egodemis Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Όλα είναι σχετικά. Είναι τι ανάγκη έχει ο καθένας. Πχ εγώ δεν είχα ποτέ συσκευή με flagship επεξεργαστή. Τώρα πήρα ένα pocophone. Έχω μείνει εκπληκτος. Χρησιμοποιω άπειρες εφαρμογές ταυτόχρονα, όχι όμως παιχνίδια. Καταλαβαίνεις τη δύναμη του κινητού. Δε λέω ότι με s9 θα καταλάβαινα διαφορά. Όμως κάποιος που παίζει και games θα θέλει ότι πιο γρήγορο υπάρχει και κυρίως αυτονομία, που είναι το νούμερο ένα για μένα σήμερα σ ένα κινητό Sent from my POCOPHONE F1 using TapatalkΚαλά games στο κινιτο λίγο ρεζιλίκι είναι έχω δει κάτι γομαρια 35 40 ετών να σκίζονται στο δρόμο με παιχνίδια... Δεν ξέρεις αν κλαις η γελάς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Καλά games στο κινιτο λίγο ρεζιλίκι είναι έχω δει κάτι γομαρια 35 40 ετών να σκίζονται στο δρόμο με παιχνίδια... Δεν ξέρεις αν κλαις η γελάς..Ρεζίλικι ή όχι, πάντως γίνεται. Γι αυτό μη βιαζόμαστε ν λέμε αυτό είναι καλύτερο ή το άλλο. Εξαρτάται τις ανάγκες του καθενός Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Ρεζίλικι ή όχι, πάντως γίνεται. Γι αυτό μη βιαζόμαστε ν λέμε αυτό είναι καλύτερο ή το άλλο. Εξαρτάται τις ανάγκες του καθενός Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk δεν είπα ότι δεν γινεται το θέαμα ειναι ρεζιλικι πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. May 9, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Πες μας για τη καμερα αν θες Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Εννοείς την κάμερα του mi9 έτσι; κοίτα είναι καλή αν και υπάρχει λίγος θόρυβος όταν κάνεις ζουμ, το βασικό για μένα πρόβλημα ήταν η έλλειψη ois που έχει σοβαρό αντίκτυπο στο βίντεο αλλά και στις φωτογραφίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Εννοείς την κάμερα του mi9 έτσι; κοίτα είναι καλή αν και υπάρχει λίγος θόρυβος όταν κάνεις ζουμ, το βασικό για μένα πρόβλημα ήταν η έλλειψη ois που έχει σοβαρό αντίκτυπο στο βίντεο αλλά και στις φωτογραφίεςΕννοώ σε σχέση με το s9 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. May 9, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 (edited) Εννοώ σε σχέση με το s9 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Α οκ, Λοιπόν αυτό που είδα εγώ σε γενικές γραμμές είναι ότι ενώ στην οθόνη των κινητών στο mi9 παρόλο την μικρότερη ανάλυση οι φωτογραφίες φαινόταν πως ήταν καλύτερες, μόλις τις έβαζες στον υπολογιστή ήταν όλες καλύτερες στο s9 plus. Επειδή εγώ όλα τα αντιγράφω και τα επεξεργαζομαι στον υπολογιστή εκεί φαίνεται τελικά τι αρχεία τραβάει κάθε κινητό, όταν κάποιος ασχολείται μόνο με το κινητό και όχι με υπολογιστές πιθανόν να είναι σούπερ ευχαριστημένος αλλά.... Edited May 9, 2019 by k30taas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts