Jump to content

Συσκευή μέχρι 200 ευρώ

amanitis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δες καποιο Samsung εγώ έχω το Α8 και έχω βγάλει πολύ καλές φωτο..Το Α40 είναι πιο μαζεμένο 5.9 ιντσες αλλα μικρο και καλύτερη επιλογή από το Α7 2018..Μετα και το α50 είναι μια χαρά και σε καλή τιμή και τα 2..Αυτά μετά αν θες τοπ κάμερα ανεβαίνεις κιαλο αλλά νομίζω πως δεν χρειάζεται!!

Να πω ότι μόλις απέκτησα κι εγώ poco! Είναι απολαυστική η συσκευή για τα χρήματα της

Sent from my Cool 1 using Tapatalk

Επειδή το ευχα για 8 μήνες το poco είναι συσκευή ουσίας πράγματικα. Λόγω βαρεμάρας το έδωσα κατα τ αλλά δεν υστερούσε σχεδόν πουθενα

Σε σχέση με ποια συσκευή αν το συγκρίνεις με τπτ p20 pro s10 η και s9 κλπ μέρα με νύχτα αν την συγκρίνεις με παρόμοιες συσκευές στα λεφτά αυτά καλή είναι

Όταν πληρώνεις για Punto μην περιμένεις Ferrari

Camera και οθόνη είναι από τα ποιο ακριβά κομμάτια της συσκευής στης μέρες μας όταν η ποιοτιτα σε αυτά είναι μέτρια πέφτει και τημη πάτος. Έτσι υπάρχουν συσκευές τύπου Poco με super cpu ram ταχύτητα αλλά χαμιλοτερης ποιότητας οθόνη camera ηχεία κλπ. Πολλούς δεν τους νοιάζει και θέλουν απλά συσκευή να είναι σφαίρα στο επίπεδο άλλον συσκευών με 700+ ευρώ, και όντος το έχουν με το Poco. Μερικοί θέλουν τέλεια Camera και οθόνη εκεί πας πολύ παραπάνω από αυτά που διαθέτεις.

Αν διαθέτεις λίγα και θες πολλά πας σε κάτι ενδιάμεσο που έχει λόγο από όλα

Πάρε κάνα honor play να έχεις και δύο χρόνια εγγύηση στην Ελλάδα από αντιπροσωπεία και τέλος

Edited by egodemis

Σε σχέση με ποια συσκευή αν το συγκρίνεις με τπτ p20 pro s10 η και s9 κλπ μέρα με νύχτα αν την συγκρίνεις με παρόμοιες συσκευές στα λεφτά αυτά καλή είναι

Camera και οθόνη είναι από τα ποιο ακριβά κομμάτια της συσκευής στης μέρες μας όταν η ποιοτιτα σε αυτά είναι μέτρια πέφτει και τημη πάτος. Έτσι υπάρχουν συσκευές τύπου Poco με super cpu ram ταχύτητα αλλά χαμιλοτερης ποιότητας οθόνη camera ηχεία κλπ. Πολλούς δεν τους νοιάζει και θέλουν απλά συσκευή να είναι σφαίρα στο επίπεδο άλλον συσκευών με 700+ ευρώ, και όντος το έχουν με το Poco. Μερικοί θέλουν τέλεια Camera και οθόνη εκεί πας πολύ παραπάνω από αυτά που διαθέτεις.

Πάρε κάνα honor play να έχεις και δύο χρόνια εγγύηση στην Ελλάδα από αντιπροσωπεία και τέλος

Νομίζω έχεις μια εμπαθεια με το poco. Δεν υπάρχει λόγος. Το honor play να πω ότι είναι υποδεέστερο και σε δυναμη και κυρίως σε καμερα. Κερδίζει ίσως στην οθονη.

Να πω κι εγω λίγες εντυπώσεις.

Το face unlock πραγματικά εντυπωσιακό, δεν προλαβαίνεις καν να δεις τη lockscreen ούτε σε απόλυτο σκοτάδι. Η κάμερα με gcam πάρα πολύ καλή! Τη μεγαλύτερη εντύπωση όμως μου την έκανε η ποιότητα κατασκευής. Έχοντας δει τοσα review κι έχοντας διαβάσει τόσα για το πλαστικό πίσω μέρος, περιμένεις κάτι "δεύτερο". Όμως είναι πάρα πολύ στιβαρή συσκευή και ποιοτική.

Το μεγαλύτερο αρνητικό για μένα είναι το μέγεθος (για τα δικά μου χέρια). Ζορίζομαι αρκετά στη χρήση με το ένα χέρι. Κυρίως ως προς το ύψος της οθόνης

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντα το συγκρίνω με αυτό που έχω, το Μι Α2 δηλαδή όχι με τις ναυαρχίδες γιατί ξέρω ότι για τα χρήματα που διαθέτω δεν μπορώ να έχω τέτοιες αποδόσεις. Απλά θέλω να είναι μια αξιοπρεπής κάμερα και όχι κάτι χειρότερο από αυτό που ήδη έχω

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Φίλε μου με gcam είναι σίγουρα καλύτερο από το mia2

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

K ηχεία έχει σούπερ . Στερεοφωνικά δύο .π.χ στο one plus 6 έχεις ηχεία τραγικά ίσως τα χειρότερα της αγοράς , στο p 20 pro video που είναι πολύ χειρότερο του poco .Οπότε μην πιστεύετε ότι υπάρχει συσκευή που τα έχει όλα . Όλα κάνουν χάνουν κάπου κερδίζουν τα ζυγίζεις κ βλέπεις τι σε ενοχλεί κ τι οχι