Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

paidia kalispera,

sobaro problima!!!

exo w810 kai prin 3 meres esbise apo mpataria kai meta tin fortisi tis des anabei apla anabosbeinei aspri othoni,

kserei kapoios pos mporo na adeiaso tin ram?

giati o filos toxicity eipe pos eixe gemisei i ram giati den to esbine katholoy kai giayto den anabe to kinito kai toy to kanane anabathmisi!!!

ego prospatho edo kai mia ora na to kano anabathmisi alla kolaei synexeia stin teleytaia mpara,

antimetopise kanenas tetoia blabi???????

please help exo dedomena mesa pou den prepei na xaso me tipota!!!!!!!!!!!!!

please help!!!!!!!

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

paidia kalispera,

sobaro problima!!!

exo w810 kai prin 3 meres esbise apo mpataria kai meta tin fortisi tis des anabei apla anabosbeinei aspri othoni,

kserei kapoios pos mporo na adeiaso tin ram?

giati o filos toxicity eipe pos eixe gemisei i ram giati den to esbine katholoy kai giayto den anabe to kinito kai toy to kanane anabathmisi!!!

ego prospatho edo kai mia ora na to kano anabathmisi alla kolaei synexeia stin teleytaia mpara,

antimetopise kanenas tetoia blabi???????

please help exo dedomena mesa pou den prepei na xaso me tipota!!!!!!!!!!!!!

please help!!!!!!!

Αφαίρεσέ του τη μπαταρία για λίγο και μετά τοποθέτησέ την πάλι και δοκίμασε να το ανοίξεις.

Βέβαια το σωστό θέμα για το W810 βρίσκεται στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=93246

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Αφαίρεσέ του τη μπαταρία για λίγο και μετά τοποθέτησέ την πάλι και δοκίμασε να το ανοίξεις.

Βέβαια το σωστό θέμα για το W810 βρίσκεται στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=93246

ksero file mou pou briskete to thema gia to w810 apla rotisa an exei pathi kanenas to idio;)

oso gia tin mpataria to afisa olokliri mera xoris tin mpataria alla ta idia!!!:O

oso gia tin mpataria to afisa olokliri mera xoris tin mpataria alla ta idia!!!:O

Τότε επειγόντως σε κάποιο SE Service Point!

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Πριν απο μερες εκανα μια ερωτηση για παιχνιδια εφαρμογες κλπ για το κ750.Υπηρξε μια ανταποκριση θαυμαστη.

Εδω και 1 βδομαδα που το αγορασα για τον γιο μου,παει μια χαρα.Μου ειπε ομως ενα προβλημα που αντιμετωπιζει με την ληψη βιντεο.Σταματα η ληψη μετα απο 8-9 δευτερολεπτα.Επιλογη αποθηκευσης εχει την καρτα και η οποια εχει 40 MB κενο.

Γνωριζει κατι κανεις για να λυθει το προβλημα? Καποια αλλη ρυθμιση?

(Πολλα τα θετικα της συσκευης μιας και δεν περασε απο τα χερια μου χωρις να το ψηλοτσεκαρω):happy:

Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες !

Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου

Πριν απο μερες εκανα μια ερωτηση για παιχνιδια εφαρμογες κλπ για το κ750.Υπηρξε μια ανταποκριση θαυμαστη.

Εδω και 1 βδομαδα που το αγορασα για τον γιο μου,παει μια χαρα.Μου ειπε ομως ενα προβλημα που αντιμετωπιζει με την ληψη βιντεο.Σταματα η ληψη μετα απο 8-9 δευτερολεπτα.Επιλογη αποθηκευσης εχει την καρτα και η οποια εχει 40 MB κενο.

Γνωριζει κατι κανεις για να λυθει το προβλημα? Καποια αλλη ρυθμιση?

(Πολλα τα θετικα της συσκευης μιας και δεν περασε απο τα χερια μου χωρις να το ψηλοτσεκαρω):happy:

Οι προκαθοριμένες ρυθμίσεις είναι για αποστολή με mms.

Στην λήψη βίντεο πήγαινε ρυθμίσεις/τρόπος λήψης/υψηλή ποιότητα βίντεο.

Η λήψη πλέον θα είναι χωρίς όριο.

Πως μπορουμε να βγαλουμε το Live?

Το τηλεφωνο ειναι SE 750i και μπορω να το συνδεσω με το καλωδιο USB

που εχει στην συσκευασια. Εχω κατεβαση και το προγραμμα απο το http://www.davinciteam.com

και εχω πληρωση με καρτα και τα 10€ μου εδωσαν οτι πρεπει αλλα το κινητο δεν γινεται uklock

Σας ευχαριστω πολυ για ολα.

Λοιπον πας στο site τηs SE ΚΑΤΕΒΑΖΕΙς ολα τα απαραιτητα αρχεια για αναβαθμιση απο εκει ...ετσι μονο θα δει το τηλεφωνο το προγραμμα για αφαιρεση του live

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Τότε επειγόντως σε κάποιο SE Service Point!

to piga stin ericsson kai mou eipan na paro tilefono tin pempti kai oti tha sbistoun ola apo mesa!!!!!:blink: :blink:

kserei kapoios to tilefono tis ericsson sta kentrika stin athina????

to piga stin ericsson kai mou eipan na paro tilefono tin pempti kai oti tha sbistoun ola apo mesa!!!!!:blink: :blink:

kserei kapoios to tilefono tis ericsson sta kentrika stin athina????

210-3304550

Δεν έχεις αντίγραφο των επαφών;

Λοιπον πας στο site τηs SE ΚΑΤΕΒΑΖΕΙς ολα τα απαραιτητα αρχεια για αναβαθμιση απο εκει ...ετσι μονο θα δει το τηλεφωνο το προγραμμα για αφαιρεση του live

τι σχεση εχει η αφαιρεση του vodafone live με την αναβαθμιση απο το site της sony ericsson!?:blink: :wacko: Μα καμια σχεση...:ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

210-3304550

Δεν έχεις αντίγραφο των επαφών;

To συγκεκριμένο το σηκώνει μια βαρεμένη, ΜΑ ΤΙ ΒΑΡΕΜΕΝΗ. Δοκιμάστε και θα περιμένω να με διαψεύσετε... Έλεος με την εργατικότητά της... Ό,τι ερώτηση την έκανα όταν είχα το πρόβλημα, μου έλεγε έλα από δω και βλέπουμε.... :wacko: Πήγαινα από κει και μου λέγανε ποιος σού'πε να έρθεις; Αυτό συνέβη 2-3 φορές... :blink:

To συγκεκριμένο το σηκώνει μια βαρεμένη, ΜΑ ΤΙ ΒΑΡΕΜΕΝΗ. Δοκιμάστε και θα περιμένω να με διαψεύσετε... Έλεος με την εργατικότητά της... Ό,τι ερώτηση την έκανα όταν είχα το πρόβλημα, μου έλεγε έλα από δω και βλέπουμε.... :wacko: Πήγαινα από κει και μου λέγανε ποιος σού'πε να έρθεις; Αυτό συνέβη 2-3 φορές... :blink:

:lol: :lol:

Φαντάζομαι θα γνωρίστηκες με όλους εκεί.:)

:lol: :lol:

Φαντάζομαι θα γνωρίστηκες με όλους εκεί.:)

Εννοείται. Ελπίζω να μη τους ξαναχρειαστώ όμως. :)

τι σχεση εχει η αφαιρεση του vodafone live με την αναβαθμιση απο το site της sony ericsson!?:blink: :wacko: Μα καμια σχεση...:ninja:
ΝΟΜΙΖΕΙΣ :wink: ειναι ενας απλος τροπος να βαλεις τους οδηγους κατευθειαν χωρις ψαξιμο ωστε μετα με το εν λογω προγραμμα client απο davinci μερια να αφαιρεσεις το live ειχα γραψει και ενα οδηγο για το w900 πως γινεται η αφαιρεση αν ειχες διαβασει ...
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Το Κ750 αναγνωρίζει αρχεία .txt, έτσι; Όμως βλέπω ότι δεν αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες παρόλο που δοκίμασα διαφορετικά encodings. Yπάρχει κάποια λύση για αυτό; Αρχίζει διπλή εξεταστική βλέπετε σε λίγο καιρό... :( :O :whistle:

Το Κ750 αναγνωρίζει αρχεία .txt, έτσι; Όμως βλέπω ότι δεν αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες παρόλο που δοκίμασα διαφορετικά encodings. Yπάρχει κάποια λύση για αυτό; Αρχίζει διπλή εξεταστική βλέπετε σε λίγο καιρό... :( :O :whistle:

Φυσικά και αναγνωρίζει.

Δοκίμασε από το briefcase μου αυτό αν θες:

http://briefcase.pathfinder.gr/file/geofil/25868/542465

Μην το στείλεις στο κινητό. Άνοιξέ το πρώτα με το winrar (φαντάζομαι και με το winzip θα γίνεται), θα δεις 2 txt αρχεία. Γράψε σ' αυτά ότι θες ή φτιάξε τα δικά σου txt, βάλτα στο αρχείο και μετά στείλτο στο κινητό.

Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες για το πόσα βιβλία (txt) μπορείς να βάλεις αλλά υποστηρίζει ελληνικά και μάλιστα μεγάλα αρχεία.

Επειδή μπορεί να μπερδευτείς γιατί δεν αναφέρεται πουθενά, για να βγεις από το κάθε βιβλίο πατάς το πλήκτρο 5 του κινητού.

Ελπίζω να σου κάνει.

Φυσικά και αναγνωρίζει.

Δοκίμασε από το briefcase μου αυτό αν θες:

http://briefcase.pathfinder.gr/file/geofil/25868/542465

Μην το στείλεις στο κινητό. Άνοιξέ το πρώτα με το winrar (φαντάζομαι και με το winzip θα γίνεται), θα δεις 2 txt αρχεία. Γράψε σ' αυτά ότι θες ή φτιάξε τα δικά σου txt, βάλτα στο αρχείο και μετά στείλτο στο κινητό.

Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες για το πόσα βιβλία (txt) μπορείς να βάλεις αλλά υποστηρίζει ελληνικά και μάλιστα μεγάλα αρχεία.

Επειδή μπορεί να μπερδευτείς γιατί δεν αναφέρεται πουθενά, για να βγεις από το κάθε βιβλίο πατάς το πλήκτρο 5 του κινητού.

Ελπίζω να σου κάνει.

Καλή φάση! :w00t: ΟΜΩΣ: Πρέπει να το αντιγράψω το βιβλίο πχ.; Κανά Reader δε παίζει να αναγνωρίζει από μόνο του; :O

Καλή φάση! :w00t: ΟΜΩΣ: Πρέπει να το αντιγράψω το βιβλίο πχ.; Κανά Reader δε παίζει να αναγνωρίζει από μόνο του; :O

Φίλε μου μάλλον θες πολλά.:)

Θα μπορούσες να σκανάρεις τις σελίδες που θες και μέσω ενός ocr προγραμμάτος να τις μετατρέψεις σε txt. Αλλά αν μπεις σε όλη αυτήν την φασαρία...

Χρήστες του k750 βοήθεια!σήμερα εκανα δώρο μια καρτα μνημης στην αδερδη μου,1gb san disk απλη,εχει διαφορα στο κινητο με την high speed??η εχει διαφορα με την sony?δλδ μπορει να κολλαει ή να αργεί το κινητό?sandisk ειναι καλη μαρκα γι αυτο,τετοια εταιρεια εχω και στο 903.

τωρα το βασικο πρόβλημα ειναι οτι εκανα μια βλακεία,μου λεει να τις περασω τα αρχεια απο την 64 mb στην μεγάλη,πριν το κανω ο βλάκας εβαλα την μικρη μνημη μεσα sto adaptor που την κανει σε ms pro και ειπα να τη βάλω στη sony φωτογραφική.ολα καλα,αλλα που να το ξερα οτι η μηχανη εκανε μαλλον format αυτοματα την καρτα και χαθηκαν ολα,παιδια πειτε κανα τρόπο πριν αρχησει να ρωταει ποτε θα τις τα περασω γιατι δεν ξερω τι να κανω.thanks

Χρήστες του k750 βοήθεια!σήμερα εκανα δώρο μια καρτα μνημης στην αδερδη μου,1gb san disk απλη,εχει διαφορα στο κινητο με την high speed??η εχει διαφορα με την sony?δλδ μπορει να κολλαει ή να αργεί το κινητό?sandisk ειναι καλη μαρκα γι αυτο,τετοια εταιρεια εχω και στο 903.

τωρα το βασικο πρόβλημα ειναι οτι εκανα μια βλακεία,μου λεει να τις περασω τα αρχεια απο την 64 mb στην μεγάλη,πριν το κανω ο βλάκας εβαλα την μικρη μνημη μεσα sto adaptor που την κανει σε ms pro και ειπα να τη βάλω στη sony φωτογραφική.ολα καλα,αλλα που να το ξερα οτι η μηχανη εκανε μαλλον format αυτοματα την καρτα και χαθηκαν ολα,παιδια πειτε κανα τρόπο πριν αρχησει να ρωταει ποτε θα τις τα περασω γιατι δεν ξερω τι να κανω.thanks

Φίλε μου μια χαρά κάρτες είναι οι κάρτες της sandisk. Η ουσιαστική διαφορά με τις κάρτες της sony είναι στην τιμή.;)

Τώρα για το πρόβλημά σου αν έγινε format τα πράγματα είναι δύσκολα. Αλλά μπορείς πάντα να δοκιμάσεις μερικά recovery utilities. Ένα γνωστό εργαλείο για memory sticks μπορείς να βρεις εδώ:

http://www.photosrecovery.com/

Υπάρχουν πάρα πολλά. Τώρα για το αποτέλεσμα θα μας πεις εσύ. Αν και νομίζω ότι και η ίδια η sandisk θα προσφέρει κάποιο εργαλείο για αυτό. To έψαξες;

http://www.sandisk.com/

φιλε σε ευχαριστώ,ναι την sandisk της πηρα,γιατι η sony ηταν ακριβοτερη,και επειδη ο ιδιος εχω minisd sandisk και ποτε δεν ειχα προβλημα.απλα επειδη ειχα ακουσει οτι στα se αν βαλεις αλλη μαρκα εκτος απο sony κολλαει.μαλλον δεν ισχυει οπως λες,ωραια.

οχι δεν εχω δοκιμασει κατι ακομη γιατι φοβαμαι μην κανω κατι χειροτερα θα ακουλοθησω τωρα τα link να δω μηπως βγαλω καμια ακρη,κριμα ειχε μεσα καποιες σημαντικες φωτογραφιες και απο τις διακοπες μερικες,ωχ πως θα της το πω...μακαρι να καταφερω κατι φιλε.

• The title was changed to Sony Ericsson K750i