geofil Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Τότε φίλε μου μόνο η βολτούλα σε service point σου έμεινε. Δεν βλέπω να μπορείς να κάνεις κάτι άλλο μόνος σου. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis187 Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Τότε φίλε μου μόνο η βολτούλα σε service point σου έμεινε. Δεν βλέπω να μπορείς να κάνεις κάτι άλλο μόνος σου. και τι παραπανω να μου κανουν στο service? δε νομιζω οτι κανουν κατι τοσο extreme που να μην μπορουμε να το κανουμε και μονοι μας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 και τι παραπανω να μου κανουν στο service? δε νομιζω οτι κανουν κατι τοσο extreme που να μην μπορουμε να το κανουμε και μονοι μας.... Κι όμως μπορούν: Να σου δωσουν καινουριο κινητο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Κι όμως μπορούν: Να σου δωσουν καινουριο κινητο!!! Τόσο απλά, θα του δώσουν νέο κινητό; Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alt10 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 καλησπερα ειμαι νεος στο furum και εχω ενα πολυ σοβαρο προβλημα θελω να κλειδωνει το μενου του ή εστω τα μηνυματα γινεται ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Καλώς ήρθες στο φόρουμ φίλε alt10. Κλειδώματα σε μενού και sms δεν υπάρχουν για το Κ750. Κυκλοφορούν μερικές εφαρμογές σε java αλλά όσες δοκίμασα δεν άξιζαν τον κόπο. Δοκίμασε αν θες το Locker. Με δική σου ευθύνη, επειδή αναφέρθηκαν προβλήματα. :) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alt10 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 να ρωτησω και κατι αλλο εχω και ενα k800 γινεται εκει τιποτα γιατι με το locker δεν καταφερα αυτο που ηθελα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Όχι. Το Κ800 δεν έχει καμία διαφορά με το Κ750 σε ότι αφορά τα κλειδώματα. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alt10 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 δλδ δεν μπορω να κανω τιποτα για να κλειδωσω το κιν μου ? στα motorola πως γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 δλδ δεν μπορω να κανω τιποτα για να κλειδωσω το κιν μου ? στα motorola πως γινεται? Στα motorola μπορουσες να κλειδωσεις το πληκτρολογιο,και μενου με χρηση κωδικου! στα sony ericsson αυτο δεν γινεται.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis187 Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Κι όμως μπορούν: Να σου δωσουν καινουριο κινητο!!! εχει τελειωσει η εγγυηση ρε παιδια..... κι εκτος αυτου, με τοσα που του εχω κανει πιθανοτερο θα ηταν να μου πουν να το βαλω στον ..... μου παρα να μου δωσουν αλλο...!!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 εχει τελειωσει η εγγυηση ρε παιδια..... κι εκτος αυτου, με τοσα που του εχω κανει πιθανοτερο θα ηταν να μου πουν να το βαλω στον ..... μου παρα να μου δωσουν αλλο...!!!!:lol: Μην ακους αερολογιες!! αυτο γινεται μονο αν ειναι καινουργιο το κινητο και μεσα σε ενα χρονικο διαστημα (5-7) μερες.απ'εκει και περα..δεν γινεται να κανεις τιποτα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Παίδες καλησπέρα! Επειδή το Κ750 είναι vodafone live! και μου εχει σπασει τα ν ε υ ρ ά αυτη η μαλ....ια, μπορεί να μου πει καποιος αν υπαρχει τροπος να βγαλω εγω το μενου αυτο και να το κανω απλό ή οτι αλλο γινεται;( Ειδα καπου αλλαγη σε walkman...Iσχυει αυτο; Αν ναι, φευγει τελείως το vodafone live ; ) Όποιος βοηθήσει, θα του είμαι ευγνώμων!!! Αν υπάρχει στο thread αυτο, ας μου πει κανεις την σελιδα, για να μην τον πρηζω αδικα...! Ευχαριστώ εκ των προτέρων...!!! :D:D:D:D Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Παίδες καλησπέρα! Επειδή το Κ750 είναι vodafone live! και μου εχει σπασει τα ν ε υ ρ ά αυτη η μαλ....