RAVER Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 eyxaristw poli :rolleyes: να σαι καλα:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 kalispera! kserei kanenas pou mporoume na broume ayto to SEtool? Ορίστε http://www.unlockeasy.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=43&min=20&orderby=titleA&show=10 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Ορίστε http://www.unlockeasy.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=43&min=20&orderby=titleA&show=10 Ωραία...τώρα πιο καλο παιδάκι θα το δοκιμάσει να μας πει αν παίζει? :p :O (edit: ) Ποιο απ όλα είναι ρε παιδιά?!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Ωραία...τώρα πιο καλο παιδάκι θα το δοκιμάσει να μας πει αν παίζει? :p :O (edit: ) Ποιο απ όλα είναι ρε παιδιά?!! Tι ενοείς πιο από όλα είναι? :worry: Αυτό που θέλεις είναι εδώ..... http://www.unlockeasy.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=698 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Υπ όψιν Υπάρχει μια μικρή περίπτωση εαν περάσουμε GDFS η κάνουμε unlock/repair είτε για οποιοδήποτε λόγο το τηλέφωνο δεν μπορέσει να κάνει complete, το τηλέφωνο να νεκρωθεί η να μή μπορεί να κάνει complete με τίποτα. Μετά αρχίστε να κλαίτε γιατι το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει αναφερθεί στο support του setool και τα προβλήματα λύνονται ΜΟΝΟ με τις τελευταίες εκδόσεις του setool. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HULK Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΣΕ Κ ΕΣΠΑΣΕ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΧΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΗΣΕ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Υπάρχει κανένας τρόπος να βλέπουμε ποιά είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε την διαδικασία αναβάθμισης? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Ωραία...τώρα πιο καλο παιδάκι θα το δοκιμάσει να μας πει αν παίζει? :p :O (edit: ) Ποιο απ όλα είναι ρε παιδιά?!! Αχχχ!!!! Ας χαλασω και αλλο ενα κινητο! Τωρα ξεκιναω νβα το δοκιμασω! Wish me good luck! Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Αχχχ!!!! Ας χαλασω και αλλο ενα κινητο! Τωρα ξεκιναω νβα το δοκιμασω! Wish me good luck! Πρόσεξε μονο τι κανεις αδερφέ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Ειμαι πολυ βλακας ή οντως οι πληροφοριες ειναι ελλιπεις???? Δεν εχω καταλαβει τι να κανω Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Ειμαι πολυ βλακας ή οντως οι πληροφοριες ειναι ελλιπεις???? Δεν εχω καταλαβει τι να κανω Φιλε αστο καλύτερα τότε...δεν αξίζει τον κόπο να χαλάσεις το κινητό σου!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Ρε δεν βλεπει το κινητο με τπτ!!!! Εχω ξανακανει τετοιες διαδικασιες!! Πες τπτ αν ξερεις Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Ρε δεν βλεπει το κινητο με τπτ!!!! Εχω ξανακανει τετοιες διαδικασιες!! Πες τπτ αν ξερεις Με τι το συνδέεις?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 USB. Το κλασσικο που δινει μαζι με το κουτι Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 USB. Το κλασσικο που δινει μαζι με το κουτι το port το έχεις ελέγξει ότι είναι σωστό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Sorry mods απο εδω και περα μιλαμε με πμ. Σβηστε τα spam μας! Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theologos14 Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 γεια σας παιδια σκεφτομαι να χτυπησω το κ750 αλλα μεταχειρισμενο τι να προσεξω; ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoni04 Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 skeftome kai egw na paro to K750 i thn deytera metaxirismeno alhtheia posa xronia egiisi exei kai ti provlimata vgazei (as poume mpataria ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 skeftome kai egw na paro to K750 i thn deytera metaxirismeno alhtheia posa xronia egiisi exei kai ti provlimata vgazei (as poume mpataria ) Η εγγύηση είναι 2 χρόνια και η μπαταρία του δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει. Το μεταχειρισμένο βέβαια έχει τα ρίσκα του. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 skeftome kai egw na paro to K750 i thn deytera metaxirismeno alhtheia posa xronia egiisi exei kai ti provlimata vgazei (as poume mpataria ) Όντως η μπαταρία είναι πολύ καλή...πρόσεχε όμως με τα μεταχειρισμένα να δεις από ποτε είναι αγορασμένο και ότι υπάρχει το χαρτί της εγγύησης και αν σου δίνει ο μεταπωλητής κάποια δίκια του εγγύηση :) Πριν το αγοράσεις βάλε την κάρτα sim σου μέσα και δες αν όλες η βασικές του λειτουργίες είναι ok (κανε και μια δοκιμαστική κλήση) Έλεγξε το πληκτρολόγιο και το πορτάκι της κάμερας, το ηχείο σε full ένταση το flash της κάμερας (όπως επίσης αν τραβάει κανονικά φωτό και βίντεο)!! και βεβαια την εξωτερική του κατάσταση...αν το δεις χτυπημένο φανερά κάπου να είσαι εξαιρετικά επιφυλακτικός!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 USB. Το κλασσικο που δινει μαζι με το κουτι To Setool αναφέρει οτι ΔΕΝ δουλεύει με το original καλώδιο. Και προφανώς δεν πρόκειτε να δουλέψει ποτέ, χρειάζεται συγκεκριμένο καλώδιο Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 To Setool αναφέρει οτι ΔΕΝ δουλεύει με το original καλώδιο. Και προφανώς δεν πρόκειτε να δουλέψει ποτέ, χρειάζεται συγκεκριμένο καλώδιο Μπορείς να κάνεις σύνδεση με Bluetooth adaptor. Ο δικός μου είναι της Mobile Action (MA-700) και συνδέεται κανονικά με το SE Tools. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATZ Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΣΕ Κ ΕΣΠΑΣΕ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΧΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΗΣΕ ?[/QUO Φίλε μου, εχεί σπάσει το εξωτερικό κάλυμμα ή η LCD όθονη από μέσα; Εμένα μου είχε σπάσει η LCD το πήγα στην SE στην Συνόπης και μαζί με μια αναβάθμιση έκαναν 3 μέρες να το φτιάξουν και η LCD κόστισε 60 euro (πρόσεχε μην σε χρεώσουν παραπάνω γιατί εμένα παραλίγο να με χρεώσουν 88 euro) Παράθεση The city never sleeps... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Μπορείς να κάνεις σύνδεση με Bluetooth adaptor. Ο δικός μου είναι της Mobile Action (MA-700) και συνδέεται κανονικά με το SE Tools. Φίλε μου κάποιο λάθος κάνεις η μπέρδεψες τα προγράμματα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να συνδέσεις setool με bluetooth. Ισως το datasuite να το σύνδεσες με BT αλλα το setool αποκλειεται Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Μηπως απλα εχεις ενεργοποιημενη τη λειτουργια του Τ9 (στο πανω μερος της οθονης εχει τους χαρακτηρες Τ9); :blink: Μπα, δεν είμαι τόσο newbie :) :p Κι εμενα απιθανο μου φαινοταν, αλλα με τοσα που εχουν δει τ' αυτια μας, you never know... :) :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts