Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

kalispera!

kserei kanenas pou mporoume na broume ayto to SEtool?

Ορίστε

http://www.unlockeasy.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=43&min=20&orderby=titleA&show=10

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς.

Ωραία...τώρα πιο καλο παιδάκι θα το δοκιμάσει να μας πει αν παίζει? :p :O

(edit: ) Ποιο απ όλα είναι ρε παιδιά?!!

Tι ενοείς πιο από όλα είναι? :worry:

Αυτό που θέλεις είναι εδώ.....

http://www.unlockeasy.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=698

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς.

Υπ όψιν

Υπάρχει μια μικρή περίπτωση εαν περάσουμε GDFS η κάνουμε unlock/repair είτε για οποιοδήποτε λόγο το τηλέφωνο δεν μπορέσει να κάνει complete, το τηλέφωνο να νεκρωθεί η να μή μπορεί να κάνει complete με τίποτα.

Μετά αρχίστε να κλαίτε γιατι το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει αναφερθεί στο support του setool και τα προβλήματα λύνονται ΜΟΝΟ με τις τελευταίες εκδόσεις του setool.

ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΣΕ Κ ΕΣΠΑΣΕ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΧΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΗΣΕ ?

Υπάρχει κανένας τρόπος να βλέπουμε ποιά είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε την διαδικασία αναβάθμισης?

Ευχαριστώ

Αχχχ!!!! Ας χαλασω και αλλο ενα κινητο! Τωρα ξεκιναω νβα το δοκιμασω! Wish me good luck!

Αχχχ!!!! Ας χαλασω και αλλο ενα κινητο! Τωρα ξεκιναω νβα το δοκιμασω! Wish me good luck!

Πρόσεξε μονο τι κανεις αδερφέ ;)

Ειμαι πολυ βλακας ή οντως οι πληροφοριες ειναι ελλιπεις???? Δεν εχω καταλαβει τι να κανω

Ειμαι πολυ βλακας ή οντως οι πληροφοριες ειναι ελλιπεις???? Δεν εχω καταλαβει τι να κανω

Φιλε αστο καλύτερα τότε...δεν αξίζει τον κόπο να χαλάσεις το κινητό σου!! :)

Ρε δεν βλεπει το κινητο με τπτ!!!! Εχω ξανακανει τετοιες διαδικασιες!! Πες τπτ αν ξερεις

Ρε δεν βλεπει το κινητο με τπτ!!!! Εχω ξανακανει τετοιες διαδικασιες!! Πες τπτ αν ξερεις

Με τι το συνδέεις?!

USB. Το κλασσικο που δινει μαζι με το κουτι

το port το έχεις ελέγξει ότι είναι σωστό?

Sorry mods απο εδω και περα μιλαμε με πμ. Σβηστε τα spam μας!

skeftome kai egw na paro to K750 i thn deytera metaxirismeno alhtheia posa xronia egiisi exei kai ti provlimata vgazei (as poume mpataria )

Η εγγύηση είναι 2 χρόνια και η μπαταρία του δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει. Το μεταχειρισμένο βέβαια έχει τα ρίσκα του.

skeftome kai egw na paro to K750 i thn deytera metaxirismeno alhtheia posa xronia egiisi exei kai ti provlimata vgazei (as poume mpataria )

Όντως η μπαταρία είναι πολύ καλή...πρόσεχε όμως με τα μεταχειρισμένα να δεις από ποτε είναι αγορασμένο και ότι υπάρχει το χαρτί της εγγύησης και αν σου δίνει ο μεταπωλητής κάποια δίκια του εγγύηση :)

Πριν το αγοράσεις βάλε την κάρτα sim σου μέσα και δες αν όλες η βασικές του λειτουργίες είναι ok (κανε και μια δοκιμαστική κλήση)

Έλεγξε το πληκτρολόγιο και το πορτάκι της κάμερας, το ηχείο σε full ένταση το flash της κάμερας (όπως επίσης αν τραβάει κανονικά φωτό και βίντεο)!!

και βεβαια την εξωτερική του κατάσταση...αν το δεις χτυπημένο φανερά κάπου να είσαι εξαιρετικά επιφυλακτικός!!! ;)

USB. Το κλασσικο που δινει μαζι με το κουτι

To Setool αναφέρει οτι ΔΕΝ δουλεύει με το original καλώδιο.

Και προφανώς δεν πρόκειτε να δουλέψει ποτέ, χρειάζεται συγκεκριμένο καλώδιο

To Setool αναφέρει οτι ΔΕΝ δουλεύει με το original καλώδιο.

Και προφανώς δεν πρόκειτε να δουλέψει ποτέ, χρειάζεται συγκεκριμένο καλώδιο

Μπορείς να κάνεις σύνδεση με Bluetooth adaptor. Ο δικός μου είναι της Mobile Action (MA-700) και συνδέεται κανονικά με το SE Tools.

ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΣΕ Κ ΕΣΠΑΣΕ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΧΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΗΣΕ ?[/QUO

Φίλε μου, εχεί σπάσει το εξωτερικό κάλυμμα ή η LCD όθονη από μέσα; Εμένα μου είχε σπάσει η LCD το πήγα στην SE στην Συνόπης και μαζί με μια αναβάθμιση έκαναν 3 μέρες να το φτιάξουν και η LCD κόστισε 60 euro (πρόσεχε μην σε χρεώσουν παραπάνω γιατί εμένα παραλίγο να με χρεώσουν 88 euro)

The city never sleeps...

Μπορείς να κάνεις σύνδεση με Bluetooth adaptor. Ο δικός μου είναι της Mobile Action (MA-700) και συνδέεται κανονικά με το SE Tools.

Φίλε μου κάποιο λάθος κάνεις η μπέρδεψες τα προγράμματα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να συνδέσεις setool με bluetooth. Ισως το datasuite να το σύνδεσες με BT αλλα το setool αποκλειεται

Μηπως απλα εχεις ενεργοποιημενη τη λειτουργια του Τ9 (στο πανω μερος της οθονης εχει τους χαρακτηρες Τ9); :blink:

Μπα, δεν είμαι τόσο newbie :) :p

Κι εμενα απιθανο μου φαινοταν, αλλα με τοσα που εχουν δει τ' αυτια μας, you never know... :) :cool:

• The title was changed to Sony Ericsson K750i