Jump to content

s9 plus vs mi9

k30taas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω το s9 plus και σκέφτομαι να το ανταλλαξω με το mi9 ως ποιο καινουργια συσκευή. Τι λετε θα την πατησω? η να προχωρήσω?

Nομίζω σα συσκευή αντέχει πολύ καλά το S9 Plus ακόμα, για να σκεφτείς να το αλλάξεις, αν δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο θέμα...

Από εκεί και πέρα με το Mi 9 θα κερδίσεις σε ταχύτητα, αλλά νομίζω στα επίπεδα που είναι και το S9 Plus, δεν έχεις να δεις κάτι σε καθημερινή χρήση...

Οπότε γνώμη μου πάντα, δεν αξίζει τον κόπο να πας για αυτήν την ανταλλαγή...

Εχω το s9 plus και σκέφτομαι να το ανταλλαξω με το mi9 ως ποιο καινουργια συσκευή. Τι λετε θα την πατησω? η να προχωρήσω?

Ο,τι πιο άκυρο μπορείς να κανεις.

Sent from my iPad using Tapatalk

:cool:

• 2 weeks later...
Ο,τι πιο άκυρο μπορείς να κανεις.

Δε νομίζω ότι θα χάσει κάτι πέρα από οθόνη...

Sent from my Cool 1 using Tapatalk

Θα χάσει οθόνη (όχι μόνο φωτεινότητα και χρώματα, αλλά και αφή), 4G+, volte/vowifi, ποιότητα ήχου από ηχεία, ποιότητα εγγραφής ήχου από τα μικρόφωνα, αδιαβροχοποίηση, micro sd, KAMEΡΑ, 3.5 mm jack, usb 3 (με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε ταχύτητες και περιφερειακά).

Θα κερδίσει μάλλον σε αυτονομία και ίσως σε θεωρητική επεξεργαστική ισχύ (που αμφιβάλλω αν κάποιος τερματίζει τον 9810 και δεν του φθάνει). Επίσης θα κερδίσει ολα τα κουσούρια της MIUI με τα Bugs της και το κακό Multitasking.

Θα χάσει οθόνη (όχι μόνο φωτεινότητα και χρώματα, αλλά και αφή), 4G+, volte/vowifi, ποιότητα ήχου από ηχεία, ποιότητα εγγραφής ήχου από τα μικρόφωνα, αδιαβροχοποίηση, micro sd, KAMEΡΑ, 3.5 mm jack, usb 3 (με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε ταχύτητες και περιφερειακά).

Θα κερδίσει μάλλον σε αυτονομία και ίσως σε θεωρητική επεξεργαστική ισχύ (που αμφιβάλλω αν κάποιος τερματίζει τον 9810 και δεν του φθάνει). Επίσης θα κερδίσει ολα τα κουσούρια της MIUI με τα Bugs της και το κακό Multitasking.[/quote ναι οκ μήπως κολλήσει και κανένα αφροδίσιο με το mi 9 ; Αντικείμενικα είναι λίγο νωρίς να κριθεί το mi 9 αλλά σίγουρα σε θέμα κάμερας δεν ήταν και το σούπερ κινητό το s9 απέναντι στα flagship του 2018

Θα κερδίσει μάλλον σε αυτονομία και ίσως σε θεωρητική επεξεργαστική ισχύ (που αμφιβάλλω αν κάποιος τερματίζει τον 9810 και δεν του φθάνει). Επίσης θα κερδίσει ολα τα κουσούρια της MIUI με τα Bugs της και το κακό Multitasking.

Έτσι

Καλά μην τρελαθουμε κιόλας.. Πολύ ανώτερο είναι συνολικά το miui από το τραγικό touchwiz που όσο κ αν έχει βελτιωθεί δεν είναι optimized όσο το miui. Είναι κ το μεγάλο μειονέκτημα της Samsung. Και μην ξεχνάμε το γεγονός ότι το s9 φοράει δυστυχώς exynos που σε σχέση με τον snap είναι απλά πολύ πολύ πίσω

Καλά μην τρελαθουμε κιόλας.. Πολύ ανώτερο είναι συνολικά το miui από το τραγικό touchwiz που όσο κ αν έχει βελτιωθεί δεν είναι optimized όσο το miui. Είναι κ το μεγάλο μειονέκτημα της Samsung. Και μην ξεχνάμε το γεγονός ότι το s9 φοράει δυστυχώς exynos που σε σχέση με τον snap είναι απλά πολύ πολύ πίσω

ποιο touchwiz; έχει αντικατασταθεί απο το samsung experience το οποίο με τη σειρά του αντικαταστάθηκε απο το one ui..:rolleyes:

next please

aka bill_thes

ποιο touchwiz; έχει αντικατασταθεί απο το samsung experience το οποίο με τη σειρά του αντικαταστάθηκε απο το one ui..:rolleyes:

next please

Η ονομασία άλλαξε το ui είναι ακόμα χαλι μαύρο

Η ονομασία άλλαξε το ui είναι ακόμα χαλι μαύρο
Ίσως σε έναν δικό σου κόσμο να ισχύει αυτό.

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ίσως σε έναν δικό σου κόσμο να ισχύει αυτό.

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι ..οι 5 μήνες αναμονής για την pie , η bixbie που δεν την θέλει κανεις και όμως η sammy στην έχει χωμένη με το ζόρι όπως κ το κρυμμένο McAfee είναι στο δικό μου κόσμο... Γελάει ο κόσμος

Θα χάσεις αρκετά και δεν συμφέρει στο μόνο που θα κερδίσεις είναι λίγο σε ταχύτητα (εκεί φαίνεται κάποια διαφορά) σε όλα τα αλλα χάνεις τι οθόνη (από κάθε άποψη χρώματα, φως αφή κλπ) τι ήχος, τι ποιότητα του modem τι Camera όλα κοινός είναι λίγο χειρότερα... Αν έλεγες κάνα p30 pro η κάνα mate 20 κάνα xmas αλλα όχι mi9 δεν είναι upgrade

Θα χάσεις αρκετά και δεν συμφέρει στο μόνο που θα κερδίσεις είναι λίγο σε ταχύτητα (εκεί φαίνεται κάποια διαφορά) σε όλα τα αλλα χάνεις τι οθόνη (από κάθε άποψη χρώματα, φως αφή κλπ) τι ήχος, τι ποιότητα του modem τι Camera όλα κοινός είναι λίγο χειρότερα... Αν έλεγες κάνα p30 pro η κάνα mate 20 κάνα xmas αλλα όχι mi9 δεν είναι upgrade
Πως βγάζετε το συμπέρασμα σε παιδιά ότι θα χάσει σε καμερα?

Kανεις δεν απαντά σε αυτό .. το ότι ήταν τελειως average η κάμερα του s9 + το προσπερνανε κ φυσικά μένουν στο όνομα ..

πέρασαν και τα δυο από τα χέρια μου, χωρίς μοντιες κλπ του s9+ είναι καλύτερη

πέρασαν και τα δυο από τα χέρια μου, χωρίς μοντιες κλπ του s9+ είναι καλύτερη

To dxo σε διαψεύδει κ πριν προλάβεις να μου πεις ότι είναι αναξιόπιστα είναι το ίδιο που έβγαλε πρώτο το s10 σε βαθμολογία

To dxo σε διαψεύδει κ πριν προλάβεις να μου πεις ότι είναι αναξιόπιστα είναι το ίδιο που έβγαλε πρώτο το s10 σε βαθμολογία

καμία σχέση το dxo όταν έχεις και τα δυο στα χέρια διάφορα είναι εμφανές...... από εκεί και πέρα το τι κάνει σε πολύ συγκεκριμένες συνθήκες ούτε που με νοιάζει... όποιος είχε και τα δυο απλά ρώτα και θα σου απαντήσουν

• 3 weeks later...
Τελικά παιδιά το πήρα το mi9 το κράτησα καμία δεκαριά μέρες και ξαναπήρα s9 plus, είναι πραγματικά κατώτερο σε όλα, μόνο εμφάνιση έχει, τελικά η xiaomi είναι σαν την αλεπού που δεν φτάνει κλπ.... Για οικονομικά κινητά είναι πολύ καλή αλλά μέχρι εκεί.

Όταν κάποιος έχει και τις δύο συσκευές,τι να του πει το DXO και οποιοδήποτε DXO...Δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν άνθρωποι που θα δώσουν βάση σε benchmark,και τι λέει το DXO για την αγορά μιας συσκευής....

Τελικά παιδιά το πήρα το mi9 το κράτησα καμία δεκαριά μέρες και ξαναπήρα s9 plus, είναι πραγματικά κατώτερο σε όλα, μόνο εμφάνιση έχει, τελικά η xiaomi είναι σαν την αλεπού που δεν φτάνει κλπ.... Για οικονομικά κινητά είναι πολύ καλή αλλά μέχρι εκεί.
Πες μας για τη καμερα αν θες

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Το mi8/mi9 ειναι πιο γρηγορα απο το S9+ με τον exynos. Σε ολα τα υπολοιπα ειναι κατωτερα ομως. Αλλη ποιοτητα εχει η samsung και ας σκεφτουμε οτι το S9+ ειναι κινητο των 950 ευρω ενω το Mi9 των 500. Συμφερει αγορα ναυαρχιδας που εχει πεσει η τιμη παρα καινουργιο με πιο χαμηλη τιμη.

Όλα είναι σχετικά. Είναι τι ανάγκη έχει ο καθένας. Πχ εγώ δεν είχα ποτέ συσκευή με flagship επεξεργαστή. Τώρα πήρα ένα pocophone. Έχω μείνει εκπληκτος. Χρησιμοποιω άπειρες εφαρμογές ταυτόχρονα, όχι όμως παιχνίδια. Καταλαβαίνεις τη δύναμη του κινητού. Δε λέω ότι με s9 θα καταλάβαινα διαφορά. Όμως κάποιος που παίζει και games θα θέλει ότι πιο γρήγορο υπάρχει και κυρίως αυτονομία, που είναι το νούμερο ένα για μένα σήμερα σ ένα κινητό

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk