priamus Δημοσιεύτηκε April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 20, 2019 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Έφτασε σήμερα το νέο μου Galaxy Watch Active και ακόμα προσπαθώ να το συνδέσω με το Galaxy S9 κινητό μου. Ξεκινάω τον οδηγό σύνδεσης, δείχνει να ολοκληρώνεται η σύζευξη και ο οδηγός κλείνει κάπως απότομα. Όταν ξανανοίγω την Galaxy Wearable εφαρμογή, έχω μήνυμα "Έγινε επαναφορά της συσκευής σας. Θέλετε να συνδεθείτε ξανά;". Επιλέγοντας οκ, επαλαμβάνονται τα ίδια. Κάποιες στιγμές είχα μήνυμα πως το Galaxy Wearable Plugin διακόπηκε. Δοκίμασα: - Να καθαρίσω cache των εφαρμογών - Απεγκατάσταση / επανεγκατάστασή τους - Factory reset του κινητού Το κινητό τρέχει 9.0 και δεν το έχω rootάρει ποτέ. Κάποια βοήθεια σας παρακαλώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Καλησπερα.Βαλε γλωσσα συστηματος στο κινητο τ αγγλικα και ξαναδοκιμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
priamus Δημ. April 20, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Καλησπερα.Βαλε γλωσσα συστηματος στο κινητο τ αγγλικα και ξαναδοκιμασε Δεν θα μου περνούσε από το μυαλό, ούτε σε 100 χρόνια... Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια gilardino. Μου έσωσες το Σαββατόβραδο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Καλησπέρα,μιας και δεν βρίσκω θέμα για το Galaxy active ήθελα να ρωτήσω τι λέει σαν συσκευή γιατί το θέλει η γυναίκα μου. Βασικά την ενδιαφέρει η μπαταρία σε καθημερινή χρήση για τα υπόλοιπα φαντάζομαι είναι κοντά με το Galaxy watch που έχω; Έχει κάποιος άποψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Με ενεργοποιημένα τα πάντα όλα, η μπαταρία φτάνει ως το βράδυ στο 18%. Σχετικά με το βάρος του είναι ανύπαρκτο, πανάλαφρο... Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Με ενεργοποιημένα τα πάντα όλα, η μπαταρία φτάνει ως το βράδυ στο 18%. Σχετικά με το βάρος του είναι ανύπαρκτο, πανάλαφρο...Εχτές το βράδυ αποφάσισα να μην το βάλω στον φορτιστή και να το φοράω και στον ύπνο μου. Ξάπλωσα στις 00.30 και σηκώθηκα σήμερα στις 7.00. Το βράδυ η μπαταρία είχε 26% και το πρωί 22%. 4% κατανάλωση με μέτρηση ύπνου, νομίζω είναι πολύ καλή επίδοση. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Ευχαριστώ αγορίνα μου!! Δεν κανει ιδιαίτερη χρήση η σύζυγος,τις ειδοποιήσεις τις θέλει μόνο. Gps wifi κλειστά, νομίζεις οτι θα μπορεί να φορτίζει ανά 2 βραδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Ευχαριστώ αγορίνα μου!! Δεν κανει ιδιαίτερη χρήση η σύζυγος,τις ειδοποιήσεις τις θέλει μόνο. Gps wifi κλειστά, νομίζεις οτι θα μπορεί να φορτίζει ανά 2 βραδια;Αν δεν το φοράει και την νύχτα, σίγουρα. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Tο φοράει απαραίτητα, γιατί το χρησιμοποιεί για ξυπνητήρι, χωρίς να ξυπνάει τα παιδιά! Το θέμα είναι να φορτίζει κάθε δεύτερο βράδυ 8-11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Μπορείς να απαντήσεις σε κλήση και να μιλήσεις από το ρολόι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unwise Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Tο φοράει απαραίτητα, γιατί το χρησιμοποιεί για ξυπνητήρι, χωρίς να ξυπνάει τα παιδιά! Το θέμα είναι να φορτίζει κάθε δεύτερο βράδυ 8-11.Δύσκολα για δύο μέρες. Για να είσαι άνετος θέλει κάθε μέρα φόρτιση.Μπορείς να απαντήσεις σε κλήση και να μιλήσεις από το ρολόι;Το Samsung watch active δεν έχει ακουστικό να ακούς τον συνομιλητή σου οπότε στην κλήση, ή θα μιλήσεις με Bluetooth ακουστικά ή με το κινητό. Έχει όμως μικρόφωνο μέσα από το οποίο μπορείς να απαντάς σε sms, messenger κτλ. Εσύ δηλαδή μιλάς στα αγγλικά και σ ακόμα κάποιες γλώσσες, όχι ελληνικά ακόμα, κι αυτό το μεταφέρει σε γραπτή μορφή. Sent from my MI 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts