theo4850 Δημοσιεύτηκε May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 12, 2019 Καλησπέρα σας. Έχω το family πακέτο. Ομως, θέλω να προσθέσω τα κανάλια novcimema. Αν τα προσθέσω, θα ανοίξουν και τα κανάλια πχ το eurosport; Στο site γράφει στο cinema pack τα συγκεκριμένα κανάλια, όμως στο my account για αναβάθμιση γράφει μόνο τα κανάλια novacinema. Θα ανοίξουν τελικά αυτά τα κανάλια; Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forthnet_Rep_1 Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Καλησπέρα σας. Έχω το family πακέτο. Ομως, θέλω να προσθέσω τα κανάλια novcimema. Αν τα προσθέσω, θα ανοίξουν και τα κανάλια πχ το eurosport; Στο site γράφει στο cinema pack τα συγκεκριμένα κανάλια, όμως στο my account για αναβάθμιση γράφει μόνο τα κανάλια novacinema. Θα ανοίξουν τελικά αυτά τα κανάλια; Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα theo4850. Σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας. Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα, με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου, για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε; -Λιάνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts