geofil Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Πώς μπορώ να σβήσω όλες της επαφές με την μια…? Υπάρχει κάποια επιλογή να κάνω γενικό φόρμα στο τηλ ? Ευχαριστώ ? Επαφές/Επιλογές/Προηγμένες/Διαγραφή όλων. Αυτό πάντως δεν είναι γενικό φορμάτ στο τηλέφωνο. Υπάρχει η επιλογή Ρυθμίσεις/Γενικές/Επαναφορά ρυθμίσεων. Προσοχή πάντως Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ CUTTER ΓΙΑ MPEG?ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΒΩ ΚΑΠΟΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Δεκάδες. Προσωπικά χρησιμοποιώ το Easy Video Splitter Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpapa Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Παίδες καλημέρα:) Έθεσα το ίδιο ερώτημα και στο νήμα της Νοκια,ρωτάω κιεδώ:θέλω ένα κινητό για τη δουλειά όπου μιλάω αρκετά.Δεν έχω απαιτήσεις περίεργες (συγχρονισμούς με Outlook,κλπ) απλά θέλω καλή μπαταρία,δυνατό ήχο κλήσης και δόνηση (μιας κιέχει αρκετό θόρυβο στο χώρο δουλειάς) και μια αξιοπρεπή κάμερα για καμιά φώτο πού και πού. Ψηνόμουν για το Κ750 αλλά με χάλαγαν τα 200€.Σκεφτόμουν μετά το Κ510 με 150€.Τώρα ένας φίλος πουλάει στο κουτί του,μεταχείρω αγορασμένο τον Αύγουστο,το 6230i,150 επίσης. Να πω εδώ ότι είχα πάει στο Πλαίσιο και δοκίμαζα τους ήχους κλήσης σε διάφορα κινητά.Δοκίμασα στο Κ510 και απογοητεύτηκα απίστευτα:O Μιλάμε το έβαζα φουλ ένταση και με δόνηση και δεν άκουγα σχεδόν τίποτα,ούτε καταλάβαινα δόνηση!!Το ίδιο και με ένα Νοκια που δοκίμασα (δεν θυμάμαι μοντέλο :O ).Μήπως παίζει κάτι με αυτές τις συσκευές που έχουν για επίδειξη;Μιλάμε ότι το κρατούσα στο χέρι και δεν καταλάβαινα ΤΙΠΟΤΑ:!: Τεσπα.Περιμένω τις γνώμες σας:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Παίδες καλημέρα:) Έθεσα το ίδιο ερώτημα και στο νήμα της Νοκια,ρωτάω κιεδώ:θέλω ένα κινητό για τη δουλειά όπου μιλάω αρκετά.Δεν έχω απαιτήσεις περίεργες (συγχρονισμούς με Outlook,κλπ) απλά θέλω καλή μπαταρία,δυνατό ήχο κλήσης και δόνηση (μιας κιέχει αρκετό θόρυβο στο χώρο δουλειάς) και μια αξιοπρεπή κάμερα για καμιά φώτο πού και πού. Ψηνόμουν για το Κ750 αλλά με χάλαγαν τα 200€.Σκεφτόμουν μετά το Κ510 με 150€.Τώρα ένας φίλος πουλάει στο κουτί του,μεταχείρω αγορασμένο τον Αύγουστο,το 6230i,150 επίσης. Να πω εδώ ότι είχα πάει στο Πλαίσιο και δοκίμαζα τους ήχους κλήσης σε διάφορα κινητά.Δοκίμασα στο Κ510 και απογοητεύτηκα απίστευτα:O Μιλάμε το έβαζα φουλ ένταση και με δόνηση και δεν άκουγα σχεδόν τίποτα,ούτε καταλάβαινα δόνηση!!Το ίδιο και με ένα Νοκια που δοκίμασα (δεν θυμάμαι μοντέλο :O ).Μήπως παίζει κάτι με αυτές τις συσκευές που έχουν για επίδειξη;Μιλάμε ότι το κρατούσα στο χέρι και δεν καταλάβαινα ΤΙΠΟΤΑ:!: Τεσπα.Περιμένω τις γνώμες σας:) Σε χαλαγε το κ750 τωρα που εχει μονο 200 ευρο.παρ'το καινουργιο και δεν θα χασεις,πιο δυνατο ηχο απο το κ750 δεν εχω ακουσει! οταν χτυπαει και εχεις ηχο κλησης mp3 το κινητο ακουγεται χαλαρα σε σημειο να θελεις να κατεβασεις την ενταση. εχει πολυ καλη μπαταρια και η καλυτερη καμερα αναμεσα στα 3 κινητα που εθεσες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpapa Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Η πολύ καλή κάμερα δεν με πολυκαίει.Θέλω όμως οπωσδήποτε καλή μπαταρία (χρόνο αναμονής-ομιλίας) και δυνατό ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosargyrakis Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Η πολύ καλή κάμερα δεν με πολυκαίει.Θέλω όμως οπωσδήποτε καλή μπαταρία (χρόνο αναμονής-ομιλίας) και δυνατό ήχο. εχω ακυοσει πολλα κινητα και εχω δει και μπαταριες. η μπαταρια του κ 750ι ειναι εγγυηση οσον αφορα τον ηχο ειναι πολυ δυνατος στην τερμα ενταση και ειδικα αν βαλεις καποιο οξυ ηχο-μουσικο κομματι. εγω για παραδειγμα εχω ρεαλτονε το voodo people και γινεται χαμος οταν χτυπαει . μια φορα ημουν σε συνεργειο και το ακουσα που χτυπησε μεσα στο αμαξι ενω ηταν κλειστες οι πορτες... νομιζω καταλαβαινεις:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpapa Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 OK,thanx!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 εχω ακυοσει πολλα κινητα και εχω δει και μπαταριες. η μπαταρια του κ 750ι ειναι εγγυηση οσον αφορα τον ηχο ειναι πολυ δυνατος στην τερμα ενταση και ειδικα αν βαλεις καποιο οξυ ηχο-μουσικο κομματι. εγω για παραδειγμα εχω ρεαλτονε το voodo people και γινεται χαμος οταν χτυπαει . μια φορα ημουν σε συνεργειο και το ακουσα που χτυπησε μεσα στο αμαξι ενω ηταν κλειστες οι πορτες... νομιζω καταλαβαινεις:) :p :happy: ...ε καλά, τα παραλές και λίγο μου φαίνεται! Αν δεν είχα το κινητό και διάβαζα αυτά που λες θα νόμιζα ότι κρατάει η μπαταρία 5 μέρες και ο ήχος του ακούγετε και από 3 χιλιόμετρα! Μια χαρά είναι το κινητό , αλλά για να τα λέμε αναλυτικά... με μέτρια χρήση το κινητό , κρατάει 3-4 μέρες, αλλά με συχνή (και χρήση κάμερας,εφαρμογών,μουσική...) 1-1/2 , 2 μέρες το πολύ! Όσο για τον ήχο, αρκετά καλός... ειδικά με τις τελευταίες αναβαθμίσεις... αλλά υπάρχουν και καλύτερα (πάντα θα ισχύει αυτό)! Και για τον φίλο που ενδιαφέρεται για το κινητό, ας έχει υπόψιν και τα γνωστά προβλήματα του joystick (μην τα ξαναλέμε, ας ανατρέξει παλαιότερα post)! Για μένα (προσωπική γνώμη)... (+ , - ) +καλή τιμή , +καλές photo, +όμορφο design, +κατανοητό menu, +καλός ήχος, +αναβάθμιση από το σπίτι (web update), +ελάχιστα κολλήματα, +μέτρια προς καλή αυτονομία μπαταρίας. -επίσημο service SE (καλύτερα φτιάξε το μόνος σου:p ). - joystick (ΑΙΣΧΟΣ, ακόμα και στο επόμενο μοντέλο κ800 , πάλι τα ίδια έχουν), - video recording (πάλι ΑΙΣΧΟΣ), - ψιλομικρή οθόνη (ειδικά για εφαρμογές και multimedia). Με λίγα λόγια είναι στην κρίση του καθένα να εστιάσει τι ακριβώς θέλει και να πράξει αναλόγως! Πάντως για τα λεφτά του (μου φαίνεται και κάτω απο 200e έχει πέσει) είναι μια χαρά...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Σε μένα που η μπαταρία του κρατάει 5 ημέρες με μέτρια χρήση ή 3 ημέρες με το "ξέσκισμα" που λες να αρχίσω να ανησυχώ;:p Επίσης μετά από 14 μήνες το joystick δουλεύει περίφημα (φτου να μην το ματιάξω):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 μία από τα ίδια με τον Johny...5 μέρες με μέτρια και 3 με αρκετή χρήση. όχι το K750i αλλά το ακριβώς ίδιο W700i. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Σε μένα που η μπαταρία του κρατάει 5 ημέρες με μέτρια χρήση ή 3 ημέρες με το "ξέσκισμα" που λες να αρχίσω να ανησυχώ;:p Επίσης μετά από 14 μήνες το joystick δουλεύει περίφημα (φτου να μην το ματιάξω):) Μία από τα ίδια. Και για το joystick (κανένα πρόβλημα μετά από 1,5 χρόνο) και για την μπαταρία. Πολλές φορές κρατάει πάνω από 5 μέρες. Βέβαια το τι εννοεί ο καθένας όταν λέει μέτρια χρήση, είναι σχετικό. Αν παίζεις παιχνιδάκια κάθε μέρα (δεν παίζω ποτέ), εγώ δεν το λέω μέτρια χρήση. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Μην τα ξαναλέμε πάλι... το πρόβλημα με το joystick είναι σε αρκετούς, αλλά όχι σε όλους! Η SE είναι διατεθειμένη να μου το αλλάξει (γιατί είναι και μέσα στην εγγύηση) - αλλά εγώ δεν το δίνω γιατί απλά θα έχω γεράσει μέχρι να το πάρω.. (ένα φιλαράκι έκανε το ίδιο λάθος και το περιμένει ακόμα, 4 μήνες τώρα:p ) Όσο για το post που έκανα ίσως δεν προσέξατε κάτι ... ""Για μένα (προσωπική γνώμη)""... Δεν χρειάζεται ν'αρχίσουμε τα γνωστά που υπάρχουν χιλιάδες στα προηγούμενα post! (εμένα έτσι, όχι εμένα είναι έτσι...κτλ) Είπα την γνώμη μου στον φίλο που θέλει ν'αγοράσει το κινητό... Διαβάζει, κάνει έρευνα και αποφασίζει ο ίδιος τι θα πράξει...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Τα ίδια πράγματα λέμε συνέχεια εμείς, τα ίδια λες και εσύ. Και μεις την γνώμη μας είπαμε. Δεν κατάλαβα γιατί δεν έπρεπε εμείς να το κάνουμε. Όλοι προσωπικές γνώμες έχουμε. Γιατί το πήρες προσωπικά; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurora Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Παιδιά έχει βγεί νέα αναβάθμιση? Παράθεση :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Ρε παιδια sorry που θα το πω αλλα αν κακομεταχειριζεστε ενα κινητο, λογικο ειναι να χαλάσουν κουμπιά η joystick είχα το t610 και ειναι μια χαρά ακόμα. Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsioy Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Πριν από 3 μέρες έκανα αναβάθμιση από το site της Sony Ericsson και εγκαταστήθηκε η R1DB001. ΥΓ: Πήγα να δω τo firmware σε ενός φίλου μου το K750i (αγορασμένο πριν από 9 μήνες) και το >*<<... δεν έπιανε. Γιατί; Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Τα ίδια πράγματα λέμε συνέχεια εμείς, τα ίδια λες και εσύ. Και μεις την γνώμη μας είπαμε. Δεν κατάλαβα γιατί δεν έπρεπε εμείς να το κάνουμε. Όλοι προσωπικές γνώμες έχουμε. Γιατί το πήρες προσωπικά; γιατί είναι κρητικάτσι...:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 μηπωσ δεν πιανει καλα το joystick του φιλου σου? Το επαθα κι εγω πριν λιγες μερες και εφταιγε αυτο. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 γιατί είναι κρητικάτσι...:lol: ... από που το κατάλαβες ότι είμαι Κρητικός?:happy: :) Δεν το πήρα προσωπικά , απλά μια γνώμη είπα και δεν ήθελα να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν... aurora, το τελευταίο firmware είναι το R1DB001 και ένα καλό site για να βλέπεις τις καινούργιες αναβαθμίσεις είναι αυτό! (...αλλά και αυτό που είσαι τώρα:)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Πριν από 3 μέρες έκανα αναβάθμιση από το site της Sony Ericsson και εγκαταστήθηκε η R1DB001. ΥΓ: Πήγα να δω τo firmware σε ενός φίλου μου το K750i (αγορασμένο πριν από 9 μήνες) και το >*<<... δεν έπιανε. Γιατί; Γιατι δεν το παταγατε καλα,ξαναδοκιμαστε και θα το πετυχετε.Σε ολα τα κινητα της SE δουλευει το παραπανω tip :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Να μπω κι εγω στην συζητηση σας. Απο ο,τι έχω δει το κ750 εν συγκριση με το W800 οι διαφορες τους είναι τετοιες που αν παρεις το κ750 με 200 ευρω με αλλα 50 / 90 ευρω περνεις 1gb/2gb memory stick και είσαι καλλημενος. Τωρα έχω μια απορία σχετικα με τους ηχους κλησης. Μπορείς να επιλεξεις ως ηχο κλησης ενα αρχειο .acc ή ένα .mp4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 To mp4 είναι αρχείο video συμπιεσμένο, αν δεν κάνω λάθος. Οι τύποι αρχείων που δέχεται το κινητό είναι οι ακόλουθοι: *.bmp, *.jpg, *.gif, *.mp4, *.3gp, *.mp3, *.amr, *.wav(με 16 KHz maximum sample rate) Οποιοδήποτε από τα παραπάνω αρχεία ήχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ήχος κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 To mp4 είναι αρχείο video συμπιεσμένο, αν δεν κάνω λάθος. Οποιοδήποτε από τα παραπάνω αρχεία ήχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ήχος κλήσης. Το mp4 είναι ένα τύπος container file, ο οποίος μπορεί να περιέχει οποινοδήποτε αριθμό από κομμάτια ήχου, βίντεο, υπότιτλους, διαχωρισμό σε κεφάλαια. Συγκεκριμένα από κομμάτια βίντεο υποστιρίζονται οι κωδικοποιήσεις MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 ASP, H.264/MPEG-4 AVC, και από ήχο MPEG-1 Layers I, II, III (MP3), MPEG-2/4 (HE)-AAC, Vorbis, Apple Lossless. Αυτό σημαίνει ότι το κινητό μπορεί να αναπαράγει αρχεία mp4 που περιέχουν βίντεο (H.264/MPEG-4 AVC) όσο και αρχεία mp4 που περιέχουν αποκλειστικά ήχο (MPEG-1 Layer III, MPEG-4 eAAC). Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzilas Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 THANKS GEOFIL!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpapa Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!Νομίζω ότι για τη χρήση που το θέλω (ομιλία/αναμονή και καμιά φώτο πού και πού) δεν θα έχω πρόβλημα με την μπαταρία.Τώρα για το joystick...Τι να πω...Αν το αποφασίσω απλώς θα ελπίζω...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts