karapsaltis Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 υπαρχει καποιος τροπος οταν απαντω σε μια κληση να ανοιγει αμεσως η ανοιχτη ακροαση?οταν οδηγω δεν ειναι και τοσο ευκολο να ψαχνω να ενεργοποιησω το μεγαφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yoshimura Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 υπαρχει καποιος τροπος οταν απαντω σε μια κληση να ανοιγει αμεσως η ανοιχτη ακροαση?οταν οδηγω δεν ειναι και τοσο ευκολο να ψαχνω να ενεργοποιησω το μεγαφωνο Με ένα bluetooth car kit νομίζω ότι είσαι υπέρ καλλυμένος!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karapsaltis Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 για το car kit γνωριζω.να απαντω ενεργοποιωντας το μεγαφωνο υπαρχει τροπος?εχω bluetooth αλλα δεν το κουβαλαω συνεχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
migel Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Αρχικό Μήνυμα από str1969 Εγώ πάντως παιδιά θέλω να πιστεύω ότι κάποιος θα υπάρχει που να έχει φτιάξει ένα προγραμματάκι που θα μετατρέπει το κινητό σε web cam. Φανταστείτε τις δυνατότητες που δίνει ένα πρόγραμμα σαν κι αυτό και μάλιστα αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ασύρματα για τη μεταβίβαση της εικόνας. Μάλλον θα πρέπει να το ρίξω στο ψάξιμο μπας και σταθώ τυχερός. Παλιοτερα καποιος ειχε αναφερει κατι...και αν θυμαμαι καλα ειχε βρει καποια λυση,τωρα δεν ειμαι και 100% σιγουρος.:blink: :) Καλησπέρα Το μόνο πρόγραμμα που ξέρω είναι το SE WebCam What is "SE WebCam"? With the program K700 Webcam it is possible to use your mobile as a Webcam. It takes a foto which is uploaded to your pc and transfered to your FTP Server after that. You can just let upload the foto or also a HTML file. This HTML file can be used to show the datetime of the foto or the refreshinterval. Limitations! Thanks to SE there is no way to get the status of the keylock in the K700. So you have to check if the keylock is disabled before the first foto. You can't disable the cameratone with this program! It's only possible on free K700. It works only in fotomode no live stream! Δεν το έχω δοκιμάσει και ετσι δεν ξέρω τι ρόλο παίζει. Παράθεση TOWER: Corsair Obsidian 800D | MOTHERBOARD: Asrock Taichi X299 socket 2066 | CPU: Intel Core i7-7820X | RAM: G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200Mhz | GPU: Sapphire Nitro R9 390 8GB {x2} | HDD: Samsung SSD 960 PRO NVMe 512GB | HDD: Seagate Barracuda 1TB | HDD: WD Caviar 1TB | HDD: Seagate Barracuda XT 2TB | HDD: Hitachi Deskstar 1TB | HDD: Samsung F1 Spinpoint 750MB {x2} | DVD-R: Sony Optiarc DVDRW AD-5240S | MONITOR: Samsung SyncMaster P2770 HD {x2} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Καλησπέρα Το μόνο πρόγραμμα που ξέρω είναι το SE WebCam Δεν το έχω δοκιμάσει και ετσι δεν ξέρω τι ρόλο παίζει. Ισως ειναι κι'αυτο..παντως θυμαμαι οτι καποιος το ειχε αναφερει.ισως ειναι και αυτο.ας το κατεβασει ο φιλος και ας μα πει'...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_G Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Καλημέρα! έχω το Κ750i (vodafone live) σε ασημί χρώμα. την προηγούμενη βδομάδα αγόρασα το samsung E780 οπότε το Κ750 το έχω σαν δεύτερο! εχτές μου έκαναν μια πρόταση να το αλλάξω με ένα αχρησιμοποίητο W700 5 μηνών! το δικό μου το έχω 1,5 χρόνο! τι λετε? αξίζει η αλλαγή? εμφανισιακά προτιμώ το κ750 και το ασημί είναι και αρκετά σπάνιο... Παράθεση Nokia 6600 --> Samsung E800 --> SE K750i --> Samsung E780 --> Nokia 6500-s --> Nokia E66 --> LG GM750 --> SE Xperia X10i --> Samsung Galaxy S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 καλημερα , εχω παρει το k750i και δεν μπορω να περασω καποια παιχνιδια jar που εχω κατεβασει. Εχω συνδεμενο το τηλ. με το usb , πως θα κανω την εγκατασταση παιχνιδιου? Μετεφερα το παιχνιδι σε εναν φακελο στο τηλ. μηπως γινεται απο εκει η εγατασταση αλλα δεν μου δινει αυτη την δυνατοτητα.Υπαρχει αλλος τροπος? οχι μονο για παιχνιδια αλλα και για εφαρμογες.Πως γινεται η εγκατασταση με το καλωδιο του κινητου?Ευχαριστω Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos 364 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 καλημερα , εχω παρει το k750i και δεν μπορω να περασω καποια παιχνιδια jar που εχω κατεβασει. Εχω συνδεμενο το τηλ. με το usb , πως θα κανω την εγκατασταση παιχνιδιου? Μετεφερα το παιχνιδι σε εναν φακελο στο τηλ. μηπως γινεται απο εκει η εγατασταση αλλα δεν μου δινει αυτη την δυνατοτητα.Υπαρχει αλλος τροπος? οχι μονο για παιχνιδια αλλα και για εφαρμογες.Πως γινεται η εγκατασταση με το καλωδιο του κινητου?Ευχαριστω Καλημέρα. Κοίταξε στο FAQ για το τηλέφωνο. Νομίζω ότι θέλεις την ερώτηση 28 (ίσως και την 29). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Καλημέρα, παιδιά! Από χθες κατέχω κι εγώ το K750i. Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές για το κινητό. Μια πρώτη ερώτηση που έχω είναι ποια αρχεία video μπορεί να αναπαραγάγει η συσκευή. Ευχαριστώ! Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos 364 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Καλημέρα, παιδιά! Από χθες κατέχω κι εγώ το K750i. Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές για το κινητό. Μια πρώτη ερώτηση που έχω είναι ποια αρχεία video μπορεί να αναπαραγάγει η συσκευή. Ευχαριστώ! Πάλι από το FAQ, post #10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Πάλι από το FAQ, post #10. Να 'σαι καλά!:) Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yoshimura Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Καλησπέρα Το μόνο πρόγραμμα που ξέρω είναι το SE WebCam Δεν το έχω δοκιμάσει και ετσι δεν ξέρω τι ρόλο παίζει. Προσπάθησα να το δοκιμάσω αλλά μου βγάζει error!! Aν το καταφέρει κάποιος ας μου πει και εμένα το κόλπο :cool: ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Πήγα το κινητό μου πριν λίγες ημέρες για αναβάθμιση (η πρώτη και μοναδική μετά από 20 μήνες χρήσης). Μου είπαν πως με την αναβάθμιση χάνονται όλα όσα έχω στο κινητό μου και ξαναγίνεται όπως όταν το πήρα καινούργιο. Αλλά, όταν ξεκίνησα να ξαναφτιάξω τις ρυθμίσεις που είχα πριν την αναβάθμιση είδα ότι οι συσκευές που είχα αποθηκευμένες στο bluetooth μου δεν είχαν σβηστεί. Είναι φυσιολογικό αυτό; Κάτι ακόμη, γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να δω ποια έκδοση λογισμικού έχω στο κινητό μου, και πια είναι η πιο πρόσφατη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Πήγα το κινητό μου πριν λίγες ημέρες για αναβάθμιση (η πρώτη και μοναδική μετά από 20 μήνες χρήσης). Μου είπαν πως με την αναβάθμιση χάνονται όλα όσα έχω στο κινητό μου και ξαναγίνεται όπως όταν το πήρα καινούργιο. Αλλά, όταν ξεκίνησα να ξαναφτιάξω τις ρυθμίσεις που είχα πριν την αναβάθμιση είδα ότι οι συσκευές που είχα αποθηκευμένες στο bluetooth μου δεν είχαν σβηστεί. Είναι φυσιολογικό αυτό; Κάτι ακόμη, γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να δω ποια έκδοση λογισμικού έχω στο κινητό μου, και πια είναι η πιο πρόσφατη; Με την αναβαθμιση δεν χανεται τιποτα.με την επαναφορα αρχικων ρυθμισεων χανονται ολα.για να :blink: την εκδοση λογισμικου ---> *>*<<*<* ( Δεξιά-αστέρι / αριστερά , αριστερά-αστέρι / αριστερά-αστέρι ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Ευχαριστώ για την βοήθεια. Στις πληροφορίες λογισμικού που βρήκα γράφει prgCXC125952_EU_1_CLR1DB001 Εκδόσεις λογισμικού κάμερας Κάμερα Τρέχουσα:5.3 Έκδοση λογισμικού: ITP CXC 125 932 R 1D Προσαρμογή CDA 102337/3 R5A CXC 125953 R 1DB001 EMEA_3 Έκδοση περιεχομένου PA19 Είναι πρόσφατη έκδοση ή όχι; Σας πρήζω το ξέρω αλλά δε γνωρίζω τίποτα από αυτά. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Ευχαριστώ για την βοήθεια. Είναι πρόσφατη έκδοση ή όχι; Σας πρήζω το ξέρω αλλά δε γνωρίζω τίποτα από αυτά. :O Προφανως αφου το αναβαθμισες..σου περασανε την τελευταια εκδοση.τωρα δεν ξερω ακριβως ποια ειναι η τελευταια εκδοση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Όταν χρησιμοποιώ mp3 ως ήχο κλήσης, ακούγεται πολύ δυνατά και εκνευριστικά, θα έλεγα, ο ήχος. Μπορεί να διορθωθεί αυτό; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Όταν χρησιμοποιώ mp3 ως ήχο κλήσης, ακούγεται πολύ δυνατά και εκνευριστικά, θα έλεγα, ο ήχος. Μπορεί να διορθωθεί αυτό; Χαμηλωνεις την ενταση ηχου κλησης.τι πιο απλο..:blink: :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Χαμηλωνεις την ενταση ηχου κλησης.τι πιο απλο..:blink: :) Oops!:O Ως ήχο μηνύματος ήθελα να γράψω. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NECKON Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Ξέρει κανείς πως μπορώ να δω στο PC 3D java games (αρχεία jar) πριν τα εγκαταστήσω στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Oops!:O Ως ήχο μηνύματος ήθελα να γράψω. και παλι..το ιδιο ισχυει!!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 και παλι..το ιδιο ισχυει!!! :) Ευχαριστώ, φίλε μου! Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Ευχαριστώ, φίλε μου! Παρακαλω πολυ :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karapsaltis Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 ξερετε που μπορω να βρω την εφαρμογη που ειχε το κ700 που εκανε περιηγηση μεσω σε αλλο κινητο μεσω bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Εφαρμογή που ήταν προεγκατεστημένη στο Κ700; Δεν θυμάμαι να υπήρχε κάτι τέτοιο. Τι ακριβώς έκανε; Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που υποτίθεται ότι κάνουν κάτι τέτοιο. Αν θες κάποια εδική, πες το. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts