k30taas Δημοσιεύτηκε April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 6, 2019 Εχω το s9 plus και σκέφτομαι να το ανταλλαξω με το mi9 ως ποιο καινουργια συσκευή. Τι λετε θα την πατησω? η να προχωρήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Δεν νομίζω στην πράξη να σου προσφέρει κάτι παραπάνω από το s9plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Nομίζω σα συσκευή αντέχει πολύ καλά το S9 Plus ακόμα, για να σκεφτείς να το αλλάξεις, αν δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο θέμα... Από εκεί και πέρα με το Mi 9 θα κερδίσεις σε ταχύτητα, αλλά νομίζω στα επίπεδα που είναι και το S9 Plus, δεν έχεις να δεις κάτι σε καθημερινή χρήση... Οπότε γνώμη μου πάντα, δεν αξίζει τον κόπο να πας για αυτήν την ανταλλαγή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Εχω το s9 plus και σκέφτομαι να το ανταλλαξω με το mi9 ως ποιο καινουργια συσκευή. Τι λετε θα την πατησω? η να προχωρήσω? Ο,τι πιο άκυρο μπορείς να κανεις. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. April 18, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 θελω καποιος που τα ειχε και τα δυο να μου πει τα υπερ και τα κατά του καθενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Ο,τι πιο άκυρο μπορείς να κανεις. Sent from my iPad using TapatalkΔε νομίζω ότι θα χάσει κάτι πέρα από οθόνη... Sent from my Cool 1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Θα χάσει οθόνη (όχι μόνο φωτεινότητα και χρώματα, αλλά και αφή), 4G+, volte/vowifi, ποιότητα ήχου από ηχεία, ποιότητα εγγραφής ήχου από τα μικρόφωνα, αδιαβροχοποίηση, micro sd, KAMEΡΑ, 3.5 mm jack, usb 3 (με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε ταχύτητες και περιφερειακά). Θα κερδίσει μάλλον σε αυτονομία και ίσως σε θεωρητική επεξεργαστική ισχύ (που αμφιβάλλω αν κάποιος τερματίζει τον 9810 και δεν του φθάνει). Επίσης θα κερδίσει ολα τα κουσούρια της MIUI με τα Bugs της και το κακό Multitasking. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Θα χάσει οθόνη (όχι μόνο φωτεινότητα και χρώματα, αλλά και αφή), 4G+, volte/vowifi, ποιότητα ήχου από ηχεία, ποιότητα εγγραφής ήχου από τα μικρόφωνα, αδιαβροχοποίηση, micro sd, KAMEΡΑ, 3.5 mm jack, usb 3 (με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε ταχύτητες και περιφερειακά). Θα κερδίσει μάλλον σε αυτονομία και ίσως σε θεωρητική επεξεργαστική ισχύ (που αμφιβάλλω αν κάποιος τερματίζει τον 9810 και δεν του φθάνει). Επίσης θα κερδίσει ολα τα κουσούρια της MIUI με τα Bugs της και το κακό Multitasking.[/quote ναι οκ μήπως κολλήσει και κανένα αφροδίσιο με το mi 9 ; Αντικείμενικα είναι λίγο νωρίς να κριθεί το mi 9 αλλά σίγουρα σε θέμα κάμερας δεν ήταν και το σούπερ κινητό το s9 απέναντι στα flagship του 2018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Θα χάσει οθόνη (όχι μόνο φωτεινότητα και χρώματα, αλλά και αφή), 4G+, volte/vowifi, ποιότητα ήχου από ηχεία, ποιότητα εγγραφής ήχου από τα μικρόφωνα, αδιαβροχοποίηση, micro sd, KAMEΡΑ, 3.5 mm jack, usb 3 (με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε ταχύτητες και περιφερειακά). Θα κερδίσει μάλλον σε αυτονομία και ίσως σε θεωρητική επεξεργαστική ισχύ (που αμφιβάλλω αν κάποιος τερματίζει τον 9810 και δεν του φθάνει). Επίσης θα κερδίσει ολα τα κουσούρια της MIUI με τα Bugs της και το κακό Multitasking. Έτσι Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Καλά μην τρελαθουμε κιόλας.. Πολύ ανώτερο είναι συνολικά το miui από το τραγικό touchwiz που όσο κ αν έχει βελτιωθεί δεν είναι optimized όσο το miui. Είναι κ το μεγάλο μειονέκτημα της Samsung. Και μην ξεχνάμε το γεγονός ότι το s9 φοράει δυστυχώς exynos που σε σχέση με τον snap είναι απλά πολύ πολύ πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Καλά μην τρελαθουμε κιόλας.. Πολύ ανώτερο είναι συνολικά το miui από το τραγικό touchwiz που όσο κ αν έχει βελτιωθεί δεν είναι optimized όσο το miui. Είναι κ το μεγάλο μειονέκτημα της Samsung. Και μην ξεχνάμε το γεγονός ότι το s9 φοράει δυστυχώς exynos που σε σχέση με τον snap είναι απλά πολύ πολύ πίσω ποιο touchwiz; έχει αντικατασταθεί απο το samsung experience το οποίο με τη σειρά του αντικαταστάθηκε απο το one ui..:rolleyes: next please Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 ποιο touchwiz; έχει αντικατασταθεί απο το samsung experience το οποίο με τη σειρά του αντικαταστάθηκε απο το one ui..:rolleyes: next please Η ονομασία άλλαξε το ui είναι ακόμα χαλι μαύρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Η ονομασία άλλαξε το ui είναι ακόμα χαλι μαύροΊσως σε έναν δικό σου κόσμο να ισχύει αυτό. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Ίσως σε έναν δικό σου κόσμο να ισχύει αυτό. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι ..οι 5 μήνες αναμονής για την pie , η bixbie που δεν την θέλει κανεις και όμως η sammy στην έχει χωμένη με το ζόρι όπως κ το κρυμμένο McAfee είναι στο δικό μου κόσμο... Γελάει ο κόσμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Θα χάσεις αρκετά και δεν συμφέρει στο μόνο που θα κερδίσεις είναι λίγο σε ταχύτητα (εκεί φαίνεται κάποια διαφορά) σε όλα τα αλλα χάνεις τι οθόνη (από κάθε άποψη χρώματα, φως αφή κλπ) τι ήχος, τι ποιότητα του modem τι Camera όλα κοινός είναι λίγο χειρότερα... Αν έλεγες κάνα p30 pro η κάνα mate 20 κάνα xmas αλλα όχι mi9 δεν είναι upgrade Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Θα χάσεις αρκετά και δεν συμφέρει στο μόνο που θα κερδίσεις είναι λίγο σε ταχύτητα (εκεί φαίνεται κάποια διαφορά) σε όλα τα αλλα χάνεις τι οθόνη (από κάθε άποψη χρώματα, φως αφή κλπ) τι ήχος, τι ποιότητα του modem τι Camera όλα κοινός είναι λίγο χειρότερα... Αν έλεγες κάνα p30 pro η κάνα mate 20 κάνα xmas αλλα όχι mi9 δεν είναι upgradeΠως βγάζετε το συμπέρασμα σε παιδιά ότι θα χάσει σε καμερα? Sent from my Cool 1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Πως βγάζετε το συμπέρασμα σε παιδιά ότι θα χάσει σε καμερα? Sent from my Cool 1 using Tapatalk Kανεις δεν απαντά σε αυτό .. το ότι ήταν τελειως average η κάμερα του s9 + το προσπερνανε κ φυσικά μένουν στο όνομα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Πως βγάζετε το συμπέρασμα σε παιδιά ότι θα χάσει σε καμερα? Sent from my Cool 1 using Tapatalk πέρασαν και τα δυο από τα χέρια μου, χωρίς μοντιες κλπ του s9+ είναι καλύτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 πέρασαν και τα δυο από τα χέρια μου, χωρίς μοντιες κλπ του s9+ είναι καλύτερη To dxo σε διαψεύδει κ πριν προλάβεις να μου πεις ότι είναι αναξιόπιστα είναι το ίδιο που έβγαλε πρώτο το s10 σε βαθμολογία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 To dxo σε διαψεύδει κ πριν προλάβεις να μου πεις ότι είναι αναξιόπιστα είναι το ίδιο που έβγαλε πρώτο το s10 σε βαθμολογία καμία σχέση το dxo όταν έχεις και τα δυο στα χέρια διάφορα είναι εμφανές...... από εκεί και πέρα το τι κάνει σε πολύ συγκεκριμένες συνθήκες ούτε που με νοιάζει... όποιος είχε και τα δυο απλά ρώτα και θα σου απαντήσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. May 7, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Τελικά παιδιά το πήρα το mi9 το κράτησα καμία δεκαριά μέρες και ξαναπήρα s9 plus, είναι πραγματικά κατώτερο σε όλα, μόνο εμφάνιση έχει, τελικά η xiaomi είναι σαν την αλεπού που δεν φτάνει κλπ.... Για οικονομικά κινητά είναι πολύ καλή αλλά μέχρι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 To dxo σε διαψεύδει κ πριν προλάβεις να μου πεις ότι είναι αναξιόπιστα είναι το ίδιο που έβγαλε πρώτο το s10 σε βαθμολογία Όταν κάποιος έχει και τις δύο συσκευές,τι να του πει το DXO και οποιοδήποτε DXO...Δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν άνθρωποι που θα δώσουν βάση σε benchmark,και τι λέει το DXO για την αγορά μιας συσκευής.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Τελικά παιδιά το πήρα το mi9 το κράτησα καμία δεκαριά μέρες και ξαναπήρα s9 plus, είναι πραγματικά κατώτερο σε όλα, μόνο εμφάνιση έχει, τελικά η xiaomi είναι σαν την αλεπού που δεν φτάνει κλπ.... Για οικονομικά κινητά είναι πολύ καλή αλλά μέχρι εκεί.Πες μας για τη καμερα αν θες Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Το mi8/mi9 ειναι πιο γρηγορα απο το S9+ με τον exynos. Σε ολα τα υπολοιπα ειναι κατωτερα ομως. Αλλη ποιοτητα εχει η samsung και ας σκεφτουμε οτι το S9+ ειναι κινητο των 950 ευρω ενω το Mi9 των 500. Συμφερει αγορα ναυαρχιδας που εχει πεσει η τιμη παρα καινουργιο με πιο χαμηλη τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Όλα είναι σχετικά. Είναι τι ανάγκη έχει ο καθένας. Πχ εγώ δεν είχα ποτέ συσκευή με flagship επεξεργαστή. Τώρα πήρα ένα pocophone. Έχω μείνει εκπληκτος. Χρησιμοποιω άπειρες εφαρμογές ταυτόχρονα, όχι όμως παιχνίδια. Καταλαβαίνεις τη δύναμη του κινητού. Δε λέω ότι με s9 θα καταλάβαινα διαφορά. Όμως κάποιος που παίζει και games θα θέλει ότι πιο γρήγορο υπάρχει και κυρίως αυτονομία, που είναι το νούμερο ένα για μένα σήμερα σ ένα κινητό Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts