Epicouros Δημοσιεύτηκε June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 28, 2005 Έχω κατεβάσει από το internet ένα αρχείο συμπιεσμένο σε μορφή rar, το πρόβλημα είναι ότι δεν το έχω κατεβάσει ολοκληρωμένο. υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποσυμπιέσω έστω και έτσι; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 An to rar mesa tou exei panw apo 2-3 files tote nai.. Etyxe na katevasw rar pou na exei mesa 15-17 mp3s kai logw tou oti den itan complete mporousa na extract mono ta 13 as poume Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. June 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 An to rar mesa tou exei panw apo 2-3 files tote nai.. Etyxe na katevasw rar pou na exei mesa 15-17 mp3s kai logw tou oti den itan complete mporousa na extract mono ta 13 as poume εχει 10 αρχεια avi αλλα δεν μου ανοιγει κανενα. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Πατα Alt+R ή πηγαινε Tools->Repair Archive (στο winrar παντα) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. June 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα, πάλι μου βγάζει ότι είναι corrupt. Και να φανταστείς ότι λείπουν μόνο 21MB σε σύνολο 892MB. Κρίμα. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liri22 Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα, πάλι μου βγάζει ότι είναι corrupt. Και να φανταστείς ότι λείπουν μόνο 21MB σε σύνολο 892MB. Κρίμα. Κατεβασε το winrar και δοκιμασε με αυτο μηπως και κανεις δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Kala... signwmi diladi.. tosi wra me pio programma prospathei o Epicouros na anoixei to rar file ? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. June 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Kala... signwmi diladi.. tosi wra me pio programma prospathei o Epicouros na anoixei to rar file ? Με το winrar εννοειτε. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts