Jump to content

s9 plus vs mi9

k30taas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλα είναι σχετικά. Είναι τι ανάγκη έχει ο καθένας. Πχ εγώ δεν είχα ποτέ συσκευή με flagship επεξεργαστή. Τώρα πήρα ένα pocophone. Έχω μείνει εκπληκτος. Χρησιμοποιω άπειρες εφαρμογές ταυτόχρονα, όχι όμως παιχνίδια. Καταλαβαίνεις τη δύναμη του κινητού. Δε λέω ότι με s9 θα καταλάβαινα διαφορά. Όμως κάποιος που παίζει και games θα θέλει ότι πιο γρήγορο υπάρχει και κυρίως αυτονομία, που είναι το νούμερο ένα για μένα σήμερα σ ένα κινητό

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Καλά games στο κινιτο λίγο ρεζιλίκι είναι έχω δει κάτι γομαρια 35 40 ετών να σκίζονται στο δρόμο με παιχνίδια... Δεν ξέρεις αν κλαις η γελάς..

Καλά games στο κινιτο λίγο ρεζιλίκι είναι έχω δει κάτι γομαρια 35 40 ετών να σκίζονται στο δρόμο με παιχνίδια... Δεν ξέρεις αν κλαις η γελάς..
Ρεζίλικι ή όχι, πάντως γίνεται. Γι αυτό μη βιαζόμαστε ν λέμε αυτό είναι καλύτερο ή το άλλο. Εξαρτάται τις ανάγκες του καθενός

Ρεζίλικι ή όχι, πάντως γίνεται. Γι αυτό μη βιαζόμαστε ν λέμε αυτό είναι καλύτερο ή το άλλο. Εξαρτάται τις ανάγκες του καθενός

δεν είπα ότι δεν γινεται το θέαμα ειναι ρεζιλικι πάντως

Πες μας για τη καμερα αν θες

Εννοείς την κάμερα του mi9 έτσι; κοίτα είναι καλή αν και υπάρχει λίγος θόρυβος όταν κάνεις ζουμ, το βασικό για μένα πρόβλημα ήταν η έλλειψη ois που έχει σοβαρό αντίκτυπο στο βίντεο αλλά και στις φωτογραφίες

Εννοείς την κάμερα του mi9 έτσι; κοίτα είναι καλή αν και υπάρχει λίγος θόρυβος όταν κάνεις ζουμ, το βασικό για μένα πρόβλημα ήταν η έλλειψη ois που έχει σοβαρό αντίκτυπο στο βίντεο αλλά και στις φωτογραφίες
Εννοώ σε σχέση με το s9

Εννοώ σε σχέση με το s9

Α οκ, Λοιπόν αυτό που είδα εγώ σε γενικές γραμμές είναι ότι ενώ στην οθόνη των κινητών στο mi9 παρόλο την μικρότερη ανάλυση οι φωτογραφίες φαινόταν πως ήταν καλύτερες, μόλις τις έβαζες στον υπολογιστή ήταν όλες καλύτερες στο s9 plus. Επειδή εγώ όλα τα αντιγράφω και τα επεξεργαζομαι στον υπολογιστή εκεί φαίνεται τελικά τι αρχεία τραβάει κάθε κινητό, όταν κάποιος ασχολείται μόνο με το κινητό και όχι με υπολογιστές πιθανόν να είναι σούπερ ευχαριστημένος αλλά....

Edited by k30taas