ια, μπορεί να μου πει καποιος αν υπαρχει τροπος να βγαλω εγω το μενου αυτο και να το κανω απλό ή οτι αλλο γινεται;( Ειδα καπου αλλαγη σε walkman...Iσχυει αυτο; Αν ναι, φευγει τελείως το vodafone live ; ) Όποιος βοηθήσει, θα του είμαι ευγνώμων!!! Αν υπάρχει στο thread αυτο, ας μου πει κανεις την σελιδα, για να μην τον πρηζω αδικα...! Ευχαριστώ εκ των προτέρων...!!! :D:D:D:D εδώ φίλε μου!!!http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=151950&highlight=k750+w800 :) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Του έδωσες link για το "Παιχνίδια, Εφαρμογές, Θέματα για K750/W800". Το σωστό link είναι αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=159294 Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Του έδωσες link για το "Παιχνίδια, Εφαρμογές, Θέματα για K750/W800". Το σωστό link είναι αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=159294 το έκανα edit ποιο συγκεκριμένο και αποκληστικά για αυτή τη μετατροπή είναι αυτό που αναφέρω!!!!;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Στην πρώτη σελίδα του "SEMC Κινητά: Αναβαθμίσεις & τροποποιήσεις του λειτουργικού" θα του λυθούν πολλές απορίες. Μετά αν θέλει μπορεί να μπει και στο άλλο θέμα που είναι όντως πιο εξειδικευμένο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Στην πρώτη σελίδα του "SEMC Κινητά: Αναβαθμίσεις & τροποποιήσεις του λειτουργικού" θα του λυθούν πολλές απορίες. Μετά αν θέλει μπορεί να μπει και στο άλλο θέμα που είναι όντως πιο εξειδικευμένο. οκ σωστά ελπίζω να σε καλύψαμε φίλε μου!!!;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Παίδες, σας ευχαριστω και τους δυο για την βοηθεια σας !!! Να στε καλα...!!!! Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Komatias2001 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 παιδια,ξερει κανενας πως μπορω να εγκαταστησω και αλλες γλωσσες(και το τ9 τους) στο τηλεφωνο;μπορω να παω σε μια αντιπροσωπεια της ερικσον και να μου το κανουν αυτοι 'η μπορω να το κανω και μονος μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpapaiak Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 kalhspera k apo mena paidia... Prospathw edw k kairo na sydnesw to kinhto me to laptop pou exei vista alla den mou to anagnwrizei me tipota. Efera k to CD apo ellada,phga na to egkatasthsw alla pali tipota giati einai leei mono gia XP Yparxei kanena paketo codecs na egkatasthsw h na parw kapoio sygkekrimeno arxeio apo to cd gia na to perasw sto laptop??H kapoia allh opoiadhpote lysh gia ta vista. Thanks in advance, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Πως προσπαθεις να συνδεθείς; Μέσω bt ή καλωδίου; Και με ποιο πρόγραμμα; Ή μήπως απλά προσπαθείς να εγκαστήσεις το Sony Ericsson PC Suite; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Ηρθε η ωρα να αποχωριστω το αγαπημενο μου Κ750 :sorry: Μετα απο 2 και πλεον χρονια αθλιας κακομεταχειρισης (ή μαλλον κακοποιησης :lol:), κατα τα οποια ηταν παντα αψογο, θα το χαρισω σε συγγενικο μου προσωπο. Ψαχνω μια θηκη για κρεμασμα στη ζωνη, που βολευει τον νεο κατοχο λογω της εργασιας του. Ετσι θα καλυφθει και το ξεθωριασμα του χρωματος στις "ακμες" της συσκευης. Εχετε να μου προτεινετε καμια ανθεκτικη ή εστω σε ποιο καταστημα να ψαξω; Θενξ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Ηρθε η ωρα να αποχωριστω το αγαπημενο μου Κ750 :sorry: Μετα απο 2 και πλεον χρονια αθλιας κακομεταχειρισης (ή μαλλον κακοποιησης :lol:), κατα τα οποια ηταν παντα αψογο, θα το χαρισω σε συγγενικο μου προσωπο. Ψαχνω μια θηκη για κρεμασμα στη ζωνη, που βολευει τον νεο κατοχο λογω της εργασιας του. Ετσι θα καλυφθει και το ξεθωριασμα του χρωματος στις "ακμες" της συσκευης. Εχετε να μου προτεινετε καμια ανθεκτικη ή εστω σε ποιο καταστημα να ψαξω; Θενξ :) :rolleyes: Πιστευω αυτή ειναι οτι πρεπει :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Παιδες, εχω βρει μεταχειρισμενο-σχεδον καινουριο- sony ericsson k750i vodafone live! στα 80€...Συμφερει η αγορα του; Εσεις τι λετε, να το τολμησω; :blink::blink::blink: Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts