Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τότε φίλε μου μόνο η βολτούλα σε service point σου έμεινε. Δεν βλέπω να μπορείς να κάνεις κάτι άλλο μόνος σου.

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τότε φίλε μου μόνο η βολτούλα σε service point σου έμεινε. Δεν βλέπω να μπορείς να κάνεις κάτι άλλο μόνος σου.

και τι παραπανω να μου κανουν στο service?

δε νομιζω οτι κανουν κατι τοσο extreme που να μην μπορουμε να το κανουμε και μονοι μας....

και τι παραπανω να μου κανουν στο service?

δε νομιζω οτι κανουν κατι τοσο extreme που να μην μπορουμε να το κανουμε και μονοι μας....

Κι όμως μπορούν: Να σου δωσουν καινουριο κινητο!!!

Τόσο απλά, θα του δώσουν νέο κινητό;

...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:)

Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο...

καλησπερα

ειμαι νεος στο furum και εχω ενα πολυ σοβαρο προβλημα θελω να κλειδωνει το μενου του ή εστω τα μηνυματα γινεται ευχαριστω πολυ

Καλώς ήρθες στο φόρουμ φίλε alt10.

Κλειδώματα σε μενού και sms δεν υπάρχουν για το Κ750. Κυκλοφορούν μερικές εφαρμογές σε java αλλά όσες δοκίμασα δεν άξιζαν τον κόπο. Δοκίμασε αν θες το Locker. Με δική σου ευθύνη, επειδή αναφέρθηκαν προβλήματα. :)

δλδ δεν μπορω να κανω τιποτα για να κλειδωσω το κιν μου ? στα motorola πως γινεται?

Στα motorola μπορουσες να κλειδωσεις το πληκτρολογιο,και μενου με χρηση κωδικου!

στα sony ericsson αυτο δεν γινεται.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχει τελειωσει η εγγυηση ρε παιδια.....

κι εκτος αυτου, με τοσα που του εχω κανει πιθανοτερο θα ηταν να μου πουν να το βαλω στον ..... μου παρα να μου δωσουν αλλο...!!!!:lol:

εχει τελειωσει η εγγυηση ρε παιδια.....

κι εκτος αυτου, με τοσα που του εχω κανει πιθανοτερο θα ηταν να μου πουν να το βαλω στον ..... μου παρα να μου δωσουν αλλο...!!!!:lol:

Μην ακους αερολογιες!! αυτο γινεται μονο αν ειναι καινουργιο το κινητο και μεσα σε ενα χρονικο διαστημα (5-7) μερες.απ'εκει και περα..δεν γινεται να κανεις τιποτα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίδες καλησπέρα! Επειδή το Κ750 είναι vodafone live! και μου εχει σπασει τα ν ε υ ρ ά αυτη η μαλ....ια, μπορεί να μου πει καποιος αν υπαρχει τροπος να βγαλω εγω το μενου αυτο και να το κανω απλό ή οτι αλλο γινεται;( Ειδα καπου αλλαγη σε walkman...Iσχυει αυτο; Αν ναι, φευγει τελείως το vodafone live ; ) Όποιος βοηθήσει, θα του είμαι ευγνώμων!!! Αν υπάρχει στο thread αυτο, ας μου πει κανεις την σελιδα, για να μην τον πρηζω αδικα...! Ευχαριστώ εκ των προτέρων...!!! :D:D:D:D

Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο...

Παίδες καλησπέρα! Επειδή το Κ750 είναι vodafone live! και μου εχει σπασει τα ν ε υ ρ ά αυτη η μαλ....ια, μπορεί να μου πει καποιος αν υπαρχει τροπος να βγαλω εγω το μενου αυτο και να το κανω απλό ή οτι αλλο γινεται;( Ειδα καπου αλλαγη σε walkman...Iσχυει αυτο; Αν ναι, φευγει τελείως το vodafone live ; ) Όποιος βοηθήσει, θα του είμαι ευγνώμων!!! Αν υπάρχει στο thread αυτο, ας μου πει κανεις την σελιδα, για να μην τον πρηζω αδικα...! Ευχαριστώ εκ των προτέρων...!!! :D:D:D:D

εδώ φίλε μου!!!http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=151950&highlight=k750+w800 :)

Hip Hop.

Του έδωσες link για το "Παιχνίδια, Εφαρμογές, Θέματα για K750/W800".

Το σωστό link είναι αυτό:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=159294

Του έδωσες link για το "Παιχνίδια, Εφαρμογές, Θέματα για K750/W800".

Το σωστό link είναι αυτό:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=159294

το έκανα edit ποιο συγκεκριμένο και αποκληστικά για αυτή τη μετατροπή είναι αυτό που αναφέρω!!!!;):)

Hip Hop.

Στην πρώτη σελίδα του "SEMC Κινητά: Αναβαθμίσεις & τροποποιήσεις του λειτουργικού" θα του λυθούν πολλές απορίες. Μετά αν θέλει μπορεί να μπει και στο άλλο θέμα που είναι όντως πιο εξειδικευμένο.

Στην πρώτη σελίδα του "SEMC Κινητά: Αναβαθμίσεις & τροποποιήσεις του λειτουργικού" θα του λυθούν πολλές απορίες. Μετά αν θέλει μπορεί να μπει και στο άλλο θέμα που είναι όντως πιο εξειδικευμένο.

οκ σωστά ελπίζω να σε καλύψαμε φίλε μου!!!;)

Hip Hop.

Παίδες, σας ευχαριστω και τους δυο για την βοηθεια σας !!! Να στε καλα...!!!!

παιδια,ξερει κανενας πως μπορω να εγκαταστησω και αλλες γλωσσες(και το τ9 τους) στο τηλεφωνο;μπορω να παω σε μια αντιπροσωπεια της ερικσον και να μου το κανουν αυτοι 'η μπορω να το κανω και μονος μου;

kalhspera k apo mena paidia...

Prospathw edw k kairo na sydnesw to kinhto me to laptop pou exei vista alla den mou to anagnwrizei me tipota.

Efera k to CD apo ellada,phga na to egkatasthsw alla pali tipota giati einai leei mono gia XP

Yparxei kanena paketo codecs na egkatasthsw h na parw kapoio sygkekrimeno arxeio apo to cd gia na to perasw sto laptop??H kapoia allh opoiadhpote lysh gia ta vista.

Thanks in advance,

Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.

Πως προσπαθεις να συνδεθείς;

Μέσω bt ή καλωδίου; Και με ποιο πρόγραμμα;

Ή μήπως απλά προσπαθείς να εγκαστήσεις το Sony Ericsson PC Suite;

Ηρθε η ωρα να αποχωριστω το αγαπημενο μου Κ750 :sorry:

Μετα απο 2 και πλεον χρονια αθλιας κακομεταχειρισης (ή μαλλον κακοποιησης :lol:), κατα τα οποια ηταν παντα αψογο, θα το χαρισω σε συγγενικο μου προσωπο.

Ψαχνω μια θηκη για κρεμασμα στη ζωνη, που βολευει τον νεο κατοχο λογω της εργασιας του. Ετσι θα καλυφθει και το ξεθωριασμα του χρωματος στις "ακμες" της συσκευης.

Εχετε να μου προτεινετε καμια ανθεκτικη ή εστω σε ποιο καταστημα να ψαξω;

Θενξ :)

Ηρθε η ωρα να αποχωριστω το αγαπημενο μου Κ750 :sorry:

Μετα απο 2 και πλεον χρονια αθλιας κακομεταχειρισης (ή μαλλον κακοποιησης :lol:), κατα τα οποια ηταν παντα αψογο, θα το χαρισω σε συγγενικο μου προσωπο.

Ψαχνω μια θηκη για κρεμασμα στη ζωνη, που βολευει τον νεο κατοχο λογω της εργασιας του. Ετσι θα καλυφθει και το ξεθωριασμα του χρωματος στις "ακμες" της συσκευης.

Εχετε να μου προτεινετε καμια ανθεκτικη ή εστω σε ποιο καταστημα να ψαξω;

Θενξ :)

:rolleyes: Πιστευω αυτή ειναι οτι πρεπει :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδες, εχω βρει μεταχειρισμενο-σχεδον καινουριο- sony ericsson k750i vodafone live! στα 80€...Συμφερει η αγορα του; Εσεις τι λετε, να το τολμησω; :blink::blink::blink:

• The title was changed to Sony Ericsson K750i