον προήλθε από κάτι που έσβησα.Βρήκα μια συσκευή στο System Devices (που στο όνομα είχε μια λέξη "Battery",δεν θυμάμαι ακριβώς την ονομασία,ήταν μια από τις τρεις λέξεις) η οποία είχε πρόβλημα.Αφού δεν έφτιαχνε με επανεκκίνηση την έσβησα ελπίζοντας να την βρει στην επόμενη επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Κανείς να με βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallye Δημ. October 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2003 Έψαξα στο δικό μου και βρήκα το Microsoft Composite Driver. Αν ήταν αυτό στείλε μου το email σου να σου τον στείλω. Το έκανα installable package με το πρόγραμμα MyDrivers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas-k Δημ. October 26, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2003 Εντάξει φίλε,ευχαριστώ αλλά λόγω του ότι είχε και κάτι άλλα ψιλοπροβλήματα έκανα format και έφτιαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas-k Δημ. October 28, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts