supernet Δημοσιεύτηκε October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 25, 2003 Μια βοήθεια plz. Επειδή δεν έχω ξανα χρησιμοποιήσει το Μicrosoft OUTLOOK: - Θα μπορούσε κάποιος να μου πει, πως κρατάμε τα πάντα (εξερχόμενα, εισερχόμενα, address book, email account ρυθμίσεις ) backup από το Microsoft Outlook? Ευχαριστώ :) P.S.: Δεν αναφέρομαι στο Outlook Express. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 file ----- import and export -------- export to a file και επιλεγεις .pst αρχειο . Αυτο θα σου παρει ολα τα personal folders ελπιζω να βοηθησα :) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 25, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter Αυτο θα σου παρει ολα τα personal folders ελπιζω να βοηθησα :) Tα Εισερχόμενα & Εξερχόμενα δηλαδή. Έτσι; ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΕΙΔΟΣ FILE? :o :eek: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Ρώτησα ένα κολλητό που το χρησιμοποιεί κι αυτός (το σκέτο, όχι το Εξπρές :cool: ) και μου'πε μέσα από δω κι όχι απ'το Άουτλουκ... Για ρίξτο μια ματιά αν σου κάνει τη δουλειά που θες. Programs -> Accessories -> System Tools -> Files and Settings Transfer Wizard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 σωστα , υπαρχει και αυτο για αυτοματα backup απο την microsoft την ιδια :o Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 25, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter σωστα , υπαρχει και αυτο για αυτοματα backup απο την microsoft την ιδια :o Όταν πας μέσα από το Outlook να κάνεις export...σου ζητάει μετά το "Export to a file" , τι είδος file. Tι να επιλέξω? Dos, Windows, dBase, Mic. Excel κλπ κλπ κλπ !?!?! Aυτό που αναφέρει ο sallax είναι αρκετά ενδιαφέρον, και ομολογώ πως δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ γιατί δεν ήξερα τι στο @#^%*(& έκανε :p Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Όταν πας μέσα από το Outlook να κάνεις export...σου ζητάει μετά το "Export to a file" , τι είδος file. Tι να επιλέξω? Dos, Windows, dBase, Mic. Excel κλπ κλπ κλπ !?!?! Aυτό που αναφέρει ο sallax είναι αρκετά ενδιαφέρον, και ομολογώ πως δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ γιατί δεν ήξερα τι στο @#^%*(& έκανε :p επιλεγεις personal folders file ( .pst ) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 25, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Ευχαριστώ Hunter. :) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Στο tree που θα σου βγάλει για να διαλέξεις τι από το outlook θα κάνεις export, πρόσεξε να διαλέξεις το "Personal Folders" και να επιλέξεις το "Include subfolders" ώστε να κρατήσει όλα τα δεδομένα (mail, contacts, calendar κλπ). Υπόψη ότι το Import/Export είναι η μόνη σίγουρη λύση για να κρατήσεις τα δεδομένα σου σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις format π.χ. γιατί έτσι δεν δημιουργούνται προβλήματα όταν ξαναστήνεις το outlook. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 25, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mcde Στο tree που θα σου βγάλει για να διαλέξεις τι από το outlook θα κάνεις export, πρόσεξε να διαλέξεις το "Personal Folders" και να επιλέξεις το "Include subfolders" ώστε να κρατήσει όλα τα δεδομένα (mail, contacts, calendar κλπ). Υπόψη ότι το Import/Export είναι η μόνη σίγουρη λύση για να κρατήσεις τα δεδομένα σου σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις format π.χ. γιατί έτσι δεν δημιουργούνται προβλήματα όταν ξαναστήνεις το outlook. Κατέβασα και το ΕΞΗΣ προγραμματάκι, καλού κακού ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. October 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2003 Εγώ δηλαδή είμαι μπακάλης που απλώς κάνω copy το ήδη υπάρχον αρχείο pst του Outlook? :worry: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 26, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sigmacom Εγώ δηλαδή είμαι μπακάλης που απλώς κάνω copy το ήδη υπάρχον αρχείο pst του Outlook? :worry: Όχι βέβαια. Το πιο safe είναι. Ξέρεις τι κάνεις. Απλά εγώ βιαζόμουν. ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sigmacom Εγώ δηλαδή είμαι μπακάλης που απλώς κάνω copy το ήδη υπάρχον αρχείο pst του Outlook? :worry: Αυτό το έκανα κι εγώ μέχρι και το office 2000. Από το xp και μετά είχε προβλήματα. Συγκεκριμένα, ενώ έβλεπες όλα τα contacts σωστά, όταν πήγαινες να βάλεις παραλήπτες σε ένα mail δεν σου εμφάνιζε τίποτα στο σχετικό παράθυρο (To: , cc:, κλπ). Μεγάλο πρόβλημα που δεν είχα καταφέρει να το διορθώσω. Γι'αυτό έγραψα και πριν ότι το πιο ασφαλές είναι το import/export. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts