sadiagraxa Δημοσιεύτηκε June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 28, 2005 Μιας και υπαρχει αυτο το θεμα θα ρωτησω εδω χωρις να ανοιξω ξεχωριστο θεμα... Θελω να γραψω μια ταινια απο αυθεντικο DVD σε δικο μου αντιγραψιμο DVD... Πως το κανω αυτο; Πληροφοριακα εχω το -NTI-DVD & CD Maker- και οχι το -NERO-. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Υπάρχουν πολλά topics γι'αυτό το θέμα, με λίγο ψάξιμο μπορείς να τα βρεις... Anyway, αυτό που χρειάζεσαι είναι το dvdshrink με το οποίο μπορείς να αντιγράψεις στον δίσκο σου και να επανασυμπιέσεις την ταινία ώστε να χωρέσει στα άδεια δισκάκια (4.7GB) του εμπορίου. Μετά απλά θα γράψεις τα αρχεία vob που θα προκύψουν με το ΝTI. Δεν ξέρω ακριβώς πως δουλεύει αλλά θα πρέπει να επιλέξεις DVD-Video ή κάτι παρόμοιο (εκεί που επιλέγεις τον τύπο του DVD που θα γράψεις, data κλπ). http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